Följ din naturliga Gps.


Jag får väldigt ofta frågan om hur/vad man ska tänka för att manifestera det man önskar. Och jag önskar verkligen att det fanns en magisk tanke som vi alla kunde tänka när vi önskade manifestera något men tyvärr så har jag inte hittat den tanken, ännu. Men, trots att jag ännu inte hittat den tanken så har jag i alla fall ett i mitt tycke väldigt bra svar att ge på frågan. Och som jag ser det så är det här svaret nyckeln till att manifestera dina önskningar. Vi kan kalla den här nyckeln för din naturliga Gps som hela tiden vägleder dig så att du vet om du är på väg till eller från det du önskar.
Först vill jag säga att det handlar inte bara om vad du tänker utan det handlar även om vad du säger eftersom ord är uttalade tankar. Både dina ord och dina tankar skapar känslor inom dig och det är där du hittar svaret på vad du ska tänka/säga. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna ångest, oro, ilska, irritation och andra negativa känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är helt enkelt det oönskade. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna dig glad, lycklig, älskad, harmonisk och andra positiva känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är det du önskar.
Så det är alltså känslan som sänder ut vibrationen och som attraherar det som motsvarar din känsla. Du har säkert hört att du ska leva som om du redan har det du önskar vilket förvirrar väldigt många för hur kan jag till exempel leva som om jag har massor med pengar när kontot är tomt? Jag kan ju inte direkt gå och handla utan pengar.

Att leva som om du redan har det du önskar betyder inte att du i din fysiska verklighet ska leva som om du har det du önskar utan det betyder att du ska känna det som om du har det du önskar. Så föreställ dig hur du kommer känna det när du har det du önskar och så skapar du den känslan för då kommer du attrahera det. Det absolut viktigaste är att vara lycklig här och nu även om du inte har det du önskar. I början kan det vara en rejäl utmaning men med lite övning så kommer du hitta fler och fler sätt att förbättra din känsla så att du längre stunder kan vara lycklig trots att det du önskar inte har kommit ännu. Och ju längre perioder du är lycklig desto snabbare kommer du manifestera din önskan.
Så sätt igång i denna stund med att se till att du är lycklig. Var hela tiden uppmärksam på dina känslor för då vet du vilken vibration du sänder ut.

Om du vill arbeta med mig för att lära dig attrahera dina önskningar så rekommenderar jag min absolut populäraste E-kurs som heter 365 Dagar AL-Din guide till Attraktionslagen som lär dig allt du behöver veta för att skapa det liv du älskar att leva. Du hittar E-kursen HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *