Serie om Attraktionslagen, del 4 2 kommentarer


Hallå alla härliga!

Så var vi äntligen framme vid del 4 i serien om Attraktionslagen. Skriv gärna en kommentar och berätta vilka tips du gillar mest. Så, är du redo för ytterligare 5 tips?

Om du missat tidigare delar så hittar du dem här. DEL 1  DEL 2  DEL 3

Har du bestämt dig för att du är redo att skapa det liv du älskar genom att lära dig använda Attraktionslagen så kan du kika in i min webshop som du hittar HÄR. Där hittar du e-kurser för att lära dig allt om Attraktionslagen.

Attrahera mera

16. Inse att oro, stress och rädsla inte gör någon nytta

Ingen av oss vill känna oro, vara stressad eller väldigt rädd för något. Dessutom så hjälper varken oro, stress eller rädsla dig på något sätt utan snarare tvärtom då du blir okoncentrerad, ofokuserad, ostrukturerad, handlingsförlamad, dränerad på energi och det är inga bra förutsättningar för att lösa kniviga situationer.

Om du istället fokuserar på det du önskar istället för rådande situation så kommer glädjen att växa sig starkare och starkare inom dig och du kommer då attrahera mer som ger dig glädje och lycka. Omfamna det okända med vidöppna armar och ett nyfiket hjärta som väntar på att fyllas med äventyr.

17. Låt inte andra dra ner dig

Låt dig inte påverkas negativt av andra människor. Omge dig istället med människor som vill se dig lyckas och kom ihåg att stödja dem under sina resor också.

18. Var ärlig

Du attraherar sanningen genom att hålla dig till sanningen och då kommer du aldrig ha något att dölja. Om du skäms för något så är det bättre att erkänna det.

19. Lev som om varje dag är ett mirakel

Lev som om dina drömmar besannas varje dag. Lev som om det inte kommer någon morgondag. Ganska snart kommer du märka att mirakler börjar utvecklas runt omkring dig.

Du kan antingen leva som om ingenting är ett mirakel eller som om allt är ett mirakel. – Albert Einstein

Livet är mystiskt på ett fantastiskt vackert sätt.

20. Var öppen

För att manifestera din önskan är det viktigt att ha ett öppet sinne. Med ett öppet sinne så ger du Universum ett mycket större spelrum för att leverera din önskan på det absolut bästa sättet. Med ett öppet sinne så begränsar du inte Universum till att leverera din önskan på endast ett sätt. Universum har oändliga sätt att leverera till dig så var öppen och låt Universum göra sitt jobb. Ditt jobb är bara att justera din vibration till en mottagande vibration.


Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.

Grupp om attraktionslagen på Facebook hittar du HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Serie om Attraktionslagen, del 4

 • conny olsson

  Attraktionslagen är ett faktum, det vet jag. Det är en stark kraft som kan förändra ditt liv, men om man ska försöka ge sig på konststycket att förklara den så tror jag man måste göra en djupdykning i det mänskliga psyket snarare än att prata om frekvenser och vibrationer. Du kan inte uppleva verkligheten direkt. Allt du upplever och ser är tolkat av hjärnan, så ingen kan säga hur verkligheten egentligen ser ut. Det betyder att våra hjärnor tolkar saker och ting olika, och upplevelserna av verkligheten blir då förstås också olika. Den som har en \”negativt inställd\” hjärna tolkar in problem där det egentligen inte finns några problem. Man skapar problem kontra löser problem beroende på hur verkligheten ter sig efter att hjärnan tolkat den. Den som har en hjärna som tolkar verkligheten omkring sig på ett i huvudsak negativt sätt har svårt att förstå hur attraktionslagen fungerar. Har man en \”förinställd\” åsikt eller idé om hur världen fungerar men försöker lära sig något som man tycker är bra men motsäger tidigare åsikter så uppstår ett tillstånd av kognitiv dissonans. I fallet med attraktionslagen kan det leda till att människor förnekar att den fungerar pga sina tidigare upplevelser, och då kan de förstås varken förstå eller tillgodogöra sig den.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jag håller helt och hållet med dig, Conny. Och det är en utmaning att förklara Attraktionslagen. Främst för att den fungerar så olikt mot det vi lär oss. När det gäller vibrationer så är det ett enkelt sätt att förklara hur Attraktionslagen fungerar då de allra flesta är medvetna om sina känslor. Självklart sitter det i psyket och hur vi tolkar vår verklighet. 🙂

   You Rock!!!