Frågor om attraktionslagen och pengar, smärta, önskningar mm får svar.


Hallå alla Härliga!

Här kommer ännu ett inlägg med frågor som ställts i min grupp om Attraktionslagen som jag har på Facebook. Gruppen heter Attraktionsguiden och ibland så får medlemmarna ställa frågor om attraktionslagen som jag besvarar här på bloggen. I det här inlägget kan du läsa svaren på frågor kring bland annat pengar, smärta, önskningar och jobbiga grannar.

F: Hur attrahera livslust?

S: Genom att fokusera på allt det som symboliserar livslust för dig. Gör det på ett lättsamt sätt utan att döma dig själv. Säg saker till dig själv som: ”Nu vore det härligt med lite livslust”, ”Jag välkomnar livslust in i mitt liv”, ”Jag älskar tanken på att känna livslust”, ”Jag har förmågan att känna livslust”.

F:  Hur maximerar jag chanserna att min önskan tolkas rätt, och att inte dra till mig ”fel tolkning”? Bör jag upprepa min önskan ”inom mig” tills den känns verklig eller är risken då att jag attraherar osäkerhet att inte få det jag önskat? 🙂

S: När du önskar så var så tydlig som du kan i stunden. Det är inte ovanligt att det vi attraherar skiljer sig lite grand från det vi tänkt oss men ofta så är det till det bättre. En anledning till att det inte ser ut riktigt som vi önskar är för att vi då kan finjustera vår önskan till att komma närmare det vi vill. Det är väldigt vanligt att önskan är lite ”ofärdig” och när den sen börjar manifesteras så ser vi detaljer som vi inte var medvetna om från början och så justerar vi vår önskan och bestämmer olika detaljer. Vi kan som exempel säga att du vill ha en bil. Först önskar du en ny bil, sen när du kollat runt lite så kommer du på att du vill ha en Volvo för det känns som en säker bil. Efter några dagar så inser du att det ska vara en kombi och så kommer du på att det vore nog bra med dragkrok också. Och så där  fortsätter processen kring vår önskan, vi skapar liksom detaljerna allt eftersom.

Så länge känslan kring det du önskar är positiv så behöver du inte oroa dig för att det ska bli ett negativt resultat. Om du ändock slänger in en stor del oro i din önskan så är det bättre att inte tänka på det och istället fokusera på sådant som gör dig glad. Om du upprepar din önskan hela tiden så är du kvar i steg 1. Det är bättre att fokusera på hur det kommer kännas när din önskan har manifesterats. Tänk inte så mycket. Njut mer av nuet!

Du strålar

F: Jag lever med smärta och tänker ofta ”jag är så less på att ha ont” – jag kan ju  inte lura mig själv och låtsas att jag är smärtfri. Hur göra?

S: Kruxet med smärta är att den är svår att glömma bort eftersom den gör sig påmind hela tiden. Det du däremot kan göra är att ta total kontroll över dina tankar så först och främst så ska du sluta tänka att du är less på att ha ont för det gör bara själva upplevelsen av smärtan värre än det behöver vara. Du kan ha smärta och känna dig less eller du kan ha smärta och känna dig hoppfull. Du styr det med dina tankar. Du kan se smärtan som en utmaning och bestämma dig för att du har förmågan att hitta sätt att lindra eller eliminera smärtan. Börja med att kartlägga din smärta genom att undersöka när på dygnet du har minst ont och vid vilka rörelser/aktiviteter det gör minst ont. Kolla vilka olika faktorer som spelar in som väder, föda, humör etc. Gör allt detta med beslutsamheten att du ska göra vad du kan för att ta dig så smärtfritt som möjligt genom dagen.

Skapa hoppfullhet genom att säga till dig att det finns lindring. Du kan önska lindring av Universum. Hitta andra som hittat lindrig eller bot från samma typ av smärta och undvik grupper och forum i Sociala medier där folk sitter och gnäller om sina krämpor.

F: Attraherade in mannen i mitt liv en helt underbar människa genom att skriva en lista men glömde en viktig sak att vi skulle ses oftare ????vi har båda fullt upp med våra egna liv så vi själva försvinner någonstans i detta ????????

S: Inget är gjutet i sten så det är bara att fortsätta att önska. Önska mer tid tillsammans och njut av att se hur din önskan uppdagas. 

F: Hur gör jag för att vår hemska granne ska sluta vandalisera våra (och övriga grannars) häckar och buskar? De följer inga regler över huvud taget, jag försöker att tänka positivt, försöker att inte bry mig, försöker att inte ge igen. Trots att jag faktiskt – helt och hållet – lyckas glömma bort att de finns, så händer det plötsligt något igen. Har prövat allt, känns det som…

S: Skapa en förståelse för din grannes beteende och sluta ta det personligt. Förstå och förlåt din granne och se det som en utmaning att varje dag hitta något positivt med grannen. Njut sen av alla vackra häckar och buskar som du omges av. Kanske ge grannen en bok om trädgårdsskötsel om det baseras på okunskap?

F:  Har sökt en lägenhet jag otroligt gärna vill ha. Hur ska jag tänka för att få den? Hur ofta ska jag tänka på den och prata positivt om den? Så mycket jag orkar?

S: Du har sökt lägenheten och du har sänt iväg din önskan så nu har du vibrationsarbetet kvar. Älska och njut av din nuvarande bostad, var nöjd och tacksam med det du har omkring dig. När du på det sättet skapat riktigt positiva känslor så kan du också börja inreda din nya lägenhet med stor glädje.

F: Hur behåller jag fokus? Faller så lätt tillbaka i mina negativa tankar.

S: Ett bra sätt är att meditera för då stillar du sinnet. Om det inte hjälper så rekommenderar jag en liten tupplur för det stillar garanterat tjattret och sen kan du starta om med nya tankar som du gillar.

Ha en inre dialog där du har en inre dialog med dig själv kring dina tankarr; ”Vad tokigt av mig att tänka så här ”, ”Vilka tankar skulle kunna göra den här dagen bättre?”, ”Jag bjuder nu in kreativa tankar”, ”För de här tankarna mig närmare eller längre ifrån min önskan?”. Den här typen av dialog och frågor sysselsätter hjärnan vilket hindrar dig från att spinna iväg och älta meningslösa negativa tankar.

F: Hur mycket pengar jag än tjänar så gör jag alltid av med dem, hur attraherar jag sparande ?

S: Önska roliga och lönsamma sätt att spara pengar på. Du kan önska precis allt du vill.

F: Hur attraherar jag bort en person ur mitt liv utan att det blir kaos? Vill vara fri men orkar inte ta fajten

S: En klient till mig hade en person i sitt liv som hon helst inte ville ha i närheten och hon kände att hon inte ville ta någon fajt. Hon kände också att hennes man inte tyckte det spelade någon roll utan han såg henne som en vän fortfarande. Jag bad min klient att formulera en önskan som hjälpte henne med att bli av med personen ur deras liv. Min klient formulerade sin önskan så här: ”Hon kommer göra bort sig och sanningen kommer uppdagas.” 3 dagar senare blev min klient utskälld av den här personen helt oprovocerat vilket min klients man såg och han insåg då hur den här personen verkligen var.

Så hitta en formulering som känns bra för dig och som blir så smärtfri som möjligt för alla inblandade parter.

F: är det meningen att man bara ska få saker utan att göra något själv ? jag skrev ett inlägg i gruppen när jag var ny om hur jag ville ha bilen och bestämde ett datum när jag skulle ha den och jag berättade för alla inkl cheferna att jag skulle köpa den och så fick jag massa extra jobb så jag fick råd att köpa den, men flera i gruppen sa att det var fel, man ska bara få av universum utan att jobba för det.
Jag tror på båda delarna att jag också kan behöva göra min del,inte bara lata mig.

S: Älskar den här frågan för den tar upp något som väldigt många missuppfattar. Det här är också anledningen till att så många ratar attraktionslagen och positivt tänkande. Svaret på frågan är faktiskt både ja och nej. Ja, du ska göra men du ska inte göra vad som helst. Du ska inte tvinga något att hända så att säga. Det ska inte vara en kamp. Men att bara sitta i soffan och vänta på allt man önskar sig skulle bli ett väldigt tråkigt liv tycker jag.

Så här är det: När du gör något så ska det vara en inspirerad handling och innan du justerat din vibration så att du är i ett flow så är det ingen idé att du gör något. Så först justerar du vibrationen och det kanske du gör sittandes i soffan, sen går du till handling. Allt du gör ska kännas lätt då är det rätt. Det ska liksom kännas som nästa logiska steg. Så en tumregel kan vara att när det går lätt så är det rätt.

F: Hej. Är det så att man helt enkelt ska enl Attraktionslagen bara sluta tänka o tala om det som varit negativt i ens liv, när man insett d en gång o istället fokuserar jag på det som var/är/känns positivt o som jag ser fram emot? Tack Cecilia

S: Ja, det som varit har varit och kan inte göras ogjort. Mycket bättre att blicka framåt och göra saker annorlunda och bättre. Att se fram emot saker är väldigt bra och ger en schysst vibration. Det finns ingen anledning att sitta och älta saker som varit eller att t ex skylla på olika omständigheter som en taskig barndom etc. Det är bara ursäkter för att slippa ta ansvar för sitt liv och ta sig utanför sin trygghetszon. Jag vet att många nu vill komma med invändningar men jag har upplevt så mycket skit i mitt liv så jag är egentligen den perfekta kandidaten för att sitta med offerkofta och tjata om min taskiga barndom, våldtäkter, psykisk tortyr etc som ursäkter för att jag inte gör något bra av mitt liv och för mig själv. Jag vill dock tillägga att när det gäller trauman så bör man bearbeta dessa innan man går vidare. Man ska inte lägga locket på och låtsas att allt är bra.

Kan man hitta andra tankar om något i ens liv som inte är så bra så kan man fokusera på de istället. Säg att du har en väldigt irriterande kollega så istället för att fokusera på det som gör dig irriterad försök hitta andra tankar kring kollegan som inte skapar irritation hos dig, t ex att kollegan har en snygg frisyr, snygga skor etc.

F: Många pratar om att man kan förklara attraktionslagen med kvantfysik ….kan du förklara på så enkelt sätt som möjligt ? Tack på förhand

S: Attraktionslagen säger att lika attraherar lika och det handlar enbart om vibrationer. Allting i vårt universum är uppbyggt av energi som vibrerar på olika våglängder eller frekvenser och identiska frekvenser attraherar varandra. Som du kanske kommer ihåg så fick du lära dig på fysiklektionerna att energi inte kan skapas, förbrukas eller förstöras den kan bara omvandlas. Det intressanta som man upptäckt inom kvantfysiken är också det som är det mest hisnande, chockerande och svårgreppbara. Studier har visat att elektroner beter sig olika beroende på om forskarna iakttar dem eller inte. Det gör ju att man på något sätt tänker att elektronerna faktiskt har någon form av medvetande, eller hur? Man har också upptäckt att en elektron kan befinna sig på upp till 3 000 olika ställen. SAMTIDIGT!!! Studier har visat att elektronerna är olika möjligheter när de inte är iakttagna och det är väl därför de kan vara på så många olika ställen samtidigt och bete sig på så olika sätt. Det här innebär alltså att allt det du ser omkring dig bara är det du ser för att det är vad du förväntar dig att se.

Så när vi tänker att vi vill ha något så skapas det på vibrationsnivå i samma stund som du tänker tanken. Om du sedan fortsätter med det fokuset så kommer partiklarna kollapsa/omvandlas till materia, alltså till det du tänkt på.

F: Hur ska jag tänka och attrahera mer pengar nu när jag äger 400 kr fram till den 19:de augusti. Jag känner igen tillit alls just nu att jag ska hitta någon lösning

S: Jag får känslan att det inte är första gången du är i pengaknipa så jag rekommenderar dig att tänka bakåt för att hitta lite tillit. Eftersom du skriver din fråga så har du än så länge inte svultit ihjäl vilket betyder att du hela tiden har haft mat på bordet. Du har också tillgång till dator eller mobil vilket säger mig att du har tillgång till el och Internet och således någon form av bostad. Så, då kan du säga till dig själv att det alltid har ordnat sig för dig eftersom du alltid haft mat och inte blivit vräkt från din bostad. Så om du säger till dig själv att det löser sig alltid så är det fakta eftersom det alltid har löst sig för dig. Som jag förstår det så kan du inte tänka på pengar utan att känna oro och ångest så det allra bästa är att du inte tänker på det alls för när du gör det så håller du bara lösningen ifrån dig och du sätter upp ett motstånd mot pengar.

För att du ska få nya resultat så måste du skapa nya tankar som skapar nya känslor. Känslor av hopplöshet och brist på tillit skapar motstånd mot pengarna och hjälper dig inte alls. Mitt tips till dig är att du fokuserar på något som skapar riktigt positiva känslor hos dig och sen kan du testa lite olika saker när det gäller pengar. Jag har skrivit en del om det på min blogg med olika övningar och tips. Nedan finner du en lista över inläggen om pengar:

 

Tips för att attrahera pengar

Attraktionslagen – Övning för att attrahera pengar

Pengar och Attraktionslagen

Frågor om pengar, viktnedgång mm får svar utifrån Attraktionslagen

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *