Attraktionslagen – Så enkel men ändå så komplicerad


Hallå alla Härliga! Hoppas ni har en suverän vecka! Under alla de år som jag studerat och lärt ut Attraktionslagen så har jag till slut upptäckt vad det är som gör Attraktionslagen så komplicerad och det är att den är så enkel. Väldigt många har från barnsben fått lära sig att vill man något så måste man kämpa för det. Ju mer man kämpar desto mer förtjänar man det man vill ha.

Vad drömmer du om? Klicka på bilden för att lära dig attrahera det du drömmer om.

Vill man ha 50 kr så behöver man inte anstränga sig så mycket men vill man ha 50 000 kr så måste man anstränga sig mycket mer. Vi får lära oss att ansträngningen visar hur mycket vi förtjänar så den som anstränger sig mycket förtjänar mer än den som inte anstränger sig. Och så kommer Attraktionslagen och säger något helt annat. Enligt Attraktionslagen så är det lika lätt att attrahera 5 kr som 50 000 kr och tillvägagångssättet är detsamma. Attraktionslagen säger att det enda vi behöver göra är att justera vår vibration så att den matchar det vi önskar och för att göra det så räcker det med att vara glad i förskott för då kommer det vi önskar.

Eftersom det är så enkelt med Attraktionslagen så känner många att det är för bra för att vara sant, att det kan inte vara så enkelt. Men, det är precis så enkelt. Livet är inte menat att vara en kamp och när man släpper kampen så kan äntligen det vi önskat oss komma till oss lätt och enkelt. Plättlätt, egentligen men just det enkla gör att många letar efter de svåra övningarna för att attrahera in sina önskningar. De letar efter handlingar som kommer ge dem det önskade resultatet.

Och just det här med enkelheten är en del av det jag lär ut kring Attraktionslagen, dels genom mina kurser och dels genom coachning. Min senaste webkurs har blivit otroligt populär och du kan läsa mer om den genom att klicka HÄR.

Skulle du vilja bli coachad utifrån din specifika situation så kan du läsa mer om coachningen genom att klicka HÄR. Och nedanför kan du läsa den senaste recensionen jag fått om min coachning.


”Sen jag startade privat coachning med Cecilia så har mitt liv blivit så mycket bättre och lättare.
Helt fantastiskt bra har det varit.
Går även en webbkurs och då har det oxå hänt massa positivt i mitt liv.
Tveka inte att gå dessa kurser.
Det ger så mycket svar på frågor i livet som man inte förstått innan, hon har verkligen gjort att jag förstår hur jag ska tänka och hur mycket vi själva kan styra.
Stort tack bästa Cecilia. Rozy”

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *