Serie om Attraktionslagen, Del 2


Hallå alla Härliga! Så var det dags för del 2 i serien om Attraktionslagen där du får ytterligare 5 tips för hur du får attraktionslagen att verka till din fördel så att du kan skapa det liv som du älskar att leva. Ja, jag vet, vi människor är experter på att lida men tänk dig ett liv utan lidande, ett liv där allt känns lätt och rätt, ett liv där saker blir som du vill, ett liv där inget känns svårt och motigt, helt enkelt det liv som du älskar att leva. Och det är fullt möjligt och egentligen enklare än att ha ett liv du inte trivs med för det krävs mer kamp att ha ett jobbigt liv än det liv du faktiskt önskar dig. Och med hjälp av Attraktionslagen så kan du skapa precis det liv du önskar. Så nu kör vi igång med ytterligare 5 tips som ska hjälpa dig att få attraktionslagen att verka till din fördel. 

Del 1 i serien hittar du HÄR.

butterfly-376875_1280

6. Lyssna på din magkänsla.

Vi har alltid fått höra att vi ska lita till vår magkänsla. Och om du tänker efter så brukar magkänslan stämma, eller hur? Men ofta så viftar vi bort magkänslan och litar till vad vi ser eller vad andra säger och så blir det lite tokigt. Så var uppmärksam på din magkänsla och ju mer du lyssnar till den desto starkare blir den. Plus att du lär dig förstå din magkänsla.

7. Att ge och hjälpa

Behandla andra med vänlighet, önska dem allt gott och lita till att dina nära vill dig väl. Ge till andra, även om det bara är ett leende eller ett vänligt ord, det betyder så mycket mer än du kan ana. Och du kommer få massor tillbaka. Att hjälpa och vara givmild fyller dig även med massor av härliga känslor. Men, hjälp inte andra eller ge till andra om du gör det med baktanken att få något i gengäld för då är det inte villkorslöst längre och då är dina ansträngningar bortkastade.

8. Res för att inspireras på nya nivåer.

Att resa ut i världen är bland det bästa jag vet. Och jag föredrar att resa helt själv. När man reser så öppnas nya dörrar inombords och man får kontakt med sidor hos sig själv som man inte har sett tidigare. Man hittar sin inre styrka för man har bara sig själv att lita till. När vi ser nya platser så får vi nya perspektiv och nya perspektiv är alltid ett utmärkt sätt att få distans till hur vi lever våra liv.

9. Ta dig tid att göra det som ger dig glädje

För att få tid till att göra det du älskar att göra så får du helt enkelt ta dig den tiden. Och det blir ju inga problem för du attraherar till dig den tiden genom attraktionslagen. Hitta inte på några ursäkter och skyll absolut inte på någon annan för att du inte ”hinner” göra det du älskar. Tid är bara en idé med siffror och en klocka som tickar.

10. Inga men.

Och inga tänk om, inga kan inte, inga går inte. Ingenting är omöjligt för allt du kan skapa i tanken kan du manifestera. Alla dina önskningar som är uppriktiga och som kommer från ditt högre jag kan du manifestera.


I nästa inlägg på bloggen får du ytterligare 5 tips att ta del av och dela vidare till dina vänner som du känner. Och, kom ihåg att NU KÖR VI! Livet är alldeles för kort för att lägga undan i väntan på bättre tider. Du skapar ditt liv här och nu. Ditt fokus just nu talar om för dig vad du kommer attrahera. Vad fokuserar du på nu? Är det något som gynnar din önskan eller något som skjuter undan den? Ditt val, dina tankar, ditt fokus, ditt liv!

Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.

Grupp om attraktionslagen på Facebook hittar du HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *