Attrationslagen: Svar på de viktiga frågorna


Hallå alla Härliga! Charmiga måndag med nya härligheter är äntligen här och jag tycker vi startar den här fantastiska veckan med en omgång Q&A, (frågor & svar). Medlemmar i Attraktionsguiden som är en grupp om attraktionslagen på Facebook har fått ställa frågor som jag besvarar i det här inlägget. Du är välkommen som medlem i den gruppen och du hittar den HÄR. 

F: Hur stillar man tjattret i huvudet?

S: Genom att distrahera hjärnan. Gör nya saker, gör saker som kräver mer fokus av hjärnan så den inte har tid att tjattra, meditera, sov, ta en promenad, sjung högt, lyssna på inspirerande musik, känn uppskattning. Du kan också prata med tjattret rent logiskt, fråga: ”på vilket sätt hjälper detta tjatter mig att komma närmare min önskan?” eller ”hjälper detta tjatter mig att komma närmare min önskan?” Svaret brukar bli nej och då är det lättare att hitta ett annat fokus. Du kan till exempel fråga dig: ”vilken tanke skapar en härligare känsla hos mig just nu?”

angel-1014564_1920

F: Hur skärmar jag av andras negativiteter när jag själv jobbar på mitt positiva sinne?

S: Det här är en jättebra fråga som jag skrev ett helt inlägg om igår. Så istället för att jag ska skriva samma sak igen så kan du läsa hela inlägget som du hittar HÄR.

F: Hur kan jag hjälpa mina barn som har problem , med hjälp av attraktionslagen .

S: Först vill jag säga att vi kan inte attrahera saker åt andra människor. Anledningen till det är varje person attraherar sin verklighet genom sin egen vibration. Det vi däremot kan göra är att påverka en annan människa till att skifta sin vibration.

Det är två saker som är viktiga här, det första är att du ser till att du mår bra. För om du inte mår bra så är du inte till nytta för någon utan du gör det snarare sämre för dina barn. En kvinna skrev till mig och berättade att hennes dotter hade det så svårt i livet, det hon hade gjort då var att fokusera mer på sina andra två barn som hade det bra, det hjälpte henne att må bättre vilket ledde till att den dotter som hade det svårt också mådde bättre och fick det lättare.

Det andra du ska göra har att göra med det jag skrev inledningsvis om vibrationer. Släpp allt fokus på dina barns problem för det håller bara problemen aktiva i din och dina barns vibrationer vilket leder till att ni inte är mottagliga för lösningen. När du tänker på dina barn, när du möter dina barn så ska ditt fokus vara på allt det bästa som du vet finns inom dem. Du ska se dina barn som de fantastiska underverk som de är. Undergräv inte deras styrka och förmåga genom att tycka synd om dem eller se dem som offer för du sänder ut den signalen till dina barn vilket hjälper dem att se sig själva som hjälplösa och svaga. Om du visar att du tror på dem och att du vet att de är starka och fantastiska så är det de signalerna du sänder ut till dem vilket leder till att de själva mer och mer kan se sig på det viset.

F: Jag jobbar natt på ett äldreboende, har sen länge sagt att jag önskar ett mån-fre 8-16 jobb. Nu har jag fått precis det jag önskar, jag är överlycklig! Jag har också tippat på lotto å vunnit 50:-, tusen tack för det.  Önskar att få mera pengar till mig, hur ska jag tänka, skriva önskan? Och hur får man negativ/rädd känsla att gå bort från sitt tänkande och mående? Hur möter man negativa känslor/energier? Tack för allt fantastiska du gör

S: Universum hör inte dina tankar eller ord utan svarar endast på din vibration så när du tänker på pengar ska dina tankar/ord vara sådana så att de ger dig positiva känslor inombords. Hitta affirmationer som ger dig positiva känslor, t ex: ”Jag älskar tanken på mycket pengar” eller ”Visst vore de härligt med mycket pengar”. Negativa känslor släpper när du fokuserar på något som skapar en positiv känsla, du kan inte vara glad och rädd samtidigt för det är två känslor som motsäger sig varandra. Så hitta en strategi som fungerar för dig där du hitta alternativa tankar som skapar positiva känslor. Du kan också göra saker som meditation, lyssna på musik, dansa, sjunga eller vad du nu gillar att göra. Påminn dig också när du ha ren negativ känsla att den känslan håller din önskan borta. 

Om din fråga handlar om hur man bemöter negativa energier/känslor från andra människor så rekommenderar jag dig att läsa ett inlägg jag skrivit om just det. du hittar inlägget HÄR.

