Attraktionslagen: Övning för att skifta vibration


Attrahera din önskanHallå alla Härliga! Jag fascineras hela tiden över hur fantastiskt livet är om jag bara tillåter det och det gör jag hela tiden. Det finns så mycket härligheter att uppleva under en dag så det är helt suveränt. Och ju mer du fokuserar på allt det härliga som livet erbjuder desto närmare din önskan kommer du. Många funderar över det här med vibrationer och hur man vibrerar i enlighet med sin önskan så därför tänkte jag idag att du skulle få en övning som skiftar din vibration till att matcha din önskan.

 

 

 

Din önskans vibration

Syftet med den här övningen är att genom frågor till dig själv få fram ett svar som är baserat på de känslor du önskar uppnå. På det viset hittar du vilka känslor du kommer uppleva när du har din specifika önskan. För att göra övningen tydlig så har jag som exempel tagit en önskan kring att träffa en partner.

Fråga: Varför vill jag ha en partner?
Svar: Eftersom jag vill leva tillsammans med någon.

Fråga: Varför vill jag leva tillsammans med någon?
Svar: Eftersom jag vill uppleva livet tillsammans med någon.

Fråga: Varför vill jag uppleva livet tillsammans med någon?
Svar: Eftersom det är roligare och för att jag vill lära mig mer om mig själv med andra.

Fråga: Varför vill jag lära mig mer om mig själv?
Svar: För att ju mer jag vet om mig själv, desto bättre mår jag.

Fråga: Varför vill jag må bättre?
Svar: För då känner jag mig älskad och värdefull.

När du får en känslomässig koppling till ditt svar så har du kommit fram till vilka känslor som vibrerar i enlighet med din önskan och det är nu de känslorna du ska skapa så ofta som möjligt.


Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.

 

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *