Attraktionslagen – Vill du attrahera dina önskningar?


Hallå alla Härliga! Nu är jag och bloggen äntligen tillbaka. Något fel blev trasigt så sidan har legat nere några dagar. Min mail har heller inte fungerat så har du mailat mig men inte fått svar så ber jag dig att skicka ett nytt mail. Idag tänkte jag dela med mig av något som är väldigt effektivt när det gäller att attrahera in sina önskningar och jag hoppas att du kommer ha stor nytta av det.

Först vill jag dock berätta att jag efter önskemål äntligen har tagit fram en helt ny webbkurs för alla er som verkligen vill lära er hur ni ska använda Attraktionslagen för att attrahera in era önskningar. Tidigare har jag haft onlinekurser om Attraktionslagen på Facebook och de har varit väldigt populära MEN, det finns många som inte har Facebook och som har tyckt det varit tråkigt att de inte kan gå mina kurser. Så, nu har jag tagit fram den här nya webbkursen som alla som har tillgång till Internet kan gå. Kursen kommer ske här på min hemsida på lösenordsskyddade sidor. Så när du köper webbkursen får du lösenordet via mail och sen kan du gå in på sidan när du vill och ta del av materialet. Kursen består av 8 moduler som innehåller videoklipp, övningar, arbetsblad och ljudfiler.

Modul 1:
Grunderna, så här fungerar Attraktionslagen i sin enkelhet och så gör du för att få den att fungera.

Modul 2:
Motstånd, vad är det och hur blir man av med det? Varför kommer inte mina önskningar? Hur önskar man?

Modul 3:
Tankar, Negativa tankar, hur blir man av med dem? Känslor, Negativa känslor, hur påverkar dem och ska jag vara rädd för dem?
Hur förändrar du dina tankar och övertygelser så de gynnar dig?

Modul 4:
Vibration, vad är det och hur styr den vad du attraherar? Hur kan jag få den att matcha min önskan?

Modul 5:
Hantera andra människor, situationer etc. 8 mentala fällor som hindrar dig från att nå det du vill.

Modul 6:
Fokus, vad är det och hur skiftar man det?

Modul 7:
Ordens betydelse och vibration. Hur vet jag vilken vibration mina ord har? Vikten av din inre dialog. Ditt egenvärde, självrespekt och din självbild.

Modul 8:
Manifestera, vad är det och hur gör man, hur lång tid tar det? När kommer min önskan?

Ordinarie pris för kursen är 2 995:- men just nu har jag ett introduktionspris så du betalar endast 1 495:-. Det går också bra att delbetala kursen på 2, 3 eller 4 gånger. Läs mer om kursen HÄR.

Attrahera dina önskningar

Så var det dags för tipset om hur du gör för att attrahera dina önskningar. Attraktionslagen säger att lika attraherar lika och då kan man ju undra vad det är som ska vara lika. Vad är det som attraherar? Jo, det är din vibration som attraherar. Allt består av energi, så även du, och energi vibrerar på olika frekvenser. Så den vibration du sänder ut har en frekvens som attraherar det som har samma frekvens. Så om du ser dig som en lycklig människa så sänder du ut en vibration som attraherar in saker i ditt liv som ger dig mer lycka. Om du ser dig som en fattig människa som aldrig har pengar till något så sänder du ut en vibration som attraherar in mer fattigdom i ditt liv.

Så för att attrahera in det du önskar så måste du ändra din vibration och det handlar då om att ändra dina tankar, dina övertygelser och dina känslor. Och ett väldigt bra och effektivt sätt att göra det på är att använda något som vi alla besitter och det är fantasin.

När du fantiserar om att du har, är eller gör det du önskar så justerar du din vibration till att matcha det du önskar. Men det är viktigt att fantisera livligt. Se bilder i ditt inre av hur du har, är eller gör det du önskar. Hur känns det? Vilka dofter känner du? Vilka ljud hör du? Vilka människor är med dig?

Ju oftare och livligare du fantiserar på det här viset desto snabbare kommer din önskan. Det är viktigt att ha med känslorna och verkligen känna känslan av att ha, vara eller göra det du önskar. Då ställer du in din vibration så den matchar din önskan. Förstår du nu varför jag säger att Attraktionslagen är så enkel?

Känner du att du verkligen behöver en förändring i ditt liv så ta chansen att utnyttja snabbhetserbjudandet för webbkursen som jag skrev ovan så kommer jag personligen att coacha dig kostnadsfritt så du får den push du behöver. Det spelar ingen roll om det handlar om relationer, jobb, ekonomi etc. allt går att förändra mycket enklare än du tror.

Önskar dig en fantastisk dag! You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *