Attraktionslagen: Övning för att förändra dina tankar. 2 kommentarer


2015-12-03 16.37.31Hallå alla Härliga och Underbara läsare! Jag är barnsligt förtjust i julen och även i år så har jag haft en helt fantastisk jul som inte är över ännu. Vi har firat flera gånger med både släkt, familj och vänner i en salig blandning. Och det är väl det som är en del av charmen. Julen har i år också innehållit 2 väldigt glädjande besked, dels så fick min bror sitt första barn den 21 och så berättade min stora dotter att jag ska bli mormor igen i sommar. Sådana glädjande nyheter använder jag till att skapa härliga känslor väldigt länge, jag så att säga suger väldigt länge på karamellen för att så länge som möjligt få njuta av de härliga känslorna. Jag hoppas verkligen att du haft en väldigt skön jul och att du haft möjligheten att vila och landa i dig själv.

Men även om det är jul och ledigt så kan vi inte ta ledigt från oss själva utan vi utvecklas hela tiden så i dagens inlägg får du en väldigt bra övning plus en suveränt bra julbonus som jag hoppas du kommer gilla. Hänger du med?

 

Det finns några tillfällen under året då vi utvecklas mer intensivt som människor och det är främst vid storhelger och utlandsresor. Anledningen till det är att de ger oss ett annorlunda avbrott i vardagen vilket leder till att vi automatiskt tänker andra tankar än vad vi normalt gör. Därför så är det ett perfekt tillfälle att bestämma sig för nya förändringar vid sådana tillfällen. Och eftersom det nu är jul så är det här ett perfekt tillfälle för dig att skapa nya tankar för att göra 2017 till ditt allra bästa år. Och för att hjälpa dig på traven så erbjuder jag dig en julbonus. När du köper en e-kurs om Attraktionslagen i min webshop så får du din julbonus som består av mailcoaching av mig. Du får ställa en fråga till mig via mail och så får du ett svar av mig. Din bonus är värd 350:- och boostar igång den förändring som du önskar inför 2017. Din fråga kan handla om vilket ämne som helst, t ex relationer, pengar, arbete, bostad etc, vad du än önskar förändra nästa år. Julbonusen är endast tillgänglig under en begränsad tid och sista dagen att få del av den är den 30 december.

Fördelen med mina e-kurser är att de inte är tidsbestämda så du startar när du vill och gör övningarna precis när det passar dig allra bäst.

Hur får du din julbonus?

När du har köpt din e-kurs i webshopen så skickar du din fråga via mail till mig: cecilia@klokegard.se 

Och så var det dags för övningen för att förändra dina tankar. Nedanstående övning är hämtad från e-kursen: 365 Dagar AL – Din Guiden till Attraktionslagen och ger dig exempel på vad du får ut av den e-kursen.

Attrahera mera

Del 44:

I samma ögonblick som du förändrar dina tankar om dig själv och din omgivning så förändras du och din omgivning. För att förändringen ska bestå så behöver du fortsätta tänka de nya tankarna och det är där det ofta brister för de allra flesta. Man läser något som peppar och inspirerar en till att göra en förändring och så bestämmer man sig för att ändra sina tankar.

Men så efter några dagar eller till och med efter bara några timmar så har man halkat tillbaka till gamla tankemönster och så ifrågasätter man varför inget fungerar. Och eftersom man är tillbaka i gamla tankemönster så sker heller inga förändringar och man lyckas inte manifestera sina önskningar och allt förblir som det alltid har varit.

Att förändra sina tankar är som att bryta vilken vana som helst och det är viktigt att man har ständiga påminnelser och bra verktyg som fungerar. I den här veckans godbit så får du en övning vars syfte är att påminna dig varje dag. Och precis som alla andra övningar och verktyg så fungerar den under förutsättning att du gör den. Det räcker inte med att läsa hur övningen går till alltså.

Övning för att förändra dina tankar:

Ta fram ett papper och en penna och skriv ner följande:

Dagens toppfokus:
Idag avser jag att:
Dagens styrkeord:

Efter Dagens toppfokus skriver du ner vad du ska ha om fokus under dagen. Det kan till exempel vara glädje, kärlek, tacksamhet, skönhet etc.

Efter Idag avser jag att, så skriver du ner något du vill sträva mot under dagen, det kan t ex vara att hitta något positivt hos en kollega som du stör dig på, att hitta något positivt med ditt jobb, att attrahera svaret på en fråga, att ha en dag i glädje etc.

Som Dagens styrkeord så skriver du ner ett ord som skapar positiva känslor hos dig, ett ord som peppar dig. Använd det ordet ofta under dagen antingen när du pratar eller när du tänker. Det kan vara allt från Stålmannen till Bali till Tango till Solros eller vilket ord som helst som skapar härliga känslor hos dig.
Bär den här lappen med dig hela dagen så att du kan ta fram den precis när som helst.

Bifogat i det här mailet får du en Pdf med övningen som du kan skriva ut om du vill.

Det är du och ingen annan som väljer ditt fokus.

You Rock!!!

Vill du ha fler övningar som denna så hittar du e-kursen genom att klicka HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Attraktionslagen: Övning för att förändra dina tankar.