Attraktionslagen – att övertyga andra


Hallå alla härliga! Idag tänkte jag börja skriva om en spännande resa som ligger framför mig och min familj. Det handlar om en dröm som både min man och jag haft länge men inte direkt har pratat om. Jag börjar den här berättelsen med att berätta om min man och attraktionslagen som en liten bakgrund för att allt ska bli tydligare. Han tror inte på den överhuvudtaget. När jag kom i kontakt med Attraktionslagen (AL) så blev jag som de flesta andra alldeles exalterad och ville dela med mig till andra. Jag visste dock att det inte är någon idé att försöka ”frälsa” andra men jag valde ändå att prata lite med min man om AL men jag insåg rätt snabbt att han inte var tänd på det här med AL så jag fortsatte lära mig utan att prata med honom om det. Men när jag eller han attraherar något så brukar jag nämna AL så det är ju inte främmande för honom och det är så kul att se när han manifesterar saker. Och han är verkligen snabb på att attrahera in saker i sitt liv. En riktig mästare vilket ni kommer se när ni läser min berättelse om vår dröm. Redo?

Både min man och jag har drömt om att flytta utomlands men vi har aldrig kommit till skott, det har liksom mest varit löst prat. Ni vet, man säger att: Åh, man skulle flytta utomlands! Men man gör det inte utan bara drömmer flyktigt om det. Men vi har bestämt oss och det har gått fort. I lördags så åkte vi till Örebro för att ta en promenad i stan och så gick vi där och pratade om ditten och datten när någon av oss råkar nämna hur skönt det vore att lytta utomlands. Det ena ledde till det andra och till slut var vi överens om att vi skulle flytta till Gran Canaria. Det ”roliga” är att jag har aldrig varit där och min man har varit där i 3 veckor och spelat. Vi har alltså inga direkta band till just Gran Canaria.

Vi bestämde att vi ska flytta sommaren 2018 så att vår dotter börjar åttonde klass i Svenska skolan till hösten. Men jag känner så otroligt starkt att jag vill flytta betydligt tidigare. Helst igår. Ja, det är den drömmen som den här resan kommer handla om och jag kommer här på bloggen skriva om hur saker som rör vår dröm manifesteras och det är så spännande. Speciellt eftersom min man inte tror på Attraktionslagen. 

Det har nu gått 6 dagar sedan vi bestämde oss och det har hänt en hel del på den korta tiden. Det började i måndags med att jag fick ett sms från min man där han skrev att han fått ett telefonsamtal från Spanien som han missat. Personen ringde upp igen och det visade sig vara en mäklare från Spanien som pratade väldigt dålig engelska. Hur skumt som helst tyckte jag men min man kom på att det hade att göra med att han fyllt i sin mail på en sajt så han skulle få 5 viktiga tips för den som ville flytta till Kanarieöarna. Kändes ändå rätt coolt att en mäklare i Spanien kände till våra planer men att våra barn ännu inte känner till dem.

När min man kom hem från jobbet i tisdags så gick han med bestämda steg till vår ljudanläggning för att koppla in sin mobil. Han sa: ”Det här måste vara den där Attraktionslagen som du pratar om” och så satte han igång en låt på Spotify. Det var en svensk dansbandslåt och jag fattade inte riktigt vad min man menade men så sade han att jag skulle lyssna på texten. Och den handlade om att flytta till solen, värmen och stranden på Gran Canaria. Det roliga är att min man har aldrig hört låten utan det var en rekommendation från Spotify baserad på hans låtlistor. Min man brukar inte lyssna på dansband så det var en väldigt dålig rekommendation av Spotify, eller hur? Den här dagen hade förresten ännu en mäklare ringt, den här gången var det en svensk kvinna men hon kunde endast erbjuda bostäder som såldes och inget som var till uthyrning. Så ni ser vad min man manifesterar och som ni ser här så manifesterar man även om man inte tror på Attraktionslagen.

I onsdags kom min man hem efter jobbet och berättade att hans chef hade visat en bild han fått i ett sms från en vän. Bilden visade ett hus i Spanien so var till salu och min mans chef fick frågan om han ville köpa det. Vi får tecken hela tiden.

Vi har också bestämt oss för att ta en månads semester på Gran Canaria kommande vinter för att kolla var vi vill bo och leta efter bostad, jobb, knyta kontakter etc. Och eftersom vi har en Bed&Breakfast som finns på Airbnb så har vi kollat boende där. Det är en perfekt sajt om man vill hitta billigt boende var som helst i världen. (Kolla in sajten HÄR och om du registrerar dig, vilket är gratis, så får du 350 kr rabatt när du bokar en resa.) I alla fall så kollade jag boenden där och hittade ett som verkade riktigt bra. Värdinnan såg skandinavisk ut så jag klickade på hennes profil och ni kan aldrig ana var hon bor!!!! Jo, hon bor i Arboga, där vi också bor. Arboga har ca 15 000 invånare så hur stor är sannolikheten liksom. Attraktionslagen bara sänder tecken i vår väg hela tiden och det är så kul att se dem.

Nu skulle ju det här inlägget handla om att övertyga andra och jag kan bara säga att det går inte. Jag försökte lite med min man men gav upp. Men jag är övertygad om att när han börjar se mer av hur Attraktionslagen levererar så kommer han snart vilja lära sig mer. Han är ju redan på väg eftersom han gav Attraktionslagen äran för dansbandslåten.

Återkommer med uppdateringar kring vår dröm så fort Attraktionslagen levererar något som är värt att berätta för er.

Om du vill arbeta med mig för att lära dig attrahera dina önskningar så finns två sätt jag kan hjälpa dig:

1) Gå en E-kurs om Attraktionslagen. Du hittar dem i min webshop som finns HÄR.

2) Boka tid för att bli coachad av mig. Du hittar all info kring det HÄR.

 

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *