Vilket fokus ska jag välja? 2 kommentarer


Gran Canaria

Hallå alla härliga!

Som ni vet så har ju min man och jag bestämt oss för att flytta till Gran Canaria vilket jag skrev om för ett tag sen. Jag lovade också i det inlägget att ni ska få följa vår väg här på bloggen där jag kommer berätta om hur Attraktionslagen hjälper och vägleder mig. Så idag tänkte jag dels visa några tecken som dykt upp sen sist, berätta om mitt fokus och hur jag ändrar mina tankar och ord för att justera min vibration.

Fast innan vi sätter igång så vill jag tacka er alla för all er härliga feedback jag fått för mina klipp på YouTube. Du hittar min kanal med klippen om Attraktionslagen HÄR.

Tecknen som kommer är väldigt många och jag har säkert glömt bort en del men här är i alla fall några. Vi har beslutat oss för att hyra ut vårt hus. I morse blev jag tillagd i en bostadsgrupp på Facebook som är till för de som söker eller har en ledig bostad. Var ju helt perfekt! Visste in ens om att den gruppen fanns. 🙂

Någon dag efter att vi bestämt oss så möttes jag av följande på löpet: 

Och en dag när jag vattnade blommorna så kom jag på att den här blomman som jag fick av min man när jag fyllde år förra året heter just Kanariepalm.

 

Igår när jag stod och vek tvätt så sade min man titta och pekade på badlakanet som jag höll i mina händer. Jag trodde det var ludd från torktumlaren men så var det ju inte. Motivet på badlakanet ”råkade” vara en karta över Gran Canaria och jag vet att ingen av oss har köpt den. Och så fortsätter det hela tiden.

Jag har nu också ställt vår dotter i kö för att få en plats på Svenska skolan till i höst. Det beslutet kändes väldigt stort och gjorde allt så verkligt på något sätt. Med tanke på att vi inte har boende, jobb eller något klart så kändes det som ett stort beslut samtidigt så gav det beslutet mer energi här hemma. Vi ser så mycket fram emot vår flytt och längtar verkligen. 

När det gäller mitt fokus så finns det vissa saker som ibland känns överväldigande och det kan då skapa en lätt känsla av ångest och rädsla hos mig. Vid de tillfällena så släpper jag ämnet väldigt snabbt och säger till mig själv att jag behöver inte bestämma eller veta det just nu och så fokuserar jag på något annat som ger mig odelat positiva känslor. Och det finns massor med saker att fokusera på som höjer min vibration, jag brukar till exempel titta på lediga bostäder, läsa i grupper på Facebook eller bara göra en bildsökning på Google. Och då höjer jag genast min vibration och jag vet då att allt kommer lösas sig helt perfekt för allas bästa.

Och som jag nämnde så justerar jag även ord och tankar för att höja min vibration. Ett sådant ämne är självklart pengar. Innan vi hyr ut huset så måste vi gräva nytt avlopp vilket kommer kosta ca 100 000 kr och utöver det så måste vi ha med oss minst 50 000 kr med oss ner. Överlag så ha jag en ganska juste vibration när det gäller pengar men nu är det lite tajt om tid så det är rätt mycket pengar som ska sparas ihop på relativt kort tid. Och så upptäckte jag att ordet ”spara” gav mig en negativ vibration för jag förknippar ordet med att man har inte råd så därför sparar man. Så nu har jag ändrat det till att jag samlar pengar och det känns faktiskt jättekul och spännande.

Jag kommer fortsätta min uppdatering om hur det går för oss. 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Vilket fokus ska jag välja?

 • Ulrika

  Vad smart att byta ut ordet spara mot samlar – pengar i det här fallet. Jag har svårt för ordet spara och för mig är det negativt (varför vet jag inte). Tack för tipset!!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jag är likadan. Spara låter som att jag inte har råd och då blir det negativt. 🙂 Jag älskar att samla pengar! Som att samla ekollon eller stenar. 🙂

   You Rock!!!