Attraktionslagen: Tips för att attrahera din önskan


close-up-of-flower-petals-752858_1920Hallå alla härliga! Jag vill börja med att tacka för alla härliga mail jag får från er läsare. Er fina feedback ger mig inspiration till att fortsätta skriva mina inlägg och spela in mina YouTube-klipp om Attraktionslagen. Den vanligaste kommentaren jag får är att jag förklarar på ett sätt som är enkelt att förstå och det gläder mig verkligen att höra det. I dag tänkte jag dela med mig av ett väldigt bra tips för att lära dig hur du ställer in din vibration så att den matchar din önskan. I den här övningen lär du dig hur du fungerar och vad som fungerar allra bäst för dig vilket är det allra effektivaste för det som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig.

Attraktionslagen fungerar ju hela tiden och för alla människor och många gånger så manifesterar vi utan att vara medvetna om hur vi gör. För att lära dig använda attraktionslagen så att det gynnar dig så är det viktigt att du lär dig hur du fungerar och vad som fungerar för dig när det gäller att höja din vibration. Det bästa sättet att göra detta på är att iaktta de manifestationer som kommer in i ditt liv och det är det du får lära dig med hjälp av den här övningen.

Attrahera din önskan

Övning:

När det händer något under din dag som förändrar ditt humör antingen till det bättre eller till det sämre så ska du ta fram papper och penna. Skriv ner vilka känslor som har varit de vanligast förekommande de senaste dagarna. Vilka tankar har du tänkt mest? Har du gjort saker som gjort dig glad? Har du gjort saker som gjort dig irriterad eller stressad? Har du gjort saker som fått dig att bli motiverad? Gjort saker som fått dig inspirerad?

Skriv ner alla dessa saker i ett block och gör det här varje dag. Efter några veckor så kommer du se ett mönster och du kommer lära dig vad som höjer din vibration så att du attraherar mer av det du önskar.

Du kan också se bakåt i tiden på tillfällen när du attraherade sådant du önskade och skriva ner hur du kände, tänkte och vad du gjorde då.

På det här viset kommer så lär du dig hur du gör för att attrahera olika saker. Säg att du till synes helt oväntat får 1000:- och så skriver du ner vad du känt, tänkt och gjort tiden innan du fick pengarna, då vet du hur du ska fortsätta vara i den vibrationen för att få mer pengar att komma till dig.


Har du några frågor så får du gärna lämna en kommentar nedan.

Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Och i min webshop hittar du E-kurser och E-böcker om Attraktionslagen. Klicka HÄR.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *