Attraktionslagen – Nyckeln till att attrahera dina önskningar


LyckaAttraktionslagen fungerar alltid för alla men jag vet att många upplever att den inte fungerar eftersom de inte lyckas manifestera sina önskningar. Och vad beror det på då att så många inte lyckas manifestera det de önskar med Attraktionslagen? Självklart så finns det flera svar på den frågan men det finns en nyckel som är gemensam för alla de svaren och idag tänkte jag avslöja den här nyckeln för dig.

Einsteins definition av galenskap är att göra på samma sätt hela tiden och förvänta sig nya resultat. Och den definitionen sammanfattar den nyckeln som jag tänkte ta upp här idag.

Jag möter ofta kommentarer som: ”Jag har gjort allt men ändå så kommer inte det jag önskar” eller ”Jag har affirmerat varje dag hur länge som helst och det händer inget” eller ”Jag har gjort en visionboard men inga av mina önskningar kommer etc. Du kanske känner igen dig i något av det här och känner en viss frustration och en massa tvivel. Så kände jag i början när jag kom i kontakt med Attraktionslagen för jag tyckte jag gjorde allt men inget hände. Men det var innan jag verkligen insåg vad jag missat.

Attraktionslagen är inte något magiskt verktyg som endast fungerar om man använder exakt rätt tekniker och säger exakt rätt saker. Attraktionslagen har bara en uppgift och det är att matcha vibrationer. Allt i Universum består av energi och energi vibrerar hela tiden på olika frekvenser. Det betyder att du också är gjord av energi och således så sänder du ut en vibration hela tiden och den vibrationen matchar Attraktionslagen med andra saker/händelser/möten mm som har samma vibration. Tack och lov så är det du som styr din vibration och det gör du med hjälp av dina tankar och dina känslor.

Nyckeln till framgång

Så hur hänger det ihop med Einsteins definition av galenskap? Vad är nyckeln till att få Attraktionslagen att leverera det vi önskar?

Jo, nyckeln till att nå framgång med Attraktionslagen är att du måste göra en förändring. Du måste förändra din vibration för annars kommer ditt liv fortsätta se ut som det gör idag. Det spelar ingen roll hur mycket du visualiserar, affirmerar och hur många övningar och verktyg du använder om du inte förändrar dina tankar och känslor kring det du önskar. Om du är nöjd med alla områden i ditt liv så har du en schysst vibration men finns det områden du är missnöjd med så är det där du behöver göra förändringen för att attrahera in något annat. Om du inte gör det så kommer de områdena fortsätta se ut som de gör idag.

Om du vill arbeta med mig för att lära dig attrahera dina önskningar så finns två sätt jag kan hjälpa dig:

1) Gå en E-kurs om Attraktionslagen. Du hittar dem i min webshop som finns HÄR.

2) Boka tid för att bli coachad av mig. Du hittar all info kring det HÄR.

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *