Attraktionslagen: Vill du ha ett härligt liv? 1 kommentar


Hallå alla Härliga! Nu är det ett tag sedan jag skrev något här så nu är det verkligen dags. Det blir en uppdatering kring vår flytt till Gran Canaria och så ett tips för hur du justerar din vibration för att manifestera supersnabbt. Vi kom hem från Gran Canaria strax innan midsommar då vi varit nere en vecka för att kolla runt för att se var vi vill bo och för att kolla på några intressanta bostäder. Det var också mitt första besök på ön och jag vill fortfarande flytta dit.

Vi har fortfarande inte klart med bostad där nere men vi har fått kontakt med en svensk kvinna som heter Zhandra och har bott på ön i 30 år. Hon har ett företag som heter Tolk & Översättningstjänster och hon hjälper bland annat svenskar när de ska flytta ner. Så, i morgon ska hon gå på visning åt oss. Det är en Bungalow som vi tittade på när vi var nere men vi fick inte tag på mäklaren för en visning innan vi åkte hem. Nu hoppas vi att insidan är lika fin som utsidan och att vi får skriva kontrakt. Här nedan ser ni bilder på den:

 

Bild från uteplatsen mot poolen.

Vi hade en fantastisk vecka där nere och allra längst ner i inlägget finner du lite bilder från vår resa. Som ni förstår så blev lusten att flytta ner ännu starkare när vi var där nere och när vi kom hem så började jag känna att allt gick så trögt. Vi säljer ju allt vi äger och har men i den takt vi sålt av grejor så kommer vi kunna flytta ner om 15 år har jag tänkt. Helt fel tänk alltså. Och när det gäller huset så hade vi fått ett bud men vi hade 3 andra som var intresserade. Men de lade inga bud så till slut fick jag känslan av att de körde någon förhalningsteknik eller så för de sade att det var intresserade men lade inga bud. Till slut så insåg jag att jag hade någon form av motstånd vilket gjorde att det inte hände något.

Så idag på förmiddagen gjorde jag det misstaget att jag gick och funderade på ”hur” jag skulle göra för att det ska hända något. Men, så stoppade jag mig själv och satte istället på grymt bra musik som får mig på superbra humör och så bestämde jag mig för att sätta mig ner tills jag kom på vad jag ville göra just då som kändes roligt. Jag hade lyssnat på musik i 4 minuter och 27 sekunder då mobilen ringer. Då är det min man som berättar att det hade ringt en kvinna som ville komma och titta på huset senare under dagen. Så, det tog inte längre stund för mig att rensa vibrationen så jag blev mottaglig för det jag önskar. Jag kan tillägga att under de här 4 minuterna så tänkte jag inte ett dugg på huset eller det som ”stört” mig. Kvinnan kom med sin man och deras dotter och jag visade dem runt och berättade allt. När de åkt så hade jag känslan av att de var seriöst intresserade. Min man var inte hemma under själva visningen utan kom hem precis när de hade åkt. Och efter ungefär 10 minuter så ringer de till min man och ställer några frågor och så lägger de ett bud på huset. Vi meddelade den första budgivaren och sen var budgivningen igång. Och i skrivande stund så är det inte klart ännu.

Och ännu bättre är att om de som tittade på huset idag köper det så behöver vi inte sälja alla våra ägodelar utan vi kan lämna huset som det står så tar de hand om allt.

Varför berättar jag då det här? Jo, för att visa hur enkelt det är att manifestera. Jag höjde bara min vibration och 4 minuter senare så började manifesteringarna. Så det behöver inte vara krångligt, svårt eller ta tid. Det är helt och hållet upp till dig hur svårt det är och hur lång tid det tar. Så vill du också skapa ett härligt liv med hjälp av Attraktionslagen så är det bara att sätta igång, eller hur? Och vill du ha lite hjälp med det så kan du kolla in mina e-kurser som jag beskriver här:

365 Dagar AL – Din guide till Attraktionslagen: Den här mailserien är den mest sålda och den absolut populäraste. Du får ett mail dagligen under ett helt år. Fördelen med att få ett mail dagligen är att du hela tiden blir påmind så att du inte halkar tillbaka i gamla mönster, så chansen att fortsätta attrahera det oönskade i ditt liv minskar drastiskt. Den här serien passar både nybörjare och dig som har mer kunskap om Attraktionslagen.

För att läsa mer om 365 Dagar AL klicka HÄR.

Attraktionslagen i 30 Dagar: I den här E-kursen så får du ett mail varje dag i 30 dagar. Du får mina bästa övningar, mina bästa tips och kunskap om det allra viktigaste för att manifestera det du önskar i ditt liv. Den här E-kursen är mer fokuserad på övningar och riktar sig främst till dig som känner till Attraktionslagen men som känner att du inte riktigt vet hur du ska göra. Se det här som en ”intensivkurs”. 
För att läsa mer om Attraktionslagen i 30 dagar, klicka HÄR.

E-Bok: Attraktionslagen, 43 övningar: Det här är en E-bok där du får 43 av de bästa övningarna som jag själv har testat. De är enkla, effektiva och kommer garanterat höja din vibration till att matcha dina önskningar. Flera av övningarna kan du göra till din dagliga rutin och du kan också använda dina favoritövningar till att skapa en handlingsplan för hur du vill implementera Attraktionslagen i ditt liv.

För att läsa mer om E-boken Attraktionslagen, 43 övningar, klicka HÄR.

Coachning utifrån Attraktionslagen kan du läsa mer om HÄR.

 

Bilder från vår resa:

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Attraktionslagen: Vill du ha ett härligt liv?

  • Sofie

    Wow så härligt! Jag är riktigt tacksam för er skull! Jag såg att det var en hibiskus vid ert framtida hem. Jag älskar de blommorna.
    Någonting som blockerar mig och har gjort det länge är pengar. Jag lyckans inte riktigt att öka min inkomst till mer än att jag klarar mig månad till månad, men snart får jag väl en lösning på detta.
    Jag följer er flytt med spänning. Kan du inte köpa en liten vloggkamera och börja vlogga om flytten?

    Kram Sofie