Attraktionslagen: Så attraherar du din önskan 4 kommentarer


seagull-115618_1920Jag pratar ofta om hur enkel attraktionslagen egentligen är, för allt du behöver göra är att må bra. När du är glad och lycklig här och nu så kommer dina önskningar till dig. Det är verkligen så enkelt. Attraktionslagen kan inte höra eller se dina tankar och ord. Attraktionslagen svarar endast på den vibration du sänder ut. När du är glad och lycklig så är du i linje med dina önskningar som till exempel kan vara mer pengar, ett större hus, en ny bil, en partner, bättre hälsa, ett jobb etc. Det finns dock ingen anledning att tänka på dina önskemål om och om igen. När du väl har beslutat dig för vad du vill ha så är ditt arbete nu att skapa en vibration som är i linje med din önskan.

Lyssna alltid på dina känslor för varje känsla är ett svar på något du gör eller tänker. När du känner positiva känslor så är det ett tecken på att du ger din uppmärksamhet till det som är i linje med dina önskningar. När du känner negativa känslor så är det ett tecken på att det du ger din uppmärksamhet just nu inte är i linje med de saker som du önskar dig.

Genom att följa dina känslor på det här sättet så kommer livet bli väldigt mycket enklare och det kommer inte kännas som en kamp. Ingenting är viktigare än att du mår bra.

Om du verkligen börjar göra saker som gör dig glad och lycklig så kommer ditt liv vara ett liv fyllt av lycka och överflöd. Inga undantag. Jag vet att det kan låta väldigt enkelt och naivt men testa så får du själv se. Du har ju ingenting att förlora på att vara glad, eller hur?

AttraktionslagenVarje gång du mår bra inombords så vibrerar du en ren, positiv energi som kommer att locka till dig allt som du anser vara bra. Det är fullt möjligt att manifestera din väg ut ur några dåliga erfarenheter genom att helt enkelt må bra.

Vänd din uppmärksamhet mot det som får dig att må bra och du kommer att förändra din attraktionspunkt till att vibrera mer och mer i linje med dina önskningar. Du kan välja att vara lycklig genom att välja att tänka positiva tankar. Fokusera på vad du är glad över här och nu. När du mår bra och är glad så blir du en stark magnet för att attrahera din önskan. Lyckan är ett val och du har förmågan att välja att vara lycklig i varje ögonblick.

Vi människor råkar hela tiden ut för saker som är omöjliga för oss att påverka. De saker vi råkar ut för som gör oss glada och för oss framåt tar vi tacksamt emot och går sedan vidare men de mindre positiva sakerna låter vi ibland påverka oss mer negativt och längre tid än nödvändigt.

Det är ett väldigt slöseri med både tiden och livet att gå omkring och vara bitter, ledsen och deppig för saker som vi omöjligt kan påverka eller styra över. Så då är det bättre att man påverkar det man kan göra något åt och det är hur man väljer att reagera.


Ovanstående text är hämtad från min e-kurs om Attraktionslagen. Har du några funderingar eller bara vill säga Tjohooo så får du gärna lämna en kommentar nedan.

Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Attraktionslagen: Så attraherar du din önskan

 • Annika Andersson

  Tack Cecilia för att du vill dela med dej av all din kunskap. Sen jag påbörjat min resa med attraktionslagen har mitt liv blivit så mycket enklare och roligare.
  Kramar Annika

 • abrihat

  Hej jag vill visa djupt tacksamhet av det du skriver. Det är lärorikt och en aha tänkande.
  När jag var yngre mådde jag dåligt. Var typ djup deprimerad och lätt situationen som fick att må dåligt att ta över. Och dåliga tankar tog över.
  Men någonstans djupt inom skrek att få må och att ta bort de hemska tankar hemsökte mig.
  med stark vilja och tro till min Gud fick mg att övervinna det dåliga tankar.
  Och lärde känna lagen om atraktion, och började läsa böcker om.
  Nu mår jag bra och har ett bra liv som jag är djupt tacksam för.