Attraktionslagen – Vilket är ditt dominanta fokus?


Våra tankar skapar våra känslor vilket i sin tur styr din vibration som i sin tur avgör vad du attraherar in i ditt liv. Så med hjälp av dina tankar kan du alltså styra vad du attraherar in i ditt liv vilket är väldigt praktiskt.

Så genom att styra ditt fokus till saker som får dig på bra humör skapar du även gynnsamma tankar vilket gör att du skapar en hög vibration vilket leder till att du attraherar in positiva saker i ditt liv. Det är det jag brukar kalla för att vara rapptänkt. Motsatsen, att vara slapptänkt är när man låter gamla inkörda tankar dominera ditt fokus och det är ju okej om det handlar om gynnsamma tankar men vanligare är tyvärr att det är mindre gynnsamma tankar som mal på i gamla hjulspår.

Så vilket är ditt dominanta fokus?

Fokuserar du oftast på det du inte har, det du inte är, det du inte gör? Eller fokuserar du oftast på det du har, det du är och det du gör? Vanligast är att människan är så fokuserad på allt det hon saknar. Det leder ofrånkomligen till negativa tankar vilket påverkar din vibration så att du attraherar in mer av sådant som du inte önskar. Så fundera över var du oftast lägger ditt fokus och öva sedan på att istället fokusera på det som ger dig glädje. På det sättet blir du en rapptänkt person som tar kontrollen över din vibration och ditt liv. När du fokuserar på det som ger dig glädje så höjer du din vibration och då attraherar du in mer positiva saker i ditt liv. Det är inte svårare än så att få Attraktionslagen att leverera dina önskningar istället för det oönskade.

Vill du lära dig hur du attraherar in det du önskar i ditt liv? Då kan du läsa mer genom att klicka HÄR.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *