Så skaffar du ett jobb med hjälp av Attraktionslagen


Malin Hammar

Malin Hammar

Här kommer nu nästa inlägg i serien om Attraktionslagen där jag har bjudit in experter på området som gästbloggare för att på det sättet ge er läsare så många olika förklaringar som möjligt kring Attraktionslagen. Idag är det onsdag vilket betyder att jag har äran att än en gång välkomna Malin Hammar som gästbloggare. I dagens inlägg förklarar Malin hur du använder Attraktionslagen när du söker jobb och hon ger även exempel ur sitt eget liv.

Malin Hammar

Sedan 2009 är jag föreläsare och en av mina föreläsningar heter ”Att leva med Attraktionslagen” som jag har hållit över hela Sverige. I den föreläsningen delar jag med mig av alla fantastiska saker som har hänt mig tack vare Attraktionslagen i mitt liv. Som gästbloggare på Cecilias sida, kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter varje vecka. Jag hoppas det kan hjälpa och stötta de som läser bloggen. 

angel-1014564_1920

Att hitta jobb med hjälp av Attraktionslagen

Den första gången jag använde mig av Attraktionslagen för eget bruk var på hösten 1991. Jag insåg jag behövde byta jobb. Då kom jag att tänka på den vise mannen jag träffade i Indien 1990 som hade lärt mig om Attraktionslagen. Jag tänkte ”nu skall jag försöka att få ett jobb med Attraktionslagen” Jag satte mig ner i tre dagar och ”såg” i mitt sinne ett femstjärnigt hotell, en trevlig chef, fina kollegor, fantastiska hotell rum, marmor badrum, handdukar från Frette i Italien samt Chanel tvålar. Allting som man finner i ett femstjärnigt hotell. 

Efter tre dagar, så ringde telefonen, och det var en god vän till mig från New York. Jag bodde och arbetade i London vid denna tidpunkten. Han sa till mig ”jag har hittat ett pangjobb till dig här i New York” Då tänkte jag ”det gick ju fort”. Jag sökte jobbet och fick det och flyttade till New York som en följd av detta. Hur skall vi nu applicera detta till dig som läser? Här är mina tips. 

Sätt dig bekvämt och stäng dina ögon. ”Se” i ditt sinne att du sitter på ett nytt kontor med en ny dator. ”Se” i ditt sinne att du dricker kaffe med dina nya kollegor i kaffe rummet. ”Se” i ditt sinne att du är med på möten med dina nya kollegor. För att hjälpa dig mer skall jag berätta om en vän som använde sig av ovan tips för att få ett bra jobb. 

Detta hände en kär vän till mig som ville byta arbetsplats. Hon sökte ett annat jobb och fick en intervju och sedan hörde hon inte av dem igen. Då började negativa tankar in i hennes sinne och hon målade upp en vision att hon inte fick jobbet. Tack och lov så ringde hon mig och då påminde jag henne om vad jag lär ut i min föreläsning som hon hade hört flera gånger. Det var allting som jag har skrivit ovan. Jag sa till henne att visualisera sin nya arbetsplats osv. Vad som dock är roligt är att hon tog det ett steg längre. 

När hon hade visualiserat som ovan, så tänkte hon att jag visualiserar hur jag INREDER mitt nya kontor. Favorit tavla på väggen, blommor i fönstret och hennes makes bild på skrivbordet. När hon ändå höll på började hon också att visualisera hur hon packade sitt gamla kontor, och hon ”såg” sig själv packa upp i sitt nya kontor. Tre dagar senare efter att ha gjort detta, ringde telefonen, och det var den nya arbetsgivaren som erbjöd henne jobbet. Hon blev överlycklig. 

Efter det som hände mig 1991 har jag använt mig av Attraktionslagen på detta sätt när jag söker ett jobb. Jag möter någon, någon ringer eller en rekryterare ringer. Men det fungerar varje gång. Jag önskar dig lycka till med ditt jobbsökande. Ge inte upp. Och kom ihåg, visa tacksamhet för att du har ditt nya jobb. 

Ha en go vecka så hörs vi nästa onsdag. Hoppas många delar igen. Förra veckan var det 414 gånger vilket jag är jättenöjd med. Ha en fin vecka så hörs vi. Kram kram Malin


 

Nästa gästinlägg kommer på fredag.

Tidigare gästinlägg om Attraktionslagen:

De oändliga möjligheterna – Allt finns kan du läsa HÄR.

Omfamna livet – Det vill dig väl, kan du läsa HÄR.

Så hittar du en partner med Attraktionslagen, kan du läsa HÄR.

Attraktionslagen och framgång, kan du läsa HÄR. 

Mer om attraktionslagen:

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

Här kan du gratis hämta Attraktionsguiden – Din guide till attraktionslagen.

Här kan du läsa om hur du använder Attraktionslagen i 7 steg

Här kan du läsa om den vanligaste missuppfattningen kring Attraktionslagen

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *