Attraktionslagen – Svar på vanliga frågor 1 kommentar


Hallå alla Härliga!

Här kommer ett inlägg med frågor som ställts i min grupp om Attraktionslagen som jag har på Facebook. Gruppen heter Attraktionsguiden och ibland så får medlemmarna ställa frågor om attraktionslagen som jag besvarar här på bloggen. Det gör jag för att jag vet att väldigt många går omkring med samma funderingar och på det här sättet så kan fler ta del av svaren.

banner-1090830_1920

F: Har en önskan att hitta en seriös gullig kille med fina egenskaper! MR Right! Vet hur han ser ut i min tanke! Men har inte haft någon framgång ännu! Vad göra? sedan letar jag ny lgh har satt upp mig o vet vart jag vill bo! Hur lyckas jag förverkliga dom önskningarna?

S: Utifrån din fråga så kan jag läsa ut att du uppmärksammar att dina önskningar inte har manifesterats och antar att du börjar känna dig lite otålig. Då ligger större delen av ditt fokus på att du inte har träffat Mr Right och att du inte har lägenheten du önskar vilket leder till att du sänder ut vibrationen av avsaknaden av Mr right och lägenheten och då är det också det som du fortsätter att attrahera. Fokusera istället på VARFÖR du vill träffa Mr Right och ha en ny lägenhet. Om det fyller dig med odelat positiva känslor så fortsätt med det. Om du inte kan tänka på Mr Right och en ny lägenhet utan att känna någon form av negativa känslor så släpp ämnet och tänk inte på det alls. Fokusera då istället på saker som gör dig glad och saker som du är tacksam över, stort som smått, det spelar ingen roll vad det är. Det viktigaste är att du är lycklig och tacksam i nuet. Fokusera på allt som du älskar med ditt nuvarande boende och fokusera på allt som du älskar med att vara singel så kommer dina önskningar fortare.

F: Jag är nyfiken på om du själv får allt du önskar dig?

S: Älskar den här frågan för den fick mig verkligen att tänka till. Först när jag läste frågan så hajade jag till och blev lite ställd eftersom frågan handlade om mig och inte om frågeställaren och sen började jag fundera. Och jag funderade länge och det var många tankar som snurrade så det här svaret skulle kunna bli hur långt som helst. Ja, jag får allt jag önskar mig men vissa saker tar längre tid än andra och det beror på motstånd. Ja, jag har såklart också motstånd. För 7 år sedan (innan jag hört talas om Attraktionslagen) så drabbades jag av Posttraumatiskt Stressyndrom vilket sabbade min vibration på absolut alla livsområden. Man kan faktiskt säga att jag mentalt var mer död än levande. Det tog mig ett tag att ta mig ur det där och sen har jag stegvis skapat nya tankemönster och jag tog det steg för steg. När jag började göra mitt arbete med medvetenhet så valde jag att först reparera mitt äktenskap och andra nära relationer. Det område som låg längst ner på listan var pengar/jobb så där minimerar jag fortfarande olika motstånd och pysslar med att skapa en mottagande vibration.

Men som svar på din fråga så märker jag att saker som jag ”önskar” och inte har motstånd emot kommer till mig ganska snabbt, ofta inom ett par timmar.

Jag upplever egentligen inte att jag önskar saker längre utan mer så att jag lägger märke till att jag behöver något, att något saknas eller att det vore väl kul om…., sen tänker jag liksom inte mer på det och så bara kommer det till mig. Allra mest så ägnar jag mig åt att uppnå mitt dagliga mål som är att vara lycklig och att aktivt söka mig till sådant som ger mig så mycket glädje som möjligt.

F: Har fortsatt svårt att attrahera ett bra sätt att tjäna pengar…. Jag vet liksom inte vad jag vill… känner mig fel som inte ”kan” och ”vet”… Svårt att känna mig tacksam också, mest sur… Och nu på semestern omgiven av mkt människor som har en negativ inställning till saker… Svårt att värja mig mot det eller hur man ska säga. Hur vänder jag det? Kanske har jag nån fantastiskt stor blockering med pengar/vad jag vill…? Kan man lösa det?
Tacksam för råd o tankar kring detta!

S: Det absolut viktigaste är glädje, passion och lätthet. Om du skippar ”svårt”, ”vet inte”, ”känner mig fel”, ”kan inte”, ”svårt”, ”sur” etc så har du kommit en god bit på väg. Alla de orden jag skrev här med citationstecken gör att du sänder ut en vibration som attraherar precis det. Ditt fokus ligger hela tiden på frågan samtidigt som du dömer dig själv för att du inte hittar svaret och på det sättet så har du inte tillgång till svaret. Släpp fokus helt och hållet på att hitta ett sätt att tjäna pengar och fokusera istället på det som gör dig glad. Vad i ditt liv fungerar bra? Vad gör dig glad? Vad är du tacksam över?

Du kan också testa att säga följande till dig själv: ”Jag behöver inte komma på svaret den här veckan så jag ska inte fundera mer på det här förrän klockan 08.00 nästa måndag. Så fram tills nästa måndag så är jag ledig och jag ska bara göra sådant som gör mig lycklig och glad. På måndag morgon klockan 08.00 så har jag min tillåtelse att skapa ett härligt svar på mina funderingar.”

F: Hur ska jag stanna i flowet?

S: Genom att inte lämna det. När du är i flowet så älta allt som är bra, älta alla härliga känslor som du känner när du är i flowet. Antingen så upprepar du det högt eller så säger du det tyst för dig själv och känn hur du bara går omkring och tok-ler hela tiden. Åh, vad det här är härligt! Åh, vad jag njuter av livet! Det är så fantastiskt hur underbart allting är. Livet vill mig så underbart väl. Bara slappna av i känslan av Flow och skapa gärna lite förväntan genom att säga: ”Hur kan livet bli bättre än så här?” eller ”Hur kan den här dagen bli ännu bättre?”

F: Barn och attraktionslagen..kan man säga något om det ? Eller sköter dom det kanske automatiskt

S: En underbar och väldigt viktig fråga. Låt dem vara i fred för de är helt oförstörda. Vi vuxna tar förmågan ifrån barnen för att de ska passa in i en mall.


Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger om du sitter vid en dator och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Attraktionslagen – Svar på vanliga frågor