Frågor om Attraktionslagen får svar 1 kommentar


Hallå alla Härliga!

AdventsstakeYes! Charmiga måndag är äntligen här och idag har det varit en supercharmig måndag för min del. Jag är så glad och stolt för idag har jag skickat in första delen av mitt manus till bokförlaget, en hel dag innan deadline. Det känns jätteskönt att första delen är klar och att jag nu är på väg. Det är härligt!

För några dagar sedan skrev jag ett inlägg där jag svarade på frågor kring attraktionslagen och idag är det dags för en ny omgång frågor att bli besvarade. Jag tycker det är så roligt att svara på frågor för det ger mig en chans att ge bra förklaringar och att hitta på nya tips för att lösa riktiga dilemman som mina läsare kan ha i livet.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

font-954949_1920

Nedan följer frågor och mina svar, F=fråga, S=svar.

F: En fråga jag fick av en bekant och inte kunde besvara på ett bra sätt… Hon har läst att attraktionslagen kan få det vi vill ha, det finns inga andra begränsningar än vår egen fantasi… Men i nästa bok stod att man ska hålla sina önskningar realistiska. Hon fick inte det att gå ihop, antingen är attraktionslagen gränslös ELLER så ska man begränsa sig till det realistiska… Vilket är det nu, undrade hon..?

S: Egentligen så är båda korrekt. Allting beror på vilka känslor det skapar inombords så det är väldigt individuellt. För en person så kan det kännas helt realistiskt att vilja attrahera 200 000:- medans det för en annan person är helt orealistiskt med 200 000:- då det för den personen är mer realistiskt med 2 000:-. Ja, Attraktionslagen är gränslös och det är bara vi själva som sätter gränserna. Jag själv ogillar ordet realistiskt, har aldrig tyckt om ordet för det känns så begränsande för vem bestämmer vad som är realistiskt för mig?

När det står att man ska begränsa sig till det realistiska så menas det att man måste kunna tro på det man önskar för annars kan man inte attrahera det. Det absolut viktigaste när man önskar sig är att det man önskar skapar känslor av lycka och glädje och om man då önskar sig något som man absolut inte tror att man kan uppnå så brukar det istället skapa känslor av ångest, sorg, irritation, hopplöshet etc och med de känslorna så attraherar man bara motsatsen till det man önskar. När man har lärt sig se att Attraktionslagen fungerar och man känner tillit till att det fungerar så kan man höja ribban och börja sikta mot det som tidigare kändes ”orealistiskt”.

Så hon ska aldrig fundera över om det hon önskar är realistiskt utan huvudfokus ska alltid ligga på känslorna. När man är glad och lycklig så är motståndet obefintligt.

F: Vill egentligen bara få ett bra tips/råd på hur man ska få tillbaka ”flowen” man en gång hade, men som ”försvann”

S: Vad var det som skapade ditt flow när du hade det? Vad gjorde du som ledde till att du hamnade i flow? Du kommer säkert ihåg den underbara känslan du hade när du var i flow och det är det som gör att du längtar efter att känna det igen. Varje känsla som vi har haft kan vi återskapa. Det kan göras genom minnen från när vi hade känslan, det kan göras med bilder, filmklipp, naturen, musik eller vad det nu är som triggar igång just de känslorna hos dig.

Så länge du ser känslan av flow som försvunnen så kommer den fortsätta vara försvunnen för det du vibrerar och attraherar är ett försvunnet flow. Prata istället om känslan av ditt flow, minns hur det kändes och sätt ord på de känslorna, prata om vad du gjorde för att hamna i flow och fundera över vad du kan göra idag för att komma närmare ditt flow. Genom att prata om hur det känns att vara i ditt flow så kommer känslorna att komma tillbaka. Se det som en spännande tid framför dig där du letar efter olika möjligheter som kommer återskapa ditt flow. Se det som ett härligt äventyr och att det är spännande att få se vad som kommer komma in i ditt liv tillsammans med ditt flow.

F: Den känslan att jag vet att LoA funkar men för alla andra, inte mig. Hur ska jag få den känslan att LoA är på min sida också?

S: När du känner att LoA fungerar för alla andra men inte för dig så är det just det du attraherar, uteblivna resultat. Resultaten uteblir eftersom du befinner dig i tvivel hela tiden, du sänder ut dubbla budskap, dels så önskar du sen skickar du vibrationen av att du inte kommer få det du önskar. LoA fungerar för alla hela tiden, dygnet runt, året om utan undantag. Det är precis som med Gravitationslagen, fast Gravitationslagen tar vi så för given så vi funderar inte ens om den ska fungera. Säg att du ska lyfta ner ett gäng kuddar från en hylla högt upp. Du behöver en stege för att nå hyllan högst upp, du klättrar upp och så slänger du ner kudde efter kudde på golvet tills du har kastat ner alla kuddar du behöver och sen klättrar du ner. Du klättrar inte upp för stegen, tar en kudde, klättrar ner och lägger den på golvet och så klättrar du upp igen och gör samma sak. Du går heller inte långt i förväg och funderar på om du kanske ska prova att få ner kuddarna med hjälp av Gravitationslagen och hoppas att det ska fungera. Det är likadant med Attraktionslagen, den fungerar hela tiden. Problemet med attraktionslagen är att vi gör det krångligare än vad det är. Många verkar tro att Attraktionslagen använder man bara när det är något stort, svårt och mirakulöst som man vill attrahera och sen förväntar man sig fyrverkerier och fanfarer som visar att Attraktionslagen är på G.

Allt du har omkring dig har du attraherat genom Attraktionslagen, dina kläder, dina tankar, dina idéer, dina känslor, människor du möter, stolen du sitter på, jobbet du har, din partner, din bostad, dina bestick, maten på bordet osv. Men det är så vardagliga saker som vi tar för givna och vi tänker inte på att de har attraherats genom Attraktionslagen. Innan du önskar dig något, se till att du är glad och tillfreds för då har du garanterat härliga och positiva tankar och känslor kring din önskan och väldigt litet motstånd.

F:  Använder man kanalerna som man använder för att sända kärleksfull energi vid healing. När man sänder önskningar som man vill ha uppfyllt eller låtsas man bara att man redan har det man vill ha.

S: Det ultimata ”tillståndet” är när man har kontakt med sitt högre Jag och är i total balans med Jaget och den inre källan. Då finns det inget motstånd utan man är ren kärlek, glädje och lycka. Om du låtsas att du har det du önskar och det fyller dig med glädje, lycka och rena positiva känslor så är det en jättebra metod, om det däremot fyller dig med tvivel eller om det ökar ditt fokus på att det du önskar saknas i ditt liv då bör du titta efter andra metoder. Vilka metoder eller verktyg du använder dig av är helt oviktigt, det viktiga är vilka känslor/vibrationer det skapar inom dig. Känslan är alltid det viktigaste, mest centrala och det som ska ha högst prio. Det sekundära är metoden. Det kan fungera med affirmationer, visualisering, fantasi, visionboards eller annat. Så kör på det som fungerar allra bäst för dig vilket är den metod som skapar de allra härligaste känslorna av glädje och lycka hos dig.

F: Jag har ställt denna fråga här på forumet och fått fina och kloka svar men jag vill ställa den även till dig: Jag måste fråga er för nu förstår jag snart inte hur det bara är möjligt, om och om igen attraherar jag in fel män i mitt liv, jag förstår inte heller om det är något jag ska lära mig som jag inte förstår eller om det är någon attraktion jag sänder ut som får dessa män att attraheras tillbaka till mig.

S: Att du skriver att du attraherar in fel män i ditt liv visar att du har tankar på ”fel män” och då är det den vibrationen du hela tiden sänder ut och det blir då det du attraherar. Jag förstår att det känns tröstlöst, frustrerande och hopplöst men utifrån ditt svar så ser det ut som om du har fastnat i ett tankemönster som du behöver bryta. Hur ser dina tankar ut kring män? När du pratar med dina väninnor om män, vilka ord använder du då? Lägg märke till din yttre och inre dialog så ser du vad du behöver ändra.

Börja med att ändra ditt fokus till det du önskar hos en man, vilka egenskaper önskar du, hur ska han vara, vilka känslor vill du känna när du är med honom osv istället för att fokusera på alla fel hos de du träffar. Det viktigaste när du fokuserar på relationsbiten är att det skapar positiva känslor inom dig och om det inte gör det så är du för specifik i dina tankar och din dialog och då kan du prata mer allmänt. Och om alla tankar på män och relationer skapar någon form av negativa känslor inom dig så släpp ämnet helt och fokusera på något annat. Ditt humör och dina känslor ska vara prio 1 och när du är på bra humör och känner dig glad och lycklig då är du i rätt stämning för att börja tänka på och prata om män och relationer men så fort du känner tvivel eller minsta negativa känsla så har du blivit för specifik och då tar du ett steg tillbaka och pratar om eller tänker på något som får dig på bättre humör.

Och kom ihåg, varje ”fel man” du träffar stärker dig i vad du verkligen vill ha. För varje ”fel man” så får du till ännu fler detaljer till din ”rätta” man. Så tacka alla ”fel män” för att de visat dig vad du inte vill ha hos en man. Och ju mer tydlig bilden av honom är desto lättare är det för dig att se när du träffar honom, för du vill ju inte missa Mister right. 🙂 Se det som ett spännande äventyr att vara på väg mot att träffa din dröm-man, ha kul och njut av livet nu. För livet består bara av NU och det är det allra viktigaste.

F: Varför kan man känna ett starkt intresse och attraktion för någon, fast man inte känner den så väl? Hur kommer det sig att man ”hänger upp” sig så på en sån person? Kan det vara liknande vibrationer, eller att personen kommit in i ens liv för en anledning, kanske för att vi ska utvecklas som person eller lära oss något.

S: Allting består av vibrerande energi, även våra kroppar och allt annat som förefaller vara fast föremål. Och lika energier attraherar varandra. När vi möter en annan människa så kommunicerar vi även på en vibrationell energinivå även fast vi inte är medvetna om det. Du har säkert gått in i ett rum med människor och känt att du trivs där för det är så härliga ”vibbar”. Och du har säkert varit med om det motsatta att du har gått in i ett rum och känt en obehagskänsla. Och det är just de här energierna som vi känner av då. Så, det är inte så konstigt att man kan känna sig dragen till en person som man inte känner så bra, det beror helt enkelt på att du kommunicerat med den personen på energinivå och känner välbehaget så pass starkt så att du blir nyfiken och vill känna mer av det välbehag du upplevt.

Vi har något att lära av alla människor vi möter och det är fantastiskt att gå ut i livet med den tanken. Om vi ser till Attraktionslagen så har du attraherat de känslor som du upplever i ditt möte med den personen och därför har den personen attraherats in i ditt liv. Njut av de känslor som du upplever och bara låt det utvecklas till vad det än kan vara. Försök inte tolka eller göra om det till något speciellt utan var bara i flödet och ha tillit till att du hela tiden får det allra bästa för just dig just nu. Du växer genom att bara vara i det som sker utan att försöka forcera, låt saker utvecklas i den riktning som det är menat.

Stort tack till alla er som ställt frågor till mig. Jag hoppas att mina svar är till hjälp, inte bara till er som ställt frågorna utan även för er som läser det här. Som ni säkert redan vet så handlar Attraktionslagen om våra tankar och det är så enkelt att om vi märker att vi inte attraherar det vi önskar så är det dags att förändra våra tankar. och det kan låta lätt men vara svårt i realiteten och anledningen till det är att de tankar vi behöver ändra är sådana tankar som vi har haft i många många år. Och de här tankarna har vi tänkt så många gånger under åren så de har blivit automatiserade och vi är ofta inte riktigt medvetna om att de här gamla tankemönstren kickar igång om och om igen kring det ämne där vi märker att vi inte attraherar det vi önskar och det spelar ingen roll om det handlar om pengar, jobb, relationer, vikt eller hälsa. Allt i vårt liv ser ut som det gör tack vare eller på grund av våra tankemönster. Att förändra sina tankemönster är som att bryta en vana och jag har tagit fram ett verktyg i syfte att bryta vanan med negativa tankemönster för att sedan skapa en ny vana med positiva tankemönster som gynnar dig. Du kan läsa mer om det verktyget HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Frågor om Attraktionslagen får svar

  • Emelie

    Hej! Hur skall man tänka/göra för attrahera till sig en relation? Har läst att man inte kan attrahera till sig en specifik person men jag har träffat en kille nu ett tag (5mån) och frågan om vi ska bli ett par eller inte har varit uppe förut men lämnats lite åt sidan (att snacka mycket känslor är inte vår grej). Men min fråga är nu kan jag attrahera så att vi blir ett par om jag känner/föreställer hur det är om vi två skulle bli ett par, eller går inte det när det handlar om en specifik person? Hur ska jag tänka/göra här?