Attraktionslagen; Gör du något av följande misstag?


Du strålar

Du strålar!

Hallå, alla Härliga! I dagens inlägg tar jag upp 5 vanliga misstag som många gör när de försöker attrahera sina önskningar med Attraktionslagen. När man gör något eller flera av dessa väldigt vanliga misstag så är det flera saker som sker, dels så avskärmar du dig från din önskan eller fördröjer den och dels så attraherar du mer av de saker som du inte önskar i ditt liv. 

Det bär mig egentligen emot att kalla det för misstag eftersom det egentligen inte handlar om misstag utan bara om okunskap. vi gör så som vi har lärt oss att man ska göra och då är det ju inte misstag. Tack och lov så har du ju möjligheten att lära om och göra på ett nytt sätt som är gynnsamt för dig så att du med enkelhet kan skapa det liv du önskar med hjälp av Attraktionslagen.

5 saker, attraktionslagen

 

1, Otydligt varför.

De allra flesta vet vad de vill ha men väldigt många vet inte riktigt varför. De vill ha mer pengar, en partner, ett hus, en semester, ett jobb eller vad det nu kan vara och fokuserar bara på att de vill ha det. Den vibration de då sänder ut är ofta en vibration av brist, behov eller desperation och då attraherar de istället det som de inte önskar.

För att du ska attrahera det du önskar så måste din vibration stämma med det du önskar och din vibration styrs av dina känslor. Och, det är i ditt varför som du hittar känslorna kring din önskan. Så när du har bestämt vad du önskar så frågar du dig bara varför och då kommer du hitta de känslor som du kommer känna när du fått det du önskar. Ställ denna fråga för varje önskan så får du fram den verkliga anledningen till att du vill ha det.

2. Din övertygelse är i konflikt med din önskan

Om du har en övertygelse som är i konflikt med det du önskar så blockerar det din förmåga att manifestera det du önskar. Så om du har en övertygelse som är i konflikt med vad du vill så har du vad jag kallar en begränsande övertygelse. En begränsande övertygelse är en psykisk blockering som lagrats i ditt undermedvetna och som begränsar eller blockerar din förmåga att manifestera vad du vill. En begränsande övertygelse kan till exempel vara om du säger

Jag vill tjäna mer pengar men jag är inte smart nog. 

Jag vill möta mitt livs kärlek men jag är för ful.

Jag vill ha respekt men jag tror att jag är dum och värdelös.

Jag vill vara smal men jag hatar mig själv.

Med de här begränsande övertygelserna så kommer du manifestera mer av det du inte vill ha. Jag har sett det här så många gånger hos andra människor och jag har även själv haft begränsande övertygelser. Och när din önskan och övertygelse är motstridiga så kan jag garantera dig att Attraktionslagen inte kommer att fungera för den som vill. I stället kommer du att attrahera enligt din övertygelse. Så undersök dina övertygelser och ge upp dem om de begränsar din förmåga att manifestera vad du vill.

En övertygelse är bara en tanke som du har tänkt många gånger så det är väl dags att skaffa dig nya övertygelser som går mer i linje med det du önskar, eller hur?

3. Du är ett offer

Ett annat misstag folk gör när man använder lagen om attraktion är att se sig som ett offer för omständigheter. De säger till exempel: en vacker dag när jag har pengar då ska jag unna mig en riktig semester och ha det riktigt bra eller när jag får till allt med jobb och liknande så kommer jag att ha tid att vara med mina barn och ha en kärleksfull relation med dem eller sen när jag har fått det där jobbet så ska jag….. eller sen när jag har så mycket pengar så ska jag slappna av och njuta etc.

Den här typen av uttalanden ger helt fel signaler till universum eftersom du säger att det du har inte är tillräckligt, att det inte är perfekt och att du har brist i ditt liv. På det här viset uppskattar du inte det du har och kan inte dra till mer som du kan uppskatta. När du känner och agerar på det här viset så kommer du att locka till dig fler omständigheter och situationer som leder till att du får mer av det du inte vill ha.

4. Visar inte uppskattning

Ett av de vanligaste misstagen är att inte uppskatta det du redan har i ditt liv. Lagen om attraktion bygger väldigt mycket på att uppskatta och att vara tacksam. Om du inte kan uppskatta det du redan har så tenderar du att locka till dig mer av det du inte önskar. 

När du visar uppskattning så kommer du märka hur generöst Universum är och du kommer få ännu mer som du kan uppskatta. När du är i känslan av att uppskatta så kan du inte samtidigt sända ut några negativa vibrationer vilket betyder att du inte attraherar oönskade saker.

Gör det till en daglig grej att hela tiden leta efter saker som du uppskattar. Du kommer bli förvånad över hur mycket det finns att uppskatta här i livet.

5. Otålighet

Många tror att attraktionslagen är som anden i flaskan och att universum kommer att kunna ge dig ditt drömhus på bara några sekunder. Många är så otåliga och undrar när deras önskan kommer och svaret är att det som avgör när det kommer är du. Den enda som förhindrar att det kommer när du vill är du själv och dina motstånd. I samma ögonblick du undrar när det kommer så sänder du ut motstånd mot din önskan för ditt fokus ligger på avsaknad av det du önskar vilket gör att du attraherar avsaknad.

Släpp istället din önskan och gör något som får dig på bra humör.


Mer om attraktionslagen:

E-kurs om attraktionslagen hittar du HÄR.

Se mina klipp om Attraktionslagen på YouTube HÄR.

Grupp om Attraktionslagen på Facebook hittar du HÄR.

 

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *