Attraktionslagen – Sommar med Cecilia!


Uppriktigt så har jag haft sommar sen maj 2017 för den 1 augusti det året flyttade jag och min familj till Gran Canaria och här är vintern som svensk sommar.
Jag har alltid älskat sommaren för det är en så skön tid. Tempot blir mer avslappnat och det känns lite som man har mer tid till att göra saker. Dessutom blir man på bättre humör av ljuset, solen och värmen vilket höjer vibrationen. Och att ha en högre vibration är en väldigt bra grund för att lära sig mer om Attraktionslagen.
Jag har haft ett gäng onlinekurser på Facebook om Attraktionslagen nu under våren och de blev väldigt populära vilket gav mig en idé till ”Sommar med Cecilia”. Under bilden så ser ni några deltagares ord kring min coachning och kurserna och efter det så kan ni läsa mer om min idé.

”Tack Cecilia för fantastiska 12 veckor. Valet att köpa din coaching har verkligen varit värt varenda krona. Att få privata samtal och privata övningar skräddarsydda för mej, har gett mej verktygen att förändra mitt sätt att tänka. Jag uppskattar mest din ärlighet, att du inte lindar in något i bomull. Du förklarar tydligt och enkelt så att jag har kunnat använda övningarna i vardagen. Den största boosten kom när jag valde att kombinera coachingen med dina andra kurser.
Jag önskar att alla som verkligen vill ha en förändring i livet hittar till dej och dina kurser.
Än en gång: Tack Cecilia för att du finns och delar med dej av din kunskap.
/ Camilla”

”Denna coachning är helt fantastisk! Jag och min man har nu ett helt annat liv än innan 😊! Värt varenda krona och mycket mycket mer!
Rekommenderas varmt!
Det betyder massor med individuell personlig coachning! Mycket väl investerade pengar för ett förändrat liv till det bättre!!!”

”Cecilia är bara bäst på att förklara så man förstår 😏 Blivit sååååå ” beroende ” av att ha dig och dina morgonpepp och livesändningar i mitt liv ♥️🙏♥️ Sååååå mycket som förändrats i mitt liv sedan jag började vara med på dina kurser ♥️😏♥️ Tack för att du finns 🙏🙏🙏”

”Hej igen! Vill bara säga att jag är alldeles salig över denna kurs, de övningar jag hittills gjort har hjälpt mig mycket och längtar till att fortsätta öva. Du Cecilia Kärvegård är superhärlig , fantastisk lärare och jag blir så glad och varm i hjärtat när jag tänker och lyssnar på dig. Må så gott❤️🤗”

”Tack underbara du. Hela världen borde se och lyssna på dig för du är en sådan glädjespridare och ger oss så kloka svar och råd. Tack goa du. ❤️🙏❤️
Håller verkligen med❤️Alla borde ha en Cecilia Kärvegård

”Jag har attraherar 6000 på 24 Tim…. Cecilia Vilken j…a investering du är alltså”

”Hon är otrolig för hon höjer oss alla med sin energi hon.är en stor mästare faktiskt…Förutom den övningen så händer saker undermedvetet för varje vecka .Det är verkligen en ära att få ha en mästare som lärare.”

Sommar med Cecilia!

Har du något i ditt liv som du vill förändra? En relation? Ekonomin? Jobb? Boende? Saknar du livsglädje? Känner du dig vilsen? Känner du dig tom? Frustrerad? Ja, vad det än är du vill förändra eller saknar i ditt liv så kan du med hjälp av Attraktionslagen skapa det du önskar väldigt enkelt med rätt verktyg och en vilja om att göra en förändring.

Så, vad är då ”Sommar med Cecilia”? Ja, vi kan kalla det en resursbank för dig så att du kan lära dig hur Attraktionslagen fungerar så att du kan börja attrahera in dina önskningar. För visst är det väl dags att du börjar tycka om ditt liv? Visst är det dags för dig att trivas med livet och njuta varje dag? Visst är det dags att sluta kämpa och bara kunna vara?

Varför nu på sommaren? Jo, jag har märkt att mina klienter och deltagare får bäst resultat när deras vibration är lite högre än i total botten och på sommaren så höjs vibrationen automatiskt hos de flesta eftersom ljuset, värmen och solen gör oss på lite bättre humör. Så då är det bra att passa på att lära dig attrahera in ditt drömliv när förutsättningarna är som bäst, eller hur?

Okej, så här nedan följer då resursbanken:

Onlinekurserna på Facebook. De är avslutade men väldigt många har hoppat på i efterhand vilket de varit väldigt nöjda med för allt material finns i kursgruppen så du sätter igång när du vill och kör i din egen takt. Materialet är både text och videoklipp. Först är det en serie om 3 kurser som kostar 299:- styck men vid köp av 2 kurser betalar du 500:- för båda och vid köp av alla 3 kurserna så betalar du 600:-. Klicka nedan på den/de kurser du är intresserad av för att läsa mer:

1. Höj din vibration
2. Attrahera in Pengar
3. Attrahera in Kärlek

Sen kom en onlinekurs som heter Attraktionslagen, 21 dagar i 7 steg som blev väldigt populär och så sent som idag hoppade en tjej på den kursen som också blivit väldigt populär. Du kan läsa mer om den nedan:

4. Attraktionslagen, 21 dagar i 7 steg

Och så har vi kommit till den näst sista punkten vilket är den webkurs som blivit så otroligt populär och det är: Framgång med Attraktionslagen. Läs recensionerna på den sidan så ser du vad andra tycker om den kursen. Klicka nedan för mer information:

5. Framgång med Attraktionslagen

Och sist men inte minst så har jag en YouTube-kanal med över 100 klipp om Attraktionslagen. Klicka gärna på prenumerera och klockan bredvid så du inte missar när jag lägger upp nya klipp.

6. Cecilia på YouTube

Det var allt från mig för idag men vi ses väl hos Sommar med Cecilia någonstans i vimlet på nätet. 🙂

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *