Attraktionslagen: Det viktigaste som de allra flesta missar 1 kommentar


Hallå alla Härliga! 

Så, då var det dags för dagens ämne, det som de allra flesta missar.

Jag har sagt det tidigare och jag kommer återkomma till det om och om igen: ”Attraktionslagen är egentligen väldigt enkel”. Men de flesta tycker det är svårt och att de inte får attraktionslagen att fungera som de vill. Anledningen till att så många tycker att det verkar så krångligt är för att det är så enkelt, de har helt enkelt ignorerat det allra viktigaste just för att det är så enkelt så det verkar inte viktigt.

I vårt samhälle så får vi lära oss att man får inget gratis, man måste slita hund för att se resultat, man får offra blod, svett och tårar för att få något, man måste kämpa, livet är tufft, att jobba hårt lönar sig etc. Vi får alltså lära oss att vi måste ”göra” en massa saker för att vi ska uppnå något. Vi får lära oss att problem måste lösas, no matter what. Vi jagar efter lösningar för att fixa det som inte är som vi önskar. Och när man då läser om attraktionslagen så bortser man från det allra viktigaste just för att det är så enkelt och vi har inte fått lära oss att det ska vara enkelt. Så vi fortsätter att läsa om attraktionslagen och letar hela tiden efter vad det är vi ska göra för att få attraktionslagen att levererar det vi önskar och inte det oönskade. Många upplever att de har missat något viktigt i attraktionslagens budskap eftersom de inte lyckas få de önskade manifestationerna. Men sanningen är att de har egentligen inte missat något utan bara ignorerat det allra viktigaste just för att det inte verkade viktigt för det var alldeles för enkelt. Så i det här inlägget tänkte jag berätta om det som de allra flesta missar och/eller ignorerar när det gäller attraktionslagen, det som faktiskt är nyckeln till att få den att fungera som du önskar.

De allra flesta av oss har fått lära oss att det allra viktigaste är handling, att göra något och att göra det på rätt sätt för att få de resultat som man önskar och det gör att vi letar efter vad det är vi ska göra för att få attraktionslagen att fungera på önskat sätt. Många tappar sugen eller tror att de gör fel när de inte får önskade resultat med attraktionslagen men det är faktiskt så att du gör aldrig fel. Du har troligtvis bara missat eller ignorerat det allra viktigaste just för att det är så löjligt enkelt. Det är så enkelt så vi tar det inte på allvar. Så vad är det då som är så viktigt, så enkelt och som vi missar och ignorerar? Det är helt enkelt att må bra. Att vara glad och på bra humör. Det är faktiskt det enda du behöver göra, se till att du är glad och på bra humör. That´s it!!!

fitness-332278_1920

 

Ja, men hur ska jag kunna vara på bra humör när jag inte har några pengar, inget jobb, en jobbig tonåring, en gubbe som går mig på nerverna och en katt som skiter inne? Det är en bra fråga och det korta svaret är att om du fortsätter att tänka som du gjort hittills så kommer ditt liv fortsätta se ut som det gör idag. Nästan, för katten slutar väl skita inne så småningom eftersom de inte lever i evighet men i övrigt så kommer ingen förändring att ske. För att kunna förändra dina känslor så måste du förändra ditt sätt att tänka och när du gör det så förändrar du också din attraktionspunkt så att den bättre matchar vibrationen av dina önskningar.

Det är så fascinerande att vi människor är så fixerade vid att lägga så mycket fokus på det vi är missnöjda med. För så länge vi fortsätter fokusera på det vi är missnöjda med så kommer det fortsätta finnas i vår verklighet. Så, det är ditt val helt enkelt och som jag ser det så är det enkelt, vill jag ha en förändring på något område i mitt liv så ska jag göra vad jag kan för att se till att jag mår bra och är glad. Låt oss säga att ditt live består av 10 områden och 7 av dessa är total katastrof och ger dig mycket oro och tandagnisslan. Men du har också 3 områden som fungerar alldeles utmärkt och som bereder dig mycket glädje och lycka. Lägg då så mycket fokus som du bara kan på de 3 områden som ger dig glädje för det kommer innebära förändringar på de 7 områden du är missnöjd med. Hur? Ja, det är en häftig fråga och här kommer ett svar som jag hoppas ger dig klarhet om hur det fungerar. 🙂

Som du vet så attraherar lika lika. Det betyder inte bara att du attraherar materiella saker utan även tankar och känslor. Och det här är en väldigt viktig insikt, att du attraherar tankar och känslor för när du börjar ha som mål att vara glad så kommer du få hjälp av attraktionslagen som manifesterar fler tankar som ger dig glädje. Bra va? När du sen kommer in i en virvel av tankar som gör dig på bra humör så kommer du även att attrahera idéer, få inspiration, ingivelse etc. Så om du till exempel har en katastrofal ekonomi och ständigt känner oro, ångest och rädsla när det gäller pengar så behöver du ju ”göra” något för att få in pengar, eller hur? Men om du hela tiden ältar ekonomin på det sätt som du hittills har gjort så kommer du inte attrahera några idéer som hjälper dig med det. Men, om du istället beslutar dig för att uppnå glädje och att vara på bra humör så kommer du få idéer, ingivelser och inspiration till att göra saker som kommer leda dig till mer pengar. Det kan t ex vara att du får idén att du kan sälja den gamla byrån på vinden, du kanske får idén att handla i en annan affär där de har superrea på just det du behöver så du sparade in 500:-, du kanske får ingivelsen att gå en annan väg och så hittar pengar som någon tappat i diket, du kanske får ingivelsen att prata med någon som plötsligt föreslår att du kan hjälpa honom/henne med en sak mot betalning etc. Det är på det sättet som attraktionslagen fungerar. De ingivelser och idéer du får när du är på bra humör är de som leder dig i riktning mot dina önskningar.

Du har säkert sett att det finns massor med övningar, metoder, processer och verktyg som du kan använda för att manifestera med attraktionslagen och det är jättebra att det finns så mycket för då finns det något för alla men innan du gör den här typen av övningar så är det absolut viktigaste att du ser till att vara på riktigt bra humör så att du manifesterar det du önskar och inte det oönskade. Det handlar inte om att du ska låtsas vara glad över något som du inte är glad över, det fungerar ändå inte för den vibration du sänder ut är ändå att du är missnöjd och då attraherar du mer av det. Din glädje ska alltid vara äkta så välj ut ett område som du känner glädje inför. Gör saker som gör dig glad, det kan vara att klappa katten, lyssna på musik, läsa en bok, prata med en vän, titta på komedier etc. Allt som ger dig äkta glädje är bra saker att göra.

Nyckeln är just glädjen för allt vi önskar oss önskar vi för att vi tror att det ska göra oss lyckligare. Så om vi tar pengar till exempel och du känner oro, ångest och rädsla kring det. Om du går omkring med de känslorna så kommer du attrahera mer brist på pengar och det vill du ju inte. Men hur ska jag kunna känna något annat? Fokusera på något annat som gör dig glad, helt enkelt för då attraherar du mer pengar för om du hade pengar så skulle du känna glädje och frihet, eller hur? Om det trillade in 30 000:- på ditt konto så skulle du inte känna oro, rädsla och ångest utan du skulle känna glädje och frihet, så för att attrahera pengar så ska du känna dig glad och fri och om tanken på pengar inte ger dig dessa känslor så fokusera på något som ger dig dessa känslor. 

Så med det här inlägget hoppas jag att jag har förklarat hur du med dina tankars hjälp skapar känslor av glädje och lycka för att attrahera det du önskar. I samma ögonblick som du förändrar dina tankar så förändras din verklighet. Jag kan inte nog förklara hur viktigt det är så jag säger det igen: I samma ögonblick du förändrar dina tankar så förändras din verklighet.”


Mer om attraktionslagen:

E-kurser för att lära dig attrahera det du önskar

Grupp på Facebook

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Attraktionslagen: Det viktigaste som de allra flesta missar

  • Ritva Kuluman

    Man vet redan allt detta, så många sidor jag besökt om attraktionslagen och så många böcker jag läst om attraktionslagen så vet man. Men fortfarande står man och stampar. Hur kan jag lära ut något jag själv inte förmår?
    Det kan jag inte fast jag är övertygad om att det ska fungera (fungerar).

    Jag förstår att det handlar om focus, koncentration och att styra sina tankar, för det vet jag man kan. Det gäller bara att vara medveten om dom. Jag vet också för så långt har jag kommit att det blir ett sätt att leva, att alltid frammana det goda och alltid vara snäll. Det fungerar.Att vara utan onda och elaka avsikter, att kunna se det goda i alla trots att alla inte är lika goda o snälla. Man får hålla sig ifrån såna sfärer och människor.
    Jag ser inte på nyheter längre lika ofta, förut var det varje sändning 🙂 nu kanske ett par ggr i månaden. Cecilia You Rock, om jag var i din närhet 24/7 i envecka hade jag nått fram 🙂 Tack för att du låter oss läsa och önskar att komma till din event i Sthlm när du kommer dit.