Attraktionslagen – Varför kommer inte min önskan? 2 kommentarer


Hallå alla Härliga!

Fotograf: Patrick Eriksson Pakart Photography

Fotograf: Patrick Eriksson
Pakart Photography

Oj, vad tiden går fort när man har roligt! Det händer så mycket kul hela tiden och jag är så lycklig som har äran att få jobba med det jag verkligen älskar. Jag var nyligen i Småland och hade kurs i Attraktionslagen hos Annika i Lillamåla och det var så underbart. Vilket fantastiskt ställe! Och i lördags föreläste jag på ett event för hälsobloggare och det var väldigt häftigt och ett läckert arrangerat event av LM Event och i onsdags var jag i Söderköping och föreläste för ett fackförbund om Arbetsglädje.Och så har jag fått nya coachingklienter vilket jag bara älskar. Att coacha utifrån attraktionslagen är bland det häftigaste jag vet. Och nu har jag nya kurser att se fram emot runt om i landet och jag hoppas vi ses på någon av mina kurser om attraktionslagen. Du kan se vilka städer jag kommer till under fliken öppna föreläsningar i menyn. Och så är det så himla roligt att det är så många som köper mina e-kurser. Och jag är så glad över all fantastisk feedback jag får från deltagare som berättar om hur e-kurserna har förändrat deras liv.

I dagens inlägg tänkte jag ta upp en fråga som jag får väldigt ofta och det är varför det du önskar inte kommer trots att du gör precis allt som du ska göra. Är du redo? Då kör vi!

poppy-flower-1324399_1280

Är du en av de som sänder ut önskningar som sen inte kommer? Du väntar och väntar men dina önskningar kommer inte? Du känner dig till slut ganska uppgiven och frustrerad och undrar vad du gör för fel för du tycker ju att du har gjort precis som man ska. Du kanske även har dragit slutsatsen att Attraktionslagen inte fungerar för dig. Då är du som många andra.  Attraktionslagen fungerar alltid för alla människor och det som står mellan dig och dina önskningar är helt enkelt du själv. Du har inte justerat din vibration så att den matchar dina önskningar. Du måste helt enkelt hitta ett sätt att sänka ditt motstånd så att din önskan kan komma till dig. När du höjer din vibration så sänker du också motståndet.

Jag får ibland frågan vad motstånd är för något för det låter ju konstigt att man skulle kunna ha ett motstånd mot något som man vill ha. Motstånd är när du t ex fokuserar på bristen av det du önskar i tron att du tänker på det du vill ha. Säg att du önskar en ny bostad men så känner du inte att du förtjänar ett så stort hus. eller du vill ha pengar och så gnäller du hela tiden om att du inte har råd i samma mening som du säger att du vill ha pengar. Eller du önskar en partner och i samma mening så konstaterar du att ingen kan älska dig. De negativa tankarna skapar motstånd på så sätt att din vibration inte matchar din önskan utan den matchar det du inte önskar.

Du höjer din vibration genom att hitta olika sätt att skapa positiva känslor inom dig och då minskar också ditt motstånd. När du höjer din vibration och sänker motståndet så kommer din önskan manifesteras.

Önskar dig en suverän dag!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Attraktionslagen – Varför kommer inte min önskan?

 • Sofia

  Hej Cecilia! Alltid inspirerande att läsa dina inlägg. Kom både på ett par frågor och gruvat lite på en som jag gärna vill höra ditt svar på. 1. Påverkar det man manifesterar i sitt liv andra och så som man själv kanske påverkas av andra beroende på vad andra manifesterar in i sitt liv, bra eller dåligt – har det koppling till att man själv manifesterat att andra ska manifestera det de gör? Kanske blev en rörig fråga, men eftersom man är involverad i abstas liv tänker jag, betyder det att man kan hjälpa/påverka andra att manifestera vissa saker?
  2. Är det bara positiva och härliga känslor jag behöver för att få till det bästa i alla relationer? Jag tänker att om jag vehöver/vill göra slut med en relation och inte aktivt själv vill vara den som gör det (för att inte vilja såra och för att det ska gå så lätt och smärtfritt som möjligt) kan jag få det så genom att bara vara glad i relationen först? Göra slut tänker jag i term som i att också förändra en relation, från kärlek till vänskap.
  3. När man manifesterar, kan man göra det för mycket? Kan det vara sådant som man tror att man vill för stunden och känner glädje av då, men inte sen? Kan jag manifestera grejen att veta vad jag vill ..? Man kan ju inte ta, göra allt heller när det till exempel handlar om jobb. Vill kunna veta och lita på att jag väljer det som gör mig mest lycklig

  Hoppas du förstår mina frågor och att jag kan manifestera bra svar från dig 🙂

  Allt gott! Sofia

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hej Sofia!

   Stort tack för dina frågor! 🙂

   1. Vi är alla del av något större än vad vi är medvetna om och vi skapar mycket tillsammans. Vi attraherar in människor i våra liv precis som andra attraherar in oss. Vi påverkar varandra vilket är helt naturligt eftersom vi lever tillsammans. Man kan inte påverka andra till att maniestera saker mot deras vilja, däremot så kan man tillsammans höja sina vibrationer för att nå gemensamma eller egna mål. Jag tänker då att om 2 personer som har sina egna önskningar gör saker tillsammans för att höja sina vibrationer så kommer båda närmare sina önskningar.
   2. Om du har som mål att vara glad och lycklig så är du en bra bit på väg. Det är inte alltid vi kan se alla lösningar så det bästa är att inte bestämma HUR det ska ske utan lämna den biten till Universum.
   3. Du kan inte manifestera för mycket. Att det är för mycket är en värdering som du själv gör, Universum värderar eller dömer inte. Vi manifesterar ofta saker som vi för stunden vill ha och som ger oss glädje men när vi sedan expanderar och växer som människor så ändras våra önskningar. Det är en del av att expandera. Om du känner dig osäker så är det inte rätt, vänta tills du känner dig helt säker för då kommer nästa steg att kännas helt naturligt. Om du tvivlar så är det inte rätt.

   You Rock!!!