F: Jag har min dröm om att bli Personlig Utvecklings Coach. Men jag måste ju också veta var det är för marknad på det! Min fråga är om det är arbetsförmedlingen jag ska besöka för att starta eget? Jag önskar ju att jag attraherar 4000 dollar som det kostar att bli det där jag har tänkt att utbilda mig. Så min fråga är ju hur jag ska tänka om att starta eget i Personlig Utvecklings Coach?

S: Det känns som det finns lite oklarheter för dig här så mitt råd är att du helt enkelt ber Universum om mer klarhet. Du kan också be om vägledning för ditt nästa steg. Tack och lov så kan vi inte bara få materiella saker från Universum utan även svar på frågor etc. Det mest effektiva har jag märkt brukar vara att först meditera en stund för att stilla sinnet och sen efter det så ber du Universum om mer klarhet i frågan. Sen släpper du det och bara går vidare med din dag utan att tänka på det. Svaret kommer komma till dig med garanti.

F: Jag behöver hjälp med pengaflödet. Just nu rinner allt ut inget in

S: Lek med tankar kring pengar för att hitta tankar som skapar positiva känslor kring ämnet. Brukar du till exempel säga/tänka: ”Jag har inte råd” så kan du till exempel byta ut det mot: ”Just nu så prioriterar jag andra saker” vilket är en lika sann mening som att inte ha råd men den signalerar inte negativitet. Uppskatta det du får för dina pengar, tänk att ”Vad billigt det blev” etc. Kan du inte tänka på pengar utan att känna en negativ känsla så släpp ämnet helt och hållet och tänk på något annat tills du blir på bra humör, sen kan du prova igen att tänka på pengar.

F: Varför är det så svårt att hålla fokus?

S: En anledning till att det är svårt är att du ser det som svårt. Att hålla fokus är en ren övningssak så det är bara att träna vidare för till slut så sitter det i ryggmärgen. Det är inte svårare att fokusera på något positivt än på något negativt, det handlar bara om övning. Lär dig uppskatta härligheten i att ha ett positivt fokus så blir det mer ”obehagligt” när du har ett negativt fokus. Du kan också be Universum om något positivt att fokusera på. Jag har också skapat ett verktyg för att lära sig tänka positivt och du kan läsa mer om det HÄR.

F: Har en fundering efter din föreläsning i Stockholm efter att ämnet flyktingar kom upp. Vad har de gjort enligt attraktionslagen för att vara i den situation de är? Man kan ju inte styra var man föds och varje land har ju sina förutsättningar tänker jag

S: Det inbördeskrig så nu pågått i drygt 5 år i Syrien är ett resultat av många års oroligheter. Ett inbördeskrig är inget om bara plötsligt startar från en dag till en annan. Om vi tittar på Sverige så vore det helt osannolikt att det i morgon skulle bryta ut ett inbördeskrig här.

I Syrien har det varit motsättningar, oroligheter, förtryck etc under många år och de som idag kommer hit som flyktingar är födda och eller uppväxta i en miljö som präglat deras förväntningar och tankar. Tänk att dagligen matas med dessa budskap från media, familj, skola, grannar osv då är det svårt att tänka fred och kärlek, rädsla, ilska och hat ligger närmare till hands. När de sen flyr så har de ändå fortfarande en vibration som attraherar negativa omständigheter. Så det ”de har gjort” är helt enkelt en helt naturlig sak och det är att de låtit yttre omständigheter styra deras fokus och vibration.

F: Hur ska jag sluta blockera pengar?

S: Genom att  sluta blockera dem. Så länge du tänker/säger att du blockerar dem så fortsätter du blockera dem. Du behöver förändra ditt sätt att tänka kring pengar, hitta andra tankar och ord som helt enkelt skapar mer positiva känslor inom dig. Kan du inte känna positiva känslor kring pengar så sluta tänk på pengar, fokusera istället på sådant i ditt liv som du har överflöd på och kan uppskatta. Vilka känslor kommer du ha när du öppnat pengaflödet? Frihet? Glädje? Harmoni? Skapa de känslorna redan nu och var i de känslorna så ofta du kan så kommer pengarna till slut att börja komma till dig. Skapa känslan först och sen kommer pengarna. Förslag på hur du kan tänka kring pengar ser du i andra svar jag skrivit här när det gäller pengar.

F: Mitt pengaflöde är bra,  så skönt att slippa den stressen, TACK! Dock skulle jag vilja få båda mina döttrar att bli lite ”kaxigare” o att våga ta för sig. Jag peppar o uppmuntrar o tror verkligen att det kommer lösa sig Behöver jag tänka mer o inrikta på dom…? Är så tacksam att dom är 2 fantastiska tjejer ????

S: Ha ditt fokus på att de är 2 fantastiska tjejer. Peppningen och uppmuntran kan indikera för dina döttrar att de inte riktigt är tillräckliga som de är så det kan bli ”fel”. Fokusera istället på hur fantastiska de är och den potential som du vet att de har. En väldigt effektiv metod just när det gäller familj, barn och relationer är en 30 dagarsmetod som jag skrivit om HÄR.

F: Hur får jag bort bristtänkande angående pengar?

S: Genom att ändra ditt fokus från brist. Sluta tänk på brist överhuvudtaget. Skriv ner alla bristformuleringar som du har och så skapar du nya formuleringar som inte uttrycker brist på samma sätt. Så fort du märke att du tänker brist så stoppa dig själv och tänk följande: ”den här tanken håller pengarna borta från mig, hur kan jag tänka istället?” Fundera aldrig över HUR pengarna ska komma utan känn att allt löser sig till det bästa. Har du svultit ihjäl ännu? Bor du på gatan? Då har du en hel del att uppskatta och allt har alltid löst sig till slut. Se tillbaka på ditt liv och du kommer upptäcka att även om det varit knapert så har det alltid löst sig. Det hjälper dig att bygga upp din tillit. Fundera sedan över varifrån bristtankarna kommer. Är de verkligen dina eller har du ärvt dem? Har du ärvt dem så studera den tiden och bestäm dig sedan för att skapa din egen verklighet utifrån dina egna tankar. Du vill ju inte skapa din verklighet utifrån andras tankar, eller hur? I mina övriga svar kring pengar i det här inlägget så hittar du exempel på hur du kan tänka istället.

F: Hur kan jag få bättre det ekonomiskt och få företaget att blomstra?

S: Fokusera på varför du gör det du gör. Vilka härliga känslor fyller det dig med? Vilka härliga kunskaper är det som du njuter av att dela med dig av? På vilket sätt förgyller du livet för dina kunder/klienter? När du har starka känslor av glädjen i att göra det du gör så kommer din verksamhet att börja blomstra för du kommer få nya härliga idéer och kunderna kommer börja ringa för de känner den energi av glädje som du strålar ut. Du expanderar din verksamhet genom att expandera dig själv. När du växer inombords så speglar det sig utanför dig själv. Som egen företagare så vet jag att man lätt drivs till att jobba, jobba, jobba och jobba och så jobbar man några timmar till för att få mer snurr, jag har själv gjort det med väldigt mediokert resultat. Till slut så gav jag upp och bestämde mig för att jag ville ha roligare än att bara se det som en kamp. Jag sade till mig själv att jag skulle inte jobba mer än 15 timmar/vecka, sen det beslutet så har jag tjänat mer än någonsin. Jag är inte riktigt nere i 15 timmar utan det blir nog runt 30. Men jag har betydligt roligare och så har jag framför allt mycket mer tid till att bara göra det jag känner för. Så se framförallt till att du har kul så kommer allt komma till dig. Våga ta det klivet! Du kommer undra varför du inte gjort det tidigare.

F: Hur känner jag den Högre glada vibrationen, mer än att gotta sig i tanken o glädjen i stunden tex som jag fick mitt ”Grattis, du har nu ditt Körkort?”
Ska man försöka ha den glädjerusande känslan under hela önskningen, eller ja, helst hela dagen?
Liksom tänka bort de ev hinder som faktiskt kan uppstå, som att de bara raderas ut i min tanke?
Gör detta, är en Känslomänniska… Så Glädjemoments kan jag snabbt visualisera till! Men ibland tror man ju knappt att det Faktiskt Gååår, att bara få vara Lyckosam, just då!

S: Det är lätt hänt att tro att man måste vara extatiskt lycklig hela tiden men det blir rätt tröttsamt efter ett tag. Det viktigaste är att minimera motstånden sen kan du bara gå omkring hela dagen med ett förnöjsamt leende och bara njuta av hur underbart det är att leva. Vara skönt tacksam och uppskatta allt ljuvligt du möter överallt. Jag gillar ordet behagfullt och tycker det är skönt att se livet så. Att ha tilliten till att allt löse sig till det bästa och att se fram emot vad dagen har för ljuvliga härligheter att erbjuda. Du har en fantastisk gåva där som vet hur du ska göra för att visualisera fram din glädje. Det är många som inte lärt sig det ännu. Du kan testa med att avsätta 5 minuter varje dag då du visualiserar din önskan samtidigt som du har den där glädjerusande känslan. Heja dig!

F: Jag har lite funderingar kring detta med vad man vill attrahera. Man måste ju veta det tänker jag. Jag är i jobbsökningsfas, men vet inte riktigt vad jag vill…. Satsa på eget företag (har dåligt självförtroende där) eller söka nåt fast på nåt vis? Har nån idé om att jag ville ha nåt på halvtid o jobba med eget halvtid… Men det hela är vagt. Tänker att jag behöver vara tydlig. Nåt tips på en ingång när man inte riktigt vet vad man önskar? Hur börjar man då?

S: Du kan be Universum om klarhet och vägledning för som du säger så är det ju svårt att söka jobb när man inte vet vad man vill göra. Börja med att meditera 15-20 minuter, efter det så tänker du frågan till Universum där du ber om vägledning kring arbete. Fortsätt sen med din dag. Du kommer få till dig ledtrådar på olika sätt.

Du kan också titta lite på vad du tycker är roligt att göra och vad du är bra på för att på så sätt hitta olika områden som skulle ha nytta av dina kvalifikationer och där du verkligen skulle känna att du kommer till din rätt.

F: Kan man använda attraktionslagen för att få bort känslomässiga blockeringar i kropp och sinne?

Känslor skapas av våra tankar som tolkar det vi ser i vår verklighet. Olika personer reagerar olika i samma situationer vilket beror på att vi alla har olika erfarenheter mm vilket gör att vi tolkar det som sker olika. Det man brukar kalla för en känslomässig blockering är egentligen en blockering av energi vilket betyder ett område där energin vibrerar långsammare. Enligt attraktionslagen så attraherar lika lika vilket betyder att ju mer du fokuserar på något desto mer av det får du. Och, nej, med det menar jag inte att man ska strunta i det. Det jag menar är att man ska välja att fokusera på det när man ha rätt vibration. Det man önskar är ju att öka på vibrationen där blockeringen sitter och om du fokuserar på den här blockeringen med en låg vibration så kommer du behålla blockeringen. Du behöver alltså först höja din vibration genom att fokusera på sådant som du mår bra av, fokusera på sådant som gör dig riktigt glad. Gör detta tills du känner dig stadig i den vibrationen och med det utgångsläget kan du fokusera på det som skapat blockeringen.

Oftast är andra människor inblandade och det absolut bästa är att hitta ett sätt att förstå den anda människans agerande för att sedan kunna förlåta och sen släppa och gå vidare. Du förlåter inte för den andra personens skull utan helt och hållet för din egen skull. Det betyder inte heller att du tycker att den personens agerande var rätt, det betyder bara att du kan förstå vad som drev personen. Bestäm dig också för att det är nog nu och att det som varit inte ska få skapa din framtid. Det som varit ska inte få hindra dig från att skapa det du önskar i ditt liv. Det finns en teknik som heter EFT (Emotional Freedom Techinque) som ska vara väldigt effektiv. Sök på YouTube på EFT så hittar du många bra kipp där som beskriver hur det fungerar. 

F: Tack för inbjudan av dig här att få och läsa andras fråge-svar. Min fråga är hur kan jag dra till mig en billing och bra 3a som lgh i en stad som főr mig betyder mkt Utan att för den skull hamna i slummområden el betala ockerpriser? Hjälp mig affimera detta

S: Ditt fokus ska ligga på det du önskar för då är det vad du får. Din önskan är alltså en lägenhet till ett bra pris. Den ska ligga i X stad och ha 3 rum och kök. Det ska vara i ett trevligt område där du kommer trivas och ha nära till (vad du nu önskar t ex grönområden, affärer, skolor etc) Vet du vilken stad och i vilket område du vill bo så åk dit och titta dig omkring och tänk dig in i att du redan bor där. Ha hela tiden fokus på det du önskar för du får det du uppmärksammar. Så släpp alla tankar och oro kring slum och offerpriser,  radera genast dessa ord ur ditt sinne och byt ut dem mot det du vill ha, ett trevligt område till ett bra pris.

Jag vill tacka er alla för era suveräna frågor. Dels så ger de mig en möjlighet att förklara tydligare och så får läsarna svar på frågor som de har. Ni är guld värda! Nedan finner du mer om Attraktionslagen om du vill lära dig mer så att du kan skapa det liv du önskar och förtjänar för livet är inte menat att vara en kamp. Livet ska vara kul och njutas!

E-kurs om Attraktionslagen hittar du HÄR.

Känner du att du behöver lära dig bryta negativa tankemönster så finner du en guide för positiva tankar genom att klicka HÄR

Vill du se mig föreläsa så hittar du mer info och biljetter genom att klicka HÄR.

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *