Lycka


Attraktionslagen – Nyckeln till lyckan

Nyckeln till lyckan!

letters-637440_1920Ja, jag vet, det låter stort och helt fantastiskt men faktum är att det faktiskt är väldigt enkelt att uppnå lycka. Alla har tillgång till sin lycka det gäller bara att med tankens hjälp skapa den. Oavsett om du känner till Attraktionslagen eller inte så är det så det fungerar. När jag började studera Attraktionslagen så insåg jag att allt det jag lär ut genom mina föreläsningar, böcker, e-böcker, kurser, e-kurser och coaching utgår från attraktionslagen. Den insikten fascinerade mig väldigt mycket. Jag hade alltså lärt ut Attraktionslagen innan jag visste om att den existerade fast mitt angreppssätt utgick från vår hjärna istället för universum/attraktionslagen.

Det absolut viktigaste för mig i den insikten var att Attraktionslagen fungerar för alla och hela tiden. Vi är en del av attraktionslagen och det är så himla logiskt, egentligen. Lika attraherar lika säger attraktionslagen och vi tycker det låter enkelt att förstå det men vad betyder det egentligen på en helt vardaglig greppbar nivå? Jag vet att det finns så många frågor och så mycket tvivel kring attraktionslagen och att den verkar så svår att tillämpa. Och jag har sagt det förut men det tål att upprepas, det som gör attraktionslagen så svår är att den är så enkel. Kruxet är att den går så emot det vi lär oss. För livet kan väl inte vara så enkelt? Livet ska väl vara kämpigt? Man måste ju slita för att få lön för mödan etc. Jag har beskrivit det här tydligare i Attraktionsguiden. (mer …)


Attraktionslagen – att övertyga andra

Hallå alla härliga! Idag tänkte jag börja skriva om en spännande resa som ligger framför mig och min familj. Det handlar om en dröm som både min man och jag haft länge men inte direkt har pratat om. Jag börjar den här berättelsen med att berätta om min man och attraktionslagen som en liten bakgrund för att allt ska bli tydligare. Han tror inte på den överhuvudtaget. När jag kom i kontakt med Attraktionslagen (AL) så blev jag som de flesta andra alldeles exalterad och ville dela med mig till andra. Jag visste dock att det inte är någon idé att försöka ”frälsa” andra men jag valde ändå att prata lite med min man om AL men jag insåg rätt snabbt att han inte var tänd på det här med AL så jag fortsatte lära mig utan att prata med honom om det. Men när jag eller han attraherar något så brukar jag nämna AL så det är ju inte främmande för honom och det är så kul att se när han manifesterar saker. Och han är verkligen snabb på att attrahera in saker i sitt liv. En riktig mästare vilket ni kommer se när ni läser min berättelse om vår dröm. Redo?

(mer …)


Attraktionslagen – Nyckeln till att attrahera dina önskningar

LyckaAttraktionslagen fungerar alltid för alla men jag vet att många upplever att den inte fungerar eftersom de inte lyckas manifestera sina önskningar. Och vad beror det på då att så många inte lyckas manifestera det de önskar med Attraktionslagen? Självklart så finns det flera svar på den frågan men det finns en nyckel som är gemensam för alla de svaren och idag tänkte jag avslöja den här nyckeln för dig.

(mer …)


Attraktionslagen, vad gör jag när mitt liv suger?

blossom-247407_1920Känner du igen dig i något av följande?

  • Jag lever i ett dåligt förhållande.
  • Jag kan inte hitta en partner.
  • Jag vantrivs på jobbet.
  • Jag kan inte hitta ett jobb.
  • Min chef bryr sig inte om mig.
  • Min familj/vänner stöttar mig inte.
  • Jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv.
  • Mitt liv känns tomt och innehållslöst.
  • Mitt liv suger.

Jag får ofta ta del av mina läsares historier och ovan ser du de vanligaste sakerna som de brottas med. I grund och botten så handlar allt om att du har fastnat i vissa tankemönster som har lett till manifestationer som du inte gillar och det suger.

(mer …)


Sann lycka 4 kommentarer

TågSitter nu på tåget på väg ner till Malmö där jag ska föreläsa i morgon. Jag älskar att åka tåg för då kan jag låta tankarna vandra fritt och det är liksom inget som stör tankeflödet. Och eftersom jag älskar att resa, befinna mig på tågstationer och flygplatser, lyssna på musik, tänka och bara vara så är det lätt hänt att bara känna en så total lycka. och det som är så kul med känslor är att det är ganska enkelt att få dem att växa, eller hur? Jag lyssnar på sådan musik som verkligen gör mig glad och (mer …)


Om att jaga lyckan 6 kommentarer

lykketopseDet här med att vara lycklig är något som många längtar efter och även jagar efter. Om man forskar vidare i ämnet och tar del av modern forskning så får man sig verkligen en tankeställare samtidigt som man inser att det är inte så svårt att bli lycklig och att man behöver inte leta och jaga.

Jag stötte på ett väldigt bra blogginlägg som sammanfattar det hela väldigt bra på ett underhållande sätt och utifrån vad modern forskning har kommit fram till. Bloggen där jag hittade inlägget är en livsstilsblogg för män och här är ett utdrag ur den artikeln:

Nyckeln till att leva ett lyckligt liv ligger alltså i att jaga rätt saker i livet, göra de rätta valen och satsa på det som verkligen betyder något.

Dina tankar har också betydelse för din lycka.
Undersökningar har visat att folk med generellt lägre förväntningar på sig själva och sin omgivning, totalt sett är lyckligare människor. Det beror helt enkelt på att man inte alls så ofta blir besviken, och sätter större värde på små positiva överraskningar.
Det är lättare sagt än gjort, att leva ett “mindre förväntansfullt liv”, men det betyder alltså en del för din glädje i framtiden.

 

Självklart vill ni läsa hela inlägget som Sebastian har skrivit och ni hittar det HÄR.

Inlägg 45 #blogg100


Planeringen ger mer lycka 8 kommentarer

Jag läste en forskningsrapport nyligen kring semesterresor och semesterplaner vilket var väldigt spännande för resultatet stöder en del av mina lyckotips. 🙂 I den här rapporten har man kommit fram till att testpersonerna upplevde mer lycka när de planerade sin semesterresa än vad de upplevde under den/de veckor de var på semestern. Det som gör det hela så intressant är att det visar att hjärnan faktiskt inte kan skilja på fantasi och verklighet så det är bara att sätta igång och drömma om den där ljuvliga semesterresan som du så gärna vill göra så kommer du uppleva mer lycka här och nu. 🙂 Härligt va?

I går kväll när jag lagt mig så kom jag ihåg att jag hade glömt bort att det var söndag och dags för rapportering från den veckans bloggutmaning: Mer glädje åt folket så då tänkte jag att jag skulle göra det idag istället. Men jag får skjuta upp det till morgondagen för nu har jag suttit i över 1 timme för att få till det här blogginlägget. Det är något som är fel på datorn så jag behöver undersöka det för jag får damp när det går så här segt. Det är som att surfa på 90-talet. 🙂

Önskar er en suverän måndagskväll så hörs vi vidare i morgon!

Det finns biljetter kvar till min föreläsning i Stockholm. Läs mer och boka din biljett HÄR.

Inlägg 16 i #blogg100