Att bli frisk med Attraktionslagen


Malin Hammar

Malin Hammar

Åh, det här är så roligt! Idag ska vi få ta del av en fantastisk berättelse av Föreläsaren, Malin Hammar. Jag har hört den här historien i en föreläsning med Malin och den var helt suverän. Gåshud rakt igenom. I det här inlägget berättar Malin om hur hon använde Attraktionslagen för att inte bara bli frisk utan faktiskt för att överleva. Malin är en av de experter på attraktionslagen som jag har bjudit in som gästbloggare för att på det sättet ge er läsare så många olika förklaringar som möjligt kring Attraktionslagen. Jag ska inte hålla er på sträckbänken längre utan här kommer Malins ord. 🙂

Det här är Malin:

”Sedan 2009 är jag föreläsare och en av mina föreläsningar heter ”Att leva med Attraktionslagen” som jag har hållit över hela Sverige. I den föreläsningen delar jag med mig av alla fantastiska saker som har hänt mig tack vare Attraktionslagen i mitt liv. Som gästbloggare på Cecilias sida, kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter varje vecka. Jag hoppas det kan hjälpa och stötta de som läser bloggen.”

Att bli frisk med Attraktionslagen, av Malin Hammar

Denna veckan vill jag tala om hur man kan använda Attraktionslagen för att bli frisk. I februari 2009 när jag bodde i Costa Rica, fick jag tre hjärtinfarkter på 24 timmar och var nära att förlora mitt liv. Vad som gjorde situationen ännu mer allvarlig var att mitt försäkringsbolag inte ville betala för operationen som skulle rädda livet på mig. Min hjärtkirurg kom till mig på IVA för att tala med mig. Han sa att han kunde inte operera för försäkringsbolaget ville inte hjälpa till. Han frågade mig då om jag hade hört talas om Attraktionslagen. Jag svarade honom att jag hade levt med den sedan 1990.

dog-trick-750630_1920Han sa då till mig att visualiserar att jag sprang på ett fält med mina hundar och att jag var frisk. Jag hade ju kunnat ge upp och tänka att jag inte skulle överleva, men jag gjorde tvärt om. I sex dagar visualiserade jag nästan hela tiden att jag var frisk och sprang på fältet med mina hundar. Till slut gick försäkringsbolaget med på att göra operationen. Sex dagar efter mina hjärtinfarkter. Allting gick bra och efteråt sa min hjärtkirurg till mig att jag hade bara haft 1% chans att överleva, men han var övertygad om att jag hade överlevt pga att jag visualiserade mig själv som frisk. Om jag hade gett upp hade det inte gått så bra.

Man har ju ett val i livet att kämpa eller att ge upp. Jag valde att kämpa och jag överlevde med mycket få odds. Jag har sedermera använt mig av detta när jag har hjälpt sjuka i min vänkrets. Hittills har det gått bra så jag är övertygad att tankens kraft spelar stor roll.

Jag önskar dig lycka till, du som är sjuk och kanske har gett upp. Mirakel händer, det är jag ett levande bevis på.

Kram till dig från mig.

Malin


Mer om Attraktionslagen:

Övriga gästinlägg hittar du HÄR.

Här kan du gratis hämta Attraktionsguiden – Din guide till attraktionslagen.

Den 6 mars föreläser jag om Attraktionslagen i Stockholm. Läs mer HÄR.

Här kan du läsa alla inlägg om attraktionslagen.

Här kan du läsa om den vanligaste missuppfattningen kring Attraktionslagen

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *