Attraktionslagen och ditt fokus 3 kommentarer


Hallå alla Härliga!

Sitter här och myser med kex och ost samtidigt som jag skriver till er. Det är så mycket jag vill berätta men vi tar lite i taget. I dag tänkte jag berätta lite om det här med fokus och vad det egentligen betyder. Jag brukar påminna folk att vara uppmärksamma på deras fokus så att de inte avviker alltför mycket från önskad väg. Men jag har märkt att jag inte tydligt nog har förklarat vad jag menar med fokus för det är många som inte förstår vad jag menar. Och eftersom fokuset är så viktigt så ska jag här förklara vad jag menar och varför det är så viktigt, och självklart så får du också veta hur du vet vilket fokus du för stunden har.

Ditt fokus styrs av dina tankar och är du en person som medvetet styr dina tankar så är det du som styr ditt fokus men det vanligaste är att folks fokus styrs av yttre omständigheter, situationer och andra människors beteenden och det är för att de låter tankar triggas igång automatiskt av det de iakttar omkring sig. Det är alltid något som har din uppmärksamhet, alltså ditt fokus förutom när du sover. 

10 misstag

När du fokuserar på något så triggar det igång tankar och dina tankar skapar känslor. Dina känslor är den vibration som du för tillfället sänder ut och du attraherar sådant som matchar den vibration du sänder ut. Det här är förklaringen till varför så många misslyckas med attraktionslagen. De tror att de vet vad de foksuerar på och ändå attraherar de motsatsen till det de önskar. Jag ska ge ett tydligt exempel kring pengar:

Vi säger nu att din ekonomi är sådan att pengarna aldrig räcker till och det är ett evigt pusslande med att få det att gå ihop. Det finns aldrig pengar över till att göra något roligt och semester är inte ens att tänka på. Det har varit så här i flera år och du börjar verkligen bli less på att hela tiden oroa dig och gå med en klump i magen och ligga sömnlös på nätterna.

Och så hör du talas om Attraktionslagen och ser din chans att förbättra din ekonomi. Det verkar ju jättelätt, du behöver bara tänka på pengar så kommer dem. Så du tänker på pengar, flera gånger om dagen. Förut så tänkte du aldrig på pengar för det gav dig sådan ångest men nu tänker du på pengar hela tiden. Och varje gång du tänker på pengar så kommer du ihåg att du inte har några, att du inte har råd att laga bilen, att du inte vet om pengarna räcker till alla räkningar och du känner den där klumpen i magen och du känner den välbekanta oron och ångesten. Du håller på så här i några veckor men ändå så kommer inga pengar. Du känner dig besviken och undrar vad du gör för fel. Faktum är att din ekonomi nästan har blivit ännu sämre för det dök upp en oväntad utgift den här månaden så nu blir det nudlar och havregryn resten av månaden.

Låter historien bekant? Det behöver inte handla om pengar utan det kan gälla vilken önskan som helst men så här ser det ut för många. Hur kan det komma sig då? Man ska ju tänka på sin önskan? Då har man väl sitt fokus på rätt sak? Ja, det är lätt att tro det men faktum är att det beror helt och hållet på vilka tankar ditt fokus skapar. Hela vitsen med fokus är att du ställer in det så att din vibration för dig mot din önskan och inte ifrån din önskan. Så enkelt är det. Men hur vet man det då?

Om vi tittar på exemplet så kan man tycka att fokus var rätt eftersom det låg på pengar vilket önskan gällde. Det som blev fel här var att fokus på pengar skapade tankar på bristen av pengar. Ditt fokus gjorde dig påmind om att du inte hade några pengar vilket skapade känslor av oro, ångest och brist. Så den vibration som fokus på pengar skapade här var en vibration av brist, oro och ångest och då attraherade du bara mer brist, oro och ångest. 

Så för att manifestera det du önskar så gäller det att ha fokus på det som skapar positiva känslor inom dig eftersom lika attraherar lika. Så det viktiga är att du lär dig hur du förändrar dina tankar kring det oönskade, i det här fallet pengar, så att dina tankar skapar positiva känslor kring pengar. Det är det enda sättet att attrahera det du önskar. Det viktiga är alltså inte vad du fokuserar på utan vilka känslor det skapar hos dig.


I

Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger om du sitter vid en dator och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. I min webshop hittar du e-kurser som hjälper dig att förändra dina tankemönster så att du lyckas med Attraktionslagen.

Grupp om attraktionslagen på Facebook hittar du HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Attraktionslagen och ditt fokus

 • gunvor englund

  När jag lyssnade sist till ditt webinar kom jag att tänka på den gamla fina sången

  Räkna de lyckliga stunderna blott och glöm dem som sorger dej ger.
  Javisst, så ska man naturligtvis göra, men det är lätt att säga tulipanaros för det är svårt att tänka glada, positiva tankar när någon har trampat en på tårna.

 • Annmsri

  Jag har övat och återigen övat och fattar nu att det är känslan som räknas.Får mu resultat och testat med ytterligare en beställning.Det är fantastiskt vad det gör för livet.Tack för goda råd och att du delar med dig av din klokhet. Ha en underbar torsdag

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Helt rätt, Annmari!

   Och det är det som så många missar för Attraktionslagen framställs så ofta som att det räcker med att tänka utan hänsyn till känslan och då kan det bli lite tokigt. 🙂

   Vad roligt att du kommit på hur du ska göra och att det fungerar för dig. 🙂

   You Rock!!!