7 tips för attraktionslagen 5 kommentarer


font-954949_1920Hallå, alla Härliga! Charmiga måndag är här med nya äventyr och nya möjligheter. Jag älskar måndagar för det är som ett oskrivet blad som ska fyllas med massor av härligheter. Helgen har för min del gått i vilans tecken då jag har haft feber i snart en vecka. I dag känns det lite bättre men jag kommer ta det lite lugnt ett par dagar så kroppen får den återhämtning den behöver.

Den 28 februari så startar min föreläsningsturné och det ska bli så himla roligt. Än så länge så är Malmö, Stockholm, Göteborg och Borås bokade och klara. Kalmar/Oskarshamn, Helsingborg, Örebro och Borlänge är på G och jag återkommer när datum är bokade där. Du hittar all info + biljetter till föreläsningarna i min webshop HÄR. Vill du vara säker på att få info kring  när jag föreläser i din stad så kan du gå med i min grupp om attraktionslagen på Facebook och du hittar gruppen HÄR.

Jag får väldigt många frågor kring attraktionslagen och jag tycker att det är så kul att så många vill lära sig hur det fungerar. Så i dagens inlägg får du 7 tips för hur du kan få attraktionslagen att verka till din fördel. 

7 tips om Attraktionslagen

columbine-342209_1920

 1. Vad pratar du om? Prata mer om det du önskar än det du inte önskar. Vi har så ofta vårt fokus på det som vi är missnöjda med i våra liv och vi pratar ofta och gärna om det till vänner och bekanta.  Vi klagar, gnäller, oroar oss och lägger väldigt mycket fokus på det oönskade vilket leder till att vi bara skapar ännu mer av det vi inte vill ha. Så sluta med det och prata istället mer om det du vill ha.
 2. Ordet men. Det är väldigt vanligt att uttrycka sin önskan och sen avsluta den med ett men. T ex; Jag vill ha en ny bil, MEN, jag har inte råd. I den meningen så sänder du ut din önskan (en ny bil) samtidigt som du sänder ut ett stort motstånd mot din önskan genom att tala om varför du inte kan få en ny bil, du har inte råd och den vibrationen blir den dominerande och du får då mer bevis på att du har brist på pengar. Det räcker väldigt bra med att säga: Jag vill ha en ny bil.
 3. När kommer det? Många sänder ut en önskan och sedan undrar de när det kommer. I samma stund som du undrar när det kommer så ger du din uppmärksamhet till bristen på det du önskar och då sänder du ut vibrationen av brist på det du önskar. Och när du funderar över när det ska komma så tar det bara längre tid.
 4. Hur ska det komma? Vi begränsar vår önskan genom att i tanken bestämma hur det vi önskar oss ska komma. Säg att du vill träffa en partner, du skickar iväg din önskan och sen börjar du fundera över hur du ska träffa din partner och kommer fram till att ni kommer träffas på den stora festen du ska på nästa månad. Då har du begränsat möjligheterna för din partner att komma in i ditt liv. Du kanske ska träffa din partner på lunchrestaurangen, eller på badhuset, eller på torget, eller på Bilbesiktningen eller….. Du behöver inte fundera över hur det du önskar ska komma till dig för i samma ögonblick som du sänder ut din önskan så börjar attraktionslagen verka för att skapa tillfällen, möjligheter, situationer, tankar, infall, tillfälligheter och allt som behövs för att ni sak mötas. Så bara slappna av och var säker på att allt ordnar sig till det bästa.
 5. Vad ska jag göra? Vi är väldigt lösningsfokuserade och vill göra saker för att se till att det blir som vi vill. Vi är väldigt vana vid att vi måste anstränga oss, kämpa, slita och fixa för att saker ska hända men det blir bara väldigt kämpigt för dig. Attraktionslagen fixar allt det enda du behöver göra är att ta emot. Men det betyder inte att du ska sitta på soffan och så kommer allt levererat i ditt knä utan det betyder att du bara ska göra det som känns rätt. När du sänder ut en önskan så består de första delarna av din manifestation av tankar, känslor och idéer som leder dig i riktning till det du önskar dig. Det kan vara att du får idén att du ska ringa en viss person, att du ska handla i en annan affär, att du ska ta en annan väg hem etc. Alla de där infallen som bara känns så rätt är impulser som attraktionslagen skickar dig för att föra dig i riktning mot din önskan. 
 6. Det enda du ska göra. Din uppgift är att se till att du är mottaglig för det som sänds till dig och det gör du genom att se till att du har en schysst vibration. En schysst vibration har du när du är på bra humör och känner att livet är perfekt. När du låter livet förföra dig och du bara njuter av de härligheter du möter under dagen, då har du en perfekt vibration och är mottaglig för dina manifestationer. När du har en schysst vibration så är motståndet väldigt litet och de handlingar du utför kommer från attraktionslagen och för dig på minsta motståndets väg till dina manifestationer.
 7. Känn efter. Dina känslor är din vägvisare och talar om för dig vilken vibration du har. Har du positiva känslor så fortsätt på det spåret och sug på de känslorna så länge som det bara går och sen suger du lite till. Förstärk dina känslor genom att tänka och göra saker som gör dig ännu gladare. Har du negativa känslor så behöver du förändra din vibration till en mer mottagande vibration och det gör du genom att bli på bättre humör. Skifta ditt fokus till något som skapar mer positiva känslor och börja på det sättet klättra upp för trappan mot ett bättre humör.

 

Du hittar alla gästinlägg genom att klicka HÄR.

Vill du lära dig mer om att gå från negativt tänkande till positivt tänkande så kan du läsa mer om min guide till positivt tänkande som du hittar HÄR.

Du hittar alla inlägg om Attraktionslagen genom att klicka HÄR.

Du får en gratis guide till attraktionslagen genom att fylla i formuläret nedan.

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “7 tips för attraktionslagen

 • Sara

  Hej!
  Jag har precis köpt boken The Secret och älskar den! Hittade in på din sida här precis också och kan inte sluta läsa dina olika inlägg =)
  Men jag har problem med en sak, det tog slut med min kille för ca 6 månader sen och jag har en rädsla/oro att han kommer träffa en ny snart. Jag inser ju att ju mer jag tänker på att han kommer göra det eller ser honom framför mig med en annan så kommer det ju snart ske då jag sänder ut de vibbarna. Men hur kan jag göra för att tänka på ett bättre sätt? Jag förstår ju självklart att han i framtiden kommer träffa någon ny men jag vill inte gå och tänka på det och \”hjälpa honom på traven\”, haha.
  Vi har sagt att vi kanske i framtiden kan umgås som vänner när det här lagt sig, jag kanske kan fokusera på det ist?
  Hälsning Sara

 • Sofia

  Hej Cecilia! Har nyligen funnit dig och din blogg, och facebooksidan 🙂 Är helt frälst i attraktionslagen och vill bli bättre att förstå och hantera den. Men jag har en undran om hur attraktionslagen fungerar och om den kan komma till hjälp när det handlar om prestation och talang? Säg att jag vill komma in på scenskolan som kräver en massa prov. Hur jag använder jag attraktionslagen då?

  Tack för en inspirerande läsning!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hej Sofia!

   Jag har ingen aning om hur jag kunde missa din fråga men här kommer äntligen ditt svar. 🙂
   Innan proven så ska du ha fokus på det du önskar, alltså att du kommer in på scenskolan. Tänk dig alla de känslorna av glädje, se framför dig hur du berättar för din familj att du har kommit in, se hur du firar att du kommit in. Skapa den känslan så ofta som möjligt. Tänk också på själva proven och tänk att de människorna som tittar på dig vid antagningsproven är vänligt sinnade, sänd kärleksfulla tankar till dem och tänk uppskattning och kärlek. Tänk dig att du är trygg i dig själv och att du glänser när du gör proven. 🙂

   Önskar dig lycka till och hoppas att svaret kom i tid.

 • Geddfish

  Bra punkter, som du skriver, ska inte gå emot dem.
  Det gäller att komma dithän att det funkar med automatik. Att försöka släppa spänningar och låta kraften flöda. Vara öppen.
  Märker det själv. Det har varit en hel del privat, en del oroar sig, men det löser sig faktiskt rätt bra till slut, man får lära sig att inte se svart på allt.
  I lördags fick jag en vibb, som jag inte räknat med. Det blir så, när någon som jag inte förut känt,, känt någon som stått mig nära. Jag blev inte alls ledsen, utan bara förundrad.

  Varm kram, Gerd

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Tack, Gerd!

   Det brukar alltid lösa sig till slut även om det för tillfället ser ut som det värsta man varit med om. Det finns så många nyanser av svart, grått och vitt så man kan se det på många olika sätt. 🙂

   Kram!