Hur attraherar jag kärleken? Hur skapar jag tillit och andra frågor får svar. 1 kommentar


Hallå alla Härliga!

Här kommer ännu ett inlägg med frågor som ställts i min grupp om Attraktionslagen som jag har på Facebook. Gruppen heter Attraktionsguiden och ibland så får medlemmarna ställa frågor om attraktionslagen som jag besvarar här på bloggen. I det här inlägget kan du läsa svaren på frågor kring bland annat relationer, jobb, företag och tillit.

F: Hur gör jag för att få mitt företag att gå runt på ett bra sätt t ex kunder hittar till mig kunder vill komma tillbaka till mig kunder rekommenderar mig, kunder kommer till mig för de känner sig trygga , glada och ompysslade. Tacksam för att mitt företag går bra m.m. jag har så många bra idéer men är de så att jag gör så de inte blir som jag önskar. Jag tackar för massor av saker varje dag och känner mig tacksam för mycket. Kan de vara gamla energier i min kropp som inte jag kan styra över som gör att de inte funkar helt bra för mig ?

S: Fokusera på varför du gör det du gör. Var ligger din passion? Vad är det som är så kul med det du gör? När jag läser din fråga så får jag känslan av att ditt fokus ligger på kunder och att det ger dig en mindre positiv känsla. Får känslan av att du är lite osäker och inte vågar lita på att det ska gå bra. Sluta vara tacksam  för det som ännu inte har skett om det inte är så att du verkligen känner helt äkta tacksamhet för det. Fokusera endast på det inom ditt företagande som ger dig odelat och äkta positiva känslor. om du inte kommer på något så fokusera på annat i ditt liv som ger dig odelat och äkta känslor. När du sen har skapat en schysst, positiv vibration så kan du fokusera på företagsgrejer igen men bara så länge det endast ger dig de positiva känslorna. Försök hitta ord som är sanna för dig. T ex: ”Det finns många sätt som pengar kan komma till mig.” ”Kunder kan hitta mig på många olika sätt.” ”Jag är duktig på det jag gör”. ”Mina kunder är nöjda”. ”Jag har förmågan att hitta nya sätt att marknadsföra mitt företag”.

Om det finns gamla energier inom dig så vet du det genom att du har negativa känslor. Lägg inte så mycket energi på att fundera över det eller att försöka hitta något som du inte ens vet om det finns. Det som är viktigt kommer upp till ditt medvetande så du kan ta det då. 

medinilla-641397_1920

F: Hur tänker jag kring arbete då jag trivs där jag är & vill stanna. Har ett vik till siste aug.

S: Ha fokus på nuet och prata och tänk endast på allt som är så bra med jobbet. Prata som om du alltid ska jobba där och inte som att det är ett tidsbegränsat vik. Fånga den härliga känslan av glädje som jobbet ger och stanna i den så långt det bara går. Du är fantastisk på det jobbet och du gör ett suveränt jobb. Alla gillar att ha dig på det jobbet och du älskar att vara där. När du vaknar på morgonen så ler du för du vet att du ska gå till ditt älskade jobb.

F: Hur gör du för att öka din tillit till Universum? Hur släpper du motståndet till dina önskningar?

S: Börja med något litet för att testa universum. Välj något som du inte har något som helst motstånd emot men som ändå är så ”speciellt” så att du inte kan tvivla på att Universum har levererat din önskan.

Du vet att du har motstånd genom att du känner negativa känslor kring din önskan. Det du får göra då är att hitta nya tankar som inte skapar negativa känslor kring din önskan. Ibland är motståndet så starkt så det spelar ingen roll vad du tänker, du känner negativa känslor i alla fall och då är det bäst att släppa ämnet och tänka på något helt annat. Fokusera på något i ditt liv som gör dig glad och sen när den positiva känslan känns ganska stadig så kan du prova att tänka på din önskan igen men inte så detaljerat. Säg saker som är sanna, håll dig till fakta. Vi kan ta pengar som exempel; ”Pengar byter ägare hela tiden i världen”, ”Det finns massor med pengar i världen”, ”Det finns andra som varit i min situation men som tagit sig ur det”, ”Jag har förmågan att hitta ett sätt att lösa det här”.

F: Trött på att attrahera oseriösa gamla ex. Hur vänder jag flödet?

S: Genom att fokusera på det du önskar istället för det du inte önskar. Vad söker du? Varför? Vilka känslor kommer du ha när du fått det du önskar? Svaren på de frågorna är var du ska ha ditt fokus. 

F: Har en kompis som mår mycket dåligt( bor utomlands ) och vägrar prata med mig eller våra gemensamma bekanta. Jag är orolig för kompisen och det påverkar ju mina tankar och känslor negativt. Jag försöker tänka positivt kring detta men oroskänslan försvinner ju inte – den finns där hela tiden och blockerar flödet. Hur gör man här?

S: Vi kan inte attrahera åt andra och vi kan heller inte styra andra människor. Ha tillit till att din kompis hör av sig om hon/han behöver hjälp. Du har gjort allt du kan och mer kan du inte göra. Du kan bara göra ditt bästa och om sen din kompis inte vill ta emot det så kan du inte göra mer. Tänk på andra situationer där din kompis löst saker. Genom att ha tillit till att din kompis klarar sig så fokuserar du på din kompis inre styrka och det är där ditt fokus ska ligga när du tänker på din kompis. När du fokuserar på oro för din kompis så fråntar du kompisen dennes inre styrka eftersom du någonstans inte har förtroende nog för att din kompis klarar av att ta ansvar för sitt liv.

Fokusera på ditt liv och ta ansvar för det du har ansvar för. På det sättet är du stark och kan finnas där för din kompis om det skulle behövas. Din oro hjälper inte din kompis på något sätt.

F: Jag vet inte hur jag ska få igång min skaparlust igen. Tänker o ser hur jag målar stora tavlor. Vet att det är bra för mig. Men det är stopp..Hur tänker jag där?

S: Ha fokus på dina känslor och försök inte tvinga dig till något bara för att du vet att det är bra för dig. Gör bara saker som får dig att må bra, sådant som gör dig glad och lycklig. Då kommer lusten tillbaka snart. Fokus på att skapa härliga känslor inom dig.

F:  Undrar hur jag skall hålla i den där speciella känslan, kan gå flera dagar o bara tänka positivt o göra roliga saker o verkligen må bra, sen plötsligt så nån dag kommer det sån tyngd över mig o jag känner att allt bara rasar inom mig, blir ledsen o gråtfärdig utan att egentligen veta varför ? Då känner jag mig som världens ensammaste fast jag har underbara barn o fina vänner. kanske för att jag saknar just han ?? Vill fortsätta ha den där underbara känslan.

S: Hitta något som enkelt och snabbt kan vända ditt humör. Det kan vara en speciell musik, en aktivitet eller något annat och nästa gång du känner att det är på väg att rasa inom dig så gör du det där som får dig på bra humör. Om du inte hinner stoppa det så tar du till logiken och dialogen så tidigt som möjligt. Ha en inre dialog med dig själv kring dina känslor; ”Vad tokigt av mig att känna så här nu när jag inte behöver”, ”Tänk att man kan känna så här när man är så lycklig?”, ”Vad skulle kunna göra den här dagen bättre?”, ”Jag bjuder nu in den där underbara känslan igen”, ”Hallå!!! Var tog du vägen känsla? Jag gillade dig så du får gärna komma tillbaka”, ”Hm, undrar var jag kan hitta en sån där underbar känsla igen”. ”För de här känslorna mig närmare eller längre ifrån min önskan?”. Den här typen av dialog och frågor sysselsätter hjärnan vilket hindrar dig från att spinna iväg och älta meningslösa negativa tankar.

F: Hej Cecilia! jag undrar hur ska man tänka/ göra för att attrahera autentisk kärlek. Jag har lätt för att få uppmärksamhet och män är intresserade av att träffa mig men det leder inte till något varaktig. vad göra? tack på förhand????

S: Det börjar alltid hos oss själva så om du önskar kärlek, var kärlek. Var i känslan av kärlek så ofta som möjligt. Älska roliga saker, älska vänner, älska husdjur, älska naturen, älska dig själv, älska livet, älska allt du kan komma på helt enkelt. Var i glädje och kärlek och fantisera mycket om att vara i en sådan relation som du vill ha. Han finns därute. Jag skrev ett inlägg som heter: ”Attrahera det du önskar på 30 dagar” med en metod som du kan testa. Du hittar den genom att klicka HÄR.

F: Jag har inte kunnat använda attraktionslagen. Jag har fastnat i en bubbla som jag vet inte hur gör jag mig fri. Vad gör jag för fel????

S: Attraktionslagen är precis som Gravitationslagen och fungerar hela tiden. Genom att känna att du har fastnat i en bubbla och inte kan göra dig fri så attraherar du att du sitter fast i bubblan och att du inte kan göra dig fri. Det är det du gör fel. Fokusera på det du önskar istället. Fokusera på sådant som ger dig glädje och som skapar känslan av frihet. Gör sådant som får dig att känna dig fri och stanna i den känslan så mycket som möjligt.

F: Önskar mig en egen lägenhet ????????och en man som går i hop med mina barn ????

S: Fokusera på varför du vill träffa en man och ha en ny lägenhet. Alltså, hitta vilka känslor det kommer att ge dig. Om det fyller dig med odelat positiva känslor så fortsätt med det. Om du inte kan tänka på en partner och en ny lägenhet utan att känna någon form av negativa känslor så släpp ämnet och tänk inte på det alls. Fokusera då istället på saker som gör dig glad och saker som du är tacksam över, stort som smått, det spelar ingen roll vad det är. Det viktigaste är att du är lycklig och tacksam i nuet. Fokusera på allt som du älskar med ditt nuvarande boende och fokusera på allt som du älskar med att vara singel så kommer dina önskningar fortare.


Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger om du sitter vid en dator och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Hur attraherar jag kärleken? Hur skapar jag tillit och andra frågor får svar.

  • Susan Lindblom

    Hej jag har den senaste tiden börjat få tillbaka äkta känslor för min x man min dotters far. Han är gift och de bor i vårat hus vi köpte ihop för ca 10 år sedan. Nu känner jag mer ich mer att jag vill ” hem” igen. Kan jag attrahera tillbaka mitt – x även om han är gift. Mvh Susan