Attraktionslagen: Så skiftar du fokus för att manifestera din önskan 1 kommentar


När du ändrar ditt tankefokus når du andra resultat i ditt liv. Jag vet att det låter väldigt enkelt och du tänker säkert att det behövs nog allt lite mer än att du bara ändrar dina tankar. I det här inlägget berättar jag mer om hur det fungerar och förklarar det här med fokus så att du själv kan se hur det hänger ihop. Det är med ditt tankefokus du styr det du manifesterar oavsett om det är önskade eller oönskade manifestationer.

Om du har svårt att upptäcka vilket fokus dina tankar tenderar att hemfalla åt så kan du istället fundera över hur ditt liv ser ut. Är du helt nöjd på alla plan i ditt liv så har du ett för dig gynnsamt tankefokus. Men ser du att det finns områden i ditt liv som du är mindre nöjd med så är sannolikheten stor att du inom de områdena har en typ av tankefel. Att dina tankar kring de områdena i ditt liv till stor del består av icke konstruktiva tankar. För det du fokuserar dina tankar på manifesteras i ditt liv. Dina tankar påverkar det du ser omkring dig och det som du manifesterar i ditt liv. 

Ett exempel är om du t ex väntar barn, planerar barn eller precis har fått barn. Dina tankar är oftast fyllda med sådant som hör bebisar till och plötsligt så ser du gravida kvinnor, folk med barnvagnar och massor med barnsaker överallt. Världen verkar plötsligt full av sådant som hör bebisar till. Så det som ockuperar dina tankar börjar du se runtomkring dig vilket är ett tecken på att en manifestation är på väg. I det här läget kan det verka som att det plötsligt har blivit en riktig babyboom eftersom du ser så många gravida kvinnor. Men självklart så är antalet gravida kvinnor oförändrat, det som ändrats är din önskan och därmed ditt tankefokus och när du ser babyrelaterade saker så är det som ett tecken från attraktionslagen om att du är på väg mot din manifestation.

Jag kan som exempel berätta om när jag skrev en bok och skulle göra bokens omslag. Eftersom jag skulle ge ut boken som e-bok och utan förlag så var det jag som gjorde allt, text, korrläsning, omslag och all layout. En vän tyckte att jag skulle anlita någon som var duktig på att göra omslag som var lite rockigare vilket jag tyckte var en bra idé. Men när jag funderade så insåg jag att jag saknar kännedom om någon sådan person. Så min första tanke var att strunta i det och att jag fick göra omslaget själv. Sen tänkte jag ett tag till och bestämde mig för att låta omslaget vila med förvissningen att det skulle ordna sig. Jag fokuserade på att min bok till slut skulle ha ett riktigt schysst, rockigt, professionellt omslag och i mina tankar såg jag väldigt bra förslag, förslag som jag själv saknar kunskapen att skapa.

Några timmar senare ringde en bekant till mig och i början av samtalet så slog det mig att den här killen är väldigt duktig på just sådana grejor. Och efter en stunds pratande så erbjöd han sig att göra mitt omslag vilket var en suverän lösning som jag aldrig hade kommit att tänka på själv. Den lösningen låg utanför min medvetna kännedom den här dagen. Så att säga att något är omöjligt är väldigt lockande när lösningen så att säga är dold för en.

Om vi funderar på det här ett tag så inser vi att det vi fokuserar våra tankar på, det är det vi kommer manifesteras i vår omgivning vilket är väldigt intressant. Man kan säga att man tar på sig ett par fokus-glasögon. Ett par glasögon som ser mer av det som dina tankar fokuserar på.

Om du tar på dig dina icke konstruktiva glasögon så kommer du se och uppleva mer sådana saker som påverkar dina tankar och ditt humör i den riktningen, det blir som en nedåtgående spiral och dina tankar kommer fortsätta i den riktningen. Om du däremot tar på dig dina konstruktiva glasögon så skapar du en uppåtgående spiral då du möter mer av sådant som fyller dig med glädje och optimism och på så sätt så ökar dina konstruktiva tankar till antal och styrka.

Så när du väljer fokusglasögon ska du välja de där du fokuserar på det resultat du vill uppnå och hålla kvar en tydlig bild utav det. Vill du till exempel ha en väldigt kärleksfull och bra relation med din partner så ska du ställa in fokus på den relation du önskar. Se bilder i ditt inre på dig och din partner i en kärleksfull relation, se olika situationer med dig och din partner där allt är som du önskar och känn de känslor du kommer känna när relationen är som du önskar. Med det i fokus så kommer attraktionslagen se till att du även lägger märke till de ögonblick i er relation där allt är så som du önskar dig. Om du i den här situationen istället fokuserar på allt som är dåligt i er relation kommer attraktionslagen självklart hjälpa dig och din partner att få en riktigt dålig relation för det är där du har din attraktionspunkt. 

Frågor att ställa dig själv:

Vilka glasögon har du på dig idag?

Vilken situation skulle du vilja förbättra?

Matchar dina nuvarande fokusglasögon den önskade förbättringen?

 

Vill du lära dig att attrahera medvetet och få in det du önskar i ditt liv genom att skifta ditt tankefokus så kan du kolla in e-kurserna som finns i min webshop som du hittar HÄR.

 

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *