Serie om Attraktionslagen, Del 1


Hallå alla Härliga!

Välkommen till del 1 i en serie om attraktionslagen här på bloggen. I den här serien får du lära dig mer om hur attraktionslagen fungerar och hur du gör för att skapa det liv du älskar att leva. I varje del kommer du få 5 suveräna tips som hjälper dig att få attraktionslagen att verka till din fördel. 

Jag sitter som vanligt här och njuter av livet och allt det härliga som finns här. Livet är något som vi ofta tar för givet och väldigt många lever som om de skulle leva i evighet. Men livet är tidsbegränsat så därför gäller det att passa på att njuta så mycket som möjligt här och nu och att ta till vara på det som verkligen betyder något.  Det allra bästa att göra är att skapa det liv du älskar att leva genom att lära dig hur Attraktionslagen fungerar. Att leva utifrån attraktionslagen är ett väldigt insiktsfullt sätt att leva och det blir en livsstil. När du lär dig hur attraktionslagen att fungera så kan du också få den att verka till din fördel så du manifesterar det liv du älskar att leva. Dina drömmar blir din verklighet och lämnar plats åt nya drömmar i ditt liv. Så, är du redo att ta del av de första 5 tipsen?

 

Alla har vi olika drömmar men oavsett vad du drömmer om så är det fullt möjligt att göra din dröm verklig. Hur ser din dröm ut? Drömmer du om att resa ut i världen? Drömmer du om att skriva en bok? Drömmer du om att öppna ett kafé? Drömmer du om att simma med Delfiner? Drömmer du om en partner? Drömmer du om att flytta till en annan stad?

Fäll ut dina vingar och låt dem fyllas av luft, känn tillit till dig själv, dina drömmar och din kraft. Sök efter det som ger dig glädje och frihet i det här livet. Ta vara på de stunder då du känner kärlek, glädje, lycka, frihet, tacksamhet och vördnad.

Visa andra människor att livet inte behöver vara så svårt, om vi bara inser hur lyckligt lottade vi är får leva i denna vackra värld där mirakler sker varje dag.

Låt aldrig någon säga att du inte kan göra något. Inte ens jag. Ta hand om dina drömmar och låt inte någon annan ta den ifrån dig genom att säga att du inte kan. När människor inte kan göra något själva kommer de säga att du inte kan göra det. Om du vill något så bara gör det!

 

Attrahera mera

Dagens 5 tips som hjälper dig att skapa det liv du älskar att leva:

 

1.Var positiv.

Gå runt med en så positiv attityd möjligt, var så positiv att positiva människor slås med häpnad. När du pratar så gör det alltid med goda avsikter. Leta reda på positiva tankar oavsett vad du går igenom. Ju mer positivitet du har i ditt liv desto mindre negativitet.

2. Var tacksam; uppskatta allt.

Det finns så oändligt mycket i denna värld som vi kan vara tacksamma för. Var tacksam för din familj, var tacksam för dina vänner, var tacksam för att du har ett hem, var tacksam för att du har mat att äta. Alla människor har inte dessa saker. Ta ingenting för givet.

3. Tro på dina egna drömmar.

när du tror på dina drömmar så attraherar du dem in i ditt liv och då skapar du det liv du älskar att leva. När du lever det liv du älskar att leva så blir ditt liv fyllt av mirakler. 

Allt du behöver eller vill ha finns där ute. Bara tro att du, utan tvekan, har vad som krävs för att attrahera dina önskningar.

4. Följ din intuition.

Du är den enda som har kontroll över vad som sker i dina tankar. Om det känns rätt så är det bara att köra på. Gå på din känsla och följ din intuition innebär helt enkelt att välja minsta motståndets väg. När du följer och litar till din intuition så inser du att livet inte är menat att vara en kamp.

5. Var modig och följ ditt hjärta.

Att följa ditt hjärta är att följa dina drömmar och det kan många gånger krävas mod för det. Men följ ditt hjärta även om det leder till hjärtesorg. Kom ihåg att mod ger dig en inre styrka som du säkert inte är medveten om idag. 

 

 

I nästa inlägg på bloggen får du ytterligare 5 tips att ta del av och dela vidare till dina vänner som du känner. Och, kom ihåg att livet är ett fantastiskt och underbart äventyr med härliga överraskningar runt varje hörn bara du släpper in det i djupet av ditt hjärta. Livet vill dig väl och du förtjänar endast det bästa du kan tänka dig. Låt varken du eller någon annan begränsa dig och ge aldrig upp! Du har en enorm förmåga, kraft och energi som du kan använda för att skapa det liv du älskar att leva. Du kan läsa del 2 HÄR, del 3 HÄR, del 4 HÄR, del 5 HÄR och den sista delen HÄR.


Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.

Grupp om attraktionslagen på Facebook hittar du HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *