Så hittar du en partner med Attraktionslagen


Malin Hammar

Malin Hammar

I går startade jag en ny serie här på bloggen om Attraktionslagen. Jag har bjudit in experter på området som gästbloggare för att på det sättet ge er läsare så många olika förklaringar som möjligt. I dagens inlägg möter vi föreläsaren Malin Hammar och henne kommer ni möta på onsdagar med härliga tips för hur du får attraktionslagen att fungera som du önskar. I dagens inlägg skriver Malin om hur du attraherar en partner.

Så hittar du en partner med Attraktionslagen, av Malin Hammar

Jag hörde först talas om Attraktionslagen 1990 när jag bodde och jobbade i Indien. En vis man lärde mig om den. Han sa att Attraktionslagen är ett tusenårigt sätt att tänka. Han fortsatte att säga att det i princip är att man stänger sina ögon och visualiserar och ser i sitt sinne det man behöver och önskar i sitt liv. Han sa att det är ett mycket viktigt verktyg. 

Sedan 2009 är jag föreläsare och en av mina föreläsningar heter ”Att leva med Attraktionslagen” som jag har hållit över hela Sverige. I den föreläsningen delar jag med mig av alla fantastiska saker som har hänt mig tack vare Attraktionslagen i mitt liv. Som gästbloggare på Cecilias sida, kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter varje vecka. Jag hoppas det kan hjälpa och stötta de som läser bloggen. 

love-888343_1280 (1)Efter jag har hållit mina föreläsningar är det många, speciellt kvinnor, som skriver till mig om ett och samma ämne: att hitta en partner. Jag vill därför ge dig som läser detta, tips om hur man kan använda Attraktionslagen för just detta. Sätt dig ner bekvämt och slut ögonen och ”se” i ditt sinne hur du ligger och sover bredvid en partner, ”se” att du och han sitter i köket och äter middag, ”se” i ditt sinne att ni går på en promenad hand i hand. Skriv ner en lista med alla egenskaperna som du vill att din partner skall ha, och häng den listan på kylen. Varje gång du öppnar kylen, så läs listan, så att du ”drar” det till dig som en magnet.

Om du fortsätter att tänka ”jag kommer inte att träffa någon” är det det som du attraherar. Istället för att tänka ”tack för att jag har en sådan fin partner i mitt liv”. Positivt attraherar positivt, negativt attraherar negativt. Ju mer du visualiserar att du har en partner ju snabbare kommer du att träffa någon. ”Se” i ditt sinne att du redan är i ett förhållande, inte att du saknar en partner. Fokusera på det du har som om du redan har det. Avsluta med att säga ”Tack för min fina partner”. 

Du kan läsa mer om ovan föreläsning på min hemsida www.hmci.se under fliken ”föreläsningar” och där hittar du även kontaktuppgifter.


I förra gästinlägget så berättade Gunnar Martin Aronsson om Attraktionslagen och framgång och du kan läsa det inlägget HÄR. Och nästa onsdag kommer Malin tillbaka med ett nytt spännande inlägg. 🙂 

Här kan du läsa om hur du använder Attraktionslagen i 7 steg

Här kan du läsa om den vanligaste missuppfattningen kring Attraktionslagen

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *