De oändliga möjligheterna – ALLT finns


Charmiga måndag är här och den här veckan kan inte börja bättre än att tänka: ”De oändliga möjligheterna”. Läs de orden några gånger och känn efter hur det känns. Visst känns det spännande? Som om ett härligt äventyr finns därute och att det bara är att ge sig hän och njuta av de oändliga möjligheterna. 

Susanne Wärn

Susanne Wärn

Här kommer nu nästa inlägg i serien om Attraktionslagen där jag har bjudit in experter på området som gästbloggare för att på det sättet ge er läsare så många olika förklaringar som möjligt kring Attraktionslagen. I dagens inlägg möter vi Susanne Wärn som har betytt väldigt mycket för min förståelse för Attraktionslagen.

Vi ”träffades” i en grupp på FB som handlar om Abraham Hicks. Jag gick med i den gruppen när jag började studera Attraktionslagen och jag ställde massor med frågor i den gruppen och väldigt ofta så fick jag svar från Susanne. Så, hon är den personen, i Sverige, som gett mig störst kunskap på området så jag är väldigt glad över att hon tackade ja till att bidra till den här serien. Och bara titeln på hennes inlägg är underbar och nu tycker jag vi kör igång med inlägget.

De oändliga möjligheterna – ALLT finns.

Lagen om de oändliga möjligheterna är en kosmisk princip som säger att allt som någonsin funnits, finns och kommer att finnas finns i ett vibrerande fält. Det ges liv genom fokus. Och känsla. Detta innebär att vi lever i ett universum av oändliga parallella verkligheter. Alla lever i sitt eget universum. Alla dina fantasier och kommande så tillika. ALLT är en vibrerande potential.

StenblockFör att förklara det närmare kan man använda en liknelse som nog alla kan greppa – Alla former och figurer finns i detta stenblock. Vilken form det slutligen blir avgörs av stenhuggarens beslut av figur han ska ta fram. Stenhuggaren ser en inre bild och bestämmer sig för att den ska ta form. Likaså är livet format. Ur den formlösa energin av ingenting uppstår allt. Allt finns således i ”stenblocket”. Detta fält av ”ingenting” kallas även nollpunktsfältet inom kvantfysiken. Det som tar vägen in i formens värld beror på fokus. Uppmärksamhet. Det är dock bara halva sanningen för känslan är det som blåser liv i formen. Till exempel. Du tänker på pengar, en viss summa. Men du är inte medveten om att du känner frånvaron av dem. Du skapar mer av detta – frånvaro av pengar.

Splittrade bilder kan vara nog så smärtsamma. Vi vill något, vi ser det inom oss och känner glädjen i detta. För att i nästa andetag se en annan parallell verklighet som heter ”ja men…” som rymmer motsägande bilder. Det gör ont att se och känna dessa splittrade bilder. Om du tänker efter i ditt eget liv hur du skapat saker och händelser, både medvetet och omedvetet. Att bli mer medveten om dig själv och ditt fokus i förhållande till vad du känner, är ditt ess i rockärmen. Därför är det så avgörande med självkännedom. Bestäm dig! Bli klar över vad du vill. Men många vet inte vad de vill. Utan vad de INTE vill. Det är en mycket god start. Genom att veta vad man inte vill kan man skönja dess motsats i skuggan bakom. Komsikomsi önskan! Du FÅR lov att ta plats i medvetenhetens rampljus nu!!

Precis som stenhuggaren bestämt sig för formen och kan känna den inom sig som en realitet utan tvivel så är den snart ett fysiskt faktum. Lita dig fram i livet därför. Dina inre bilder önskar vägen in i din fysiska värld via dig. Känn dess realitet. Låt dem formas via dina ingivelser och inspiration. Du är här för att livet önskar förverkliga sig genom dig på ditt sätt. Dags att ta Din plats under solen och sjunga Din sång – på Ditt sätt!


 

Susanne har en jättehärlig grupp på Facebook som du hittar HÄR.

Tidigare inlägg om Attraktionslagen:

Omfamna livet – Det vill dig väl, kan du läsa HÄR.

Så hittar du en partner med Attraktionslagen, kan du läsa HÄR.

Attraktionslagen och framgång, kan du läsa HÄR. 

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

Här kan du gratis hämta Attraktionsguiden – Din guide till attraktionslagen.

Här kan du läsa om hur du använder Attraktionslagen i 7 steg

Här kan du läsa om den vanligaste missuppfattningen kring Attraktionslagen

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *