Attraktionslagen? Det är väl bara att tänka, eller?


Hallå alla härliga! Hoppas ni har en fantastisk söndag. Jag har spenderat söndagen på vårdcentral och sjukhus. Inte för egen del utan för min man.

Hans ena knä var lite svullet igår och trots det så åkte han iväg och spelade på kvällen. Han är trummis så han använder knäna ordentligt. I morse när han vaknade så var knät mer än dubbelt så stort som det andra och han hade så ont så han knappt kunde ta sig ur sängen. Så då åkte vi till Centro de Salud som är ungefär som vårdcentralen i Sverige, fast här har de öppet dygnet runt alla dagar i veckan och så har de en akutmottagning. Jag är grymt imponerad av vården här på Gran Canaria. Det tog ca 15 minuter så fick min man komma in och träffa en läkare som direkt konstaterade att han inte hade tillräcklig kompetens så han skrev en remiss till en specialist på sjukhuset. Så vi åkte dit och efter mindre än 10 minuter så kom det en tolk och hämtade min man och tog honom till en specialistläkare. Efter 10 minuter hade de röntgat honom och efter det så tömde de knät på vätska. Nu väntar ännu ett besök hos en ortoped i veckan för de vill gå in med kamera i knät. Så här går det verkligen undan och vad det gäller vårdköer så verkar det inte existera här nere.

Vad önskar du?

Attraktionslagen är egentligen väldigt enkel men vi krånglar till det så mycket genom att fundera hit och dit. Många oroar sig över att göra fel och väldigt många tvivlar på om den fungerar överhuvudtaget. Det absolut bästa är att lära sig så mycket som möjligt om hur Attraktionslagen fungerar för då kommer du garanterat att dels attrahera in dina önskningar och dels inse hur förbaskat enkelt det faktiskt är. Du kommer skapa det liv som du verkligen älskar att leva. Ett liv som är precis så som du vill ha det med allt du önskar. Ett jobb du älskar, härliga vänner, en underbar relation, ditt drömboende, frihet, glädje, kärlek och total lycka.

En vanlig missuppfattning är att om jag önskar en röd sportbil så behöver jag bara tänka på en röd sportbil så kommer den plötsligt att stå utanför mitt hus. Jag säger inte att det är fel att göra så för i teorin så skulle det fungera. Problemet är att i praktiken så har vi människor ett motstånd som förhindrar den där bilen att plötsligt stå utanför vårt hus och det motståndet består av tvivel. Om du var till 100% övertygad om att bilen kommer stå där så kommer den göra det men de allra flesta börjar genast fundera över HUR bilen ska komma och då sabbar man möjligheten för den att komma.

Allting börjar med en tanke men för att kunna attrahera in det du tänker på så måste du även ha med känslan. När du tänker på det du önskar så ska du även ha de positiva känslor som du kommer ha när din önskan har kommit för då har du en vibration som matchar din önskan. Och så enkelt är det faktiskt.

Älska livet!

Fast som jag ser det så är det inte de materiella sakerna som är det viktiga utan det är just det här positiva synsättet som verkligen har förändrat mitt liv. Jag älskar att vara lycklig och ha roligt. De materiella sakerna är bara en bonus som kommer automatiskt efter det att man kommit i kontakt med sin inre lycka. Och den lyckan är helt underbar!

Jag skulle vilja tipsa dig om 2 resurser för dig som vill ta ditt liv till nya höjder. Det ena handlar om meditation. Jag brukar uppmuntra alla till att meditera varje dag. Det behöver inte vara mer än 15 minuter eller så. Meditation är ett sådant fantastiskt verktyg för vår hjärna och idag med all stress som hjärnan utsätts för i form av digitala intryck så känns det viktigare än någonsin. Jag vet att många önska meditationer på svenska så därför vill jag tipsa om Mindexploit som har meditationer på svenska. Och det är riktigt bra meditationer för de jobbar på flera plan så kika in på den sidan.

Det andra som jag vill tipsa dig om är en webbkurs som jag själv har tagit fram. Den släpptes den 1 mars så den är helt ny och finns nu i min webbshop till ett introduktionspris. Den här webbkursen består av 8 moduler och du får lära dig precis det du behöver för att bemästra Attraktionslagen för att attrahera in dina önskningar. Du kan läsa mer om kursen HÄR.

Har du önskemål om vad du vill läsa om här på bloggen så skriv gärna en kommentar och berätta. Har du en framgångshistoria om något som du har attraherat in i ditt liv så skriv gärna och berätta det i en kommentar nedan. Njut den här fantastiska dagen och ha en underbar start på nästa vecka!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *