Attraktionslagen – Varför fungerar den inte för mig?


Hallå alla Härliga! Jag hoppas ni har det helt fantastiskt! Idag tänkte jag skriva om något som jag vet att väldigt många upplever och det är att Attraktionslagen inte fungerar. Jag får många mail och PM från människor som känner till Attraktionslagen, som vet att den fungerar men de känner att den inte fungerar för dem utan för alla andra. De ser och läser om hur andra manifesterar sina önskningar och undrar vad de gör för fel när de själva inte lyckas som alla andra verkar göra.

Jag upplevde själv i början att Attraktionslagen inte fungerade för mig. Tvärtom! Jag upplevde faktiskt att många saker blev sämre vilket var riktigt jobbigt för allt var redan totalt i botten så jag tyckte inte det kunde bli värre men det blev det. Tack och lov så gav jag inte upp för jag var ändå övertygad om att det skulle fungera även för mig.

Idag med facit i hand så kan jag ju se att Attraktionslagen fungerade för mig precis som för alla andra. Det var bara det att jag istället för att attrahera in det jag önskade attraherade in mer av det oönskade.

Så, var bara lugn, jag lovar att Attraktionslagen fungerar även för dig. Det enda du behöver göra är att öka din förståelse och inte ge upp. Ha tillit och fortsätt lär dig mer om Attraktionslagen så kommer även du att börja attrahera in dina önskningar. Idag kommer jag ge dig 3 vanliga anledningar till att Attraktionslagen inte verkar fungera och vad du kan göra istället för att få den att fungera som du vill.

  1. ”Fel” positiva tankar: Ja, det är en av de vanligaste orsakerna till att så många upplever att Attraktionslagen inte fungerar, de börjar tänka tankar som verkar vara positiva men som faktiskt inte är det. Jag vet att det låter konstigt men låt mig förklara. Säg att du vill gå ner i vikt och så vet du att du då ska tänka positiva tankar så kommer du gå ner i vikt. Positiva tankar kan då vara: ”Jag är smal”, ”Jag är sexig”, ”Jag är snygg” etc. Det ser ju ut som positiva tankar, eller hur? Men om du anser dig vara överviktig och känner dig tjock och börjar säga ”Jag är smal” till dig själv så skapar det förmodligen en negativ känsla inom dig för du vet ju att du inte är smal. Den tanken påminner dig istället om din övervikt vilket gör att du känner dig ledsen, oattraktiv och smådeppig och du börjar istället tänka mer på din övervikt. Så den till synes positiva tanken var inte positiv eftersom den skapade negativa känslor hos dig samtidigt som den även flyttade ditt fokus till din övervikt som är det oönskade och som du vet så attraherar man mer av det man fokuserar på. Så när du ska välja en positiv tanke så ska det vara en tanke som även skapar positiva känslor inom dig. Då har du hittat en positiv tanke som passar för just dig. Och så fort en tanke inte längre skapar positiva känslor inom dig så är det dags att hitta en ny tanke och det behöver inte vara en tanke som handlar om det du är missnöjd med i ditt liv utan du kan tänka på helt andra saker. Det viktigaste är att du känner glädje inom dig för då börjar du attrahera in positiva saker i ditt liv och då får du ännu mer anledning att vara glad.
  2. Väntar på att det ska komma: När du väntar på att det du önskar ska komma så uppmärksammar du att det inte har kommit och då sänder du ut en vibration av att det du önskar inte har kommit och då attraherar du att det inte kommer. Tid finns inte för universum. Det enda som avgör hur lång tid det tar för din önskan att komma är du själv. Din önskan kommer när din vibration matchar det du önskar. Hur kommer du känna när din önskan kommer? Det är den känslan du ska ha för då stämmer din vibration överens med din önskan och då kan den komma. Så var glad i förväg och känn känslan av att du redan har din önskan för då kan den komma till dig.
  3. Försöker forcera fram ett resultat: Väldigt många lägger ner massor med tid och energi på att tvinga fram det resultat de önskar. De sliter halvt ihjäl sig på alla möjliga sätt för att deras önskan ska komma. Men det är som att jobba baklänges när det kommer till Attraktionslagen. Det är inte meningen att du ska slita och kämpa utan du ska bara ha tillit till att Attraktionslagen levererar din önskan. Men, det betyder inte att du ska sitta sysslolös i soffan och bara vänta. Ditt jobb är att höja din vibration vilket du gör genom att se till att du har positiva känslor. När du är glad och lycklig så har du en hög vibration och den matchar dina önskningar eftersom det du önskar dig är sådant som kommer göra dig glad och lycklig. När du har höjt din vibration så börjar det roliga arbetet för då kommer Attraktionslagen leverera impulser, idéer och infall till dig och det är dessa som kommer leda dig till din önskan. Det kan vara impulsen att ta en annan väg, det kan vara ett infall om att ringa någon eller skicka ett mail, det kan vara en idé om att skapa något etc. Så ditt arbete består av att du först höjer din vibration och sen följer du de impulser, idéer och infall som du får.

Jag önskar dig en fortsatt härlig dag och så vill jag även berätta en rolig sak. Den 1 mars är det premiär för min nya webbkurs om Attraktionslagen. Kursen består av 8 moduler som du får tillgång till på lösenordsskyddade sidor här på min hemsida och det enda du behöver är en dator, surfplatta eller mobiltelefon för att kunna genomföra kursen. Du får en modul i veckan så det tar alltså 8 veckor.

Modulerna består av videos, ljudfiler, meditationer, textfiler, övningar, arbetsblad och allt du behöver för att lära dig skapa det liv du älskar att leva.
Eftersom kursen är webbaserad så gör du kursen på din egen tid.

Ordinarie pris för kursen är 2 995:- men just nu har jag ett introduktionspris så du betalar endast 1 495:- och även ett snabbhetserbjudande som du ser nedan.

Snabbhetserbjudande!!!!
Du kan boka kursen redan nu och är du en av de 20 första som bokar kursen så får du även coachning via mail motsvarande ett värde av 450:-. Vill du förboka kursen och bli en av de 20 som får gratis coachning så Swishar du anmälningsavgiften, 595:- till 0736217696. Skicka sedan ett mail till mig på info@klokegard.se och berätta att du har betalat. Resterande belopp betalar du den 1 mars. Du kan även läsa om kursen i ett evenemang på Facebook som du hittar HÄR.

Njut den här fantastiska dagen!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *