Attraktionslagen – Attrahera dina önskningar!


Vad längtar du efter? Vad önskar du här i livet? Vad saknar du? Vill du ha mer pengar? En partner? Ett jobb? En sommarstuga? Ett hus? Harmoniska relationer? Eget företag? Vill du skriva en bok? Åka på semester? Ha mer tid?

Oavsett vad du önskar så kan du attrahera det med hjälp av Attraktionslagen. Men det finns ett pris du måste betala för att nå dit du vill. Det finns en anledning till att du inte har det du önskar och det är att din vibration inte matchar din önskan. Det betyder att du sänder ut en vibration som istället matchar det oönskade, eller brist på det du önskar.

Så för att attrahera in det du önskar så måste du göra en förändring i din vibration vilket du gör med hjälp av dina tankar och dina känslor. Oavsett vad du önskar dig så gör du det för att du tror att det kommer göra dig lyckligare, eller hur? Och det är den känslan du kommer ha när du attraherat in din önskan som du ska känna INNAN din önskan kommer för det är då du attraherar in din önskan.

Så, för att attrahera in din önskan behöver du minimera dina motstånd och sen justera din vibration så den matchar din önskan. Så, priset du får betala för att attrahera in din önskan är helt enkelt att vara lycklig i förväg. Jag vet att många tycker att det är svårt men när du väl har kommit på hur du ska göra så kommer du inse att Attraktionslagen är väldigt enkel och att priset du betalar är väldigt roligt eftersom priset är att vara glad.

Sedan jag började lära ut Attraktionslagen så är det många som gått mina onlinekurser som berättat att polletten trillade ner så att de äntligen förstod hur det fungerar och när de väl förstått det så har de börjat attrahera in sina önskningar på löpande band. Väldigt många har berättat för mig att de inte trodde på att det var så enkelt så de letade hela tiden efter en ”krånglig” lösning på hur Attraktionslagen fungerar. Men den är egentligen väldigt enkel och det är det som gör det så svårt eftersom vi är vana att det ska vara svårt, jobbigt och slitsamt att ”få” saker. Men så är det inte.

Känner du att du också vill att polletten trillar ner så att du äntligen kan attrahera in dina önskningar så kan du läsa mer om min senaste webbkurs genom att klicka HÄR. Du får totalt 40 filmklipp och 67 Pdf-filer i webbkursen + att du kan ställa frågor till mig.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *