Attraktionslagen: 5 tips 2 kommentarer


Hallå alla Härliga! Puss på er! Jag måste bara få bjuda på mig själv. Jag har alltid tyckt att det varit så fånigt med alla dessa pussmuns-selfies så jag har konstant vägrat att ta någon sådan på mig själv men igår så kände jag mig lite vild och galen så här kommer min första pussmun. 

I går var det verkligen en kontrasternas dag, jag satt mest bara och skrattade av fascination. Först fick jag ett PM från en kvinna som går en av mina e-kurser om Attraktionslagen. Hon skrev så här:

”Hej underbara kvinna. Tack för inspirationen! du har förändrat mitt kognitiva beteende och därmed mitt liv! Tack!”

Det var ju jättekul att få så härlig feedback. Lite senare så kommenterade en människa en annons jag har på Facebook. Annonsen gäller ett självcoachingverktyg jag har när det gäller relationer. Personen skrev att det var hemskt att utnyttja olyckliga människor som var i akut behov av hjälp. Så det var verkligen kontraster som stod emot varandra. jag valde att fokusera mest på det PM jag fick eftersom jag ansåg den feedbacken vara mest relevant då den kvinnan går en e-kurs och vet vad hon pratar om. den andra personen som skrev hade ingen aning om vem jag är, hur många par jag har hjälpt, vad jag gör eller vad jag kan så den kommentaren kändes inte så baserad på fakta och är således inte särskilt relevant.

Idag har jag skrivit ihop 5 tips som hjälper dig att nå mer framgång med Attraktionslagen. Redo?

 

1: Uppmärksamma dina känslor och se dem som dina vägledare för de visar dig vilken vibration du har.

2: Ha kul och följ dina drömmar med betoning på ha kul. Ha kul även när det går mindre bra för då kommer du ha megakul sen när det går superbra.

3: Ta tid för dig själv varje dag för att verkligen lära känna att känna dig själv. Kontakten med ditt inre är superviktig för ju mer du känner dig själv desto tydligare lär du dig känna vilken din nuvarande vibration är.

4: Håll dig inte tillbaka! Var vild! Var galen! Var unik! Var ditt underbara, fantastiska, ljuvliga jag! Det finns ingen annan i hela världen som är så bra på att vara du så fortsätt med det för det är mycket enklare än att försöka vara något annat än din inre kärna.

5: Ge inte upp! Du har ingen aning om vad som väntar runt hörnet så ge aldrig upp! Även om din önskan inte har manifesterats så kan den komma nu, strax, om en timme, nu, i morgon eller om 3 minuter. Du har ingen aning, det är bara universum som vet så gör ditt jobb som består av att justera din vibration och överlåt resten åt universum.

Om du vill arbeta med mig för att lära dig attrahera dina önskningar så finns två sätt jag kan hjälpa dig:

1) Gå en E-kurs om Attraktionslagen. Du hittar dem i min webshop som finns HÄR.

2) Boka tid för att bli coachad av mig. Du hittar all info kring det HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Attraktionslagen: 5 tips

  • Anneli

    Hej,
    Kunskapen om attraktionslagen är ganska ny för mig så när jag såg att du hade en guide blev jag glad Jag kan dock inte skicka iväg en förfrågan om att kunna ladda ner din guide Jag får ett felmeddelande att min mailadress är felaktig Är det möjligt att få guiden skickad på detta viset tro? Tack på förhand! Hälsningar Anneli