Det är alldeles för enkelt för att vara lätt 1 kommentar


wish-685252_1280Lagen om Attraktion säger att du kan göra, få och vara precis allt du önskar allt du behöver göra är att be så ska du få. Och det låter ju helt underbart men alldeles för bra för att vara sant för det kan ju inte vara så enkelt, eller hur? Det går ju helt emot allt som vi någonsin lärt oss. Redan som barn så får vi lära oss att hårt arbete belönar sig, vill man ha något så måste man anstränga sig, inget är enkelt här i livet, man måste kämpa för att komma någonstans här i livet, man måste offra sig, pengar växer inte på trän, det kostar att ligga på topp, vill man bli något här i livet så måste man jobba hårt etc. Och så kommer Attraktionslagen och säger att det enda vi behöver göra är att be.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

Många tycker att det är svårt att få Attraktionslagen att fungera och hur mycket de än försöker så får de inte de saker som de önskar sig och som jag ser det så är det just det att Attraktionslagen är så löjligt enkelt som gör den så svår att förstå. Man skulle kunna sammanfatta Lagen om Attraktion så här:

Var glad så får du allt du önskar!

Men med tanke på alla de föreställningar vi växer upp med så kan vi inte tro på att det är så enkelt så vi letar hela tiden efter haken, något som gör att det faktiskt är svårt och att man bara måste komma på exakt hur det fungerar och då kommer man få allt det där som man önskar sig. Och vi försöker och anstränger oss, vi kämpar med olika övningar, processer och annat för att få attraktionslagen att fungera. Det är det enkla i Attraktionslagen som gör den så svår.

Lagen om Attraktion fungerar alltid. Oavsett om det du manifesterar är önskat eller oönskat. Och LoA fungerar hela tiden, dygnet runt. Det är en naturlag precis som Gravitationslagen. Man brukar prata om att Attraktionslagen fungerar i 3 steg vilka är som följer:

JulrosSteg 1: Önska/be. Önskar och ber gör vi hela tiden oavsett om vi är medvetna om det eller inte. Vår önskan kommer ofta från en kontrast, dvs vi upplever något som vi inte vill ha och ser då klarare vad vi istället vill ha. Du behöver bara be en gång och sedan gå vidare till steg 3 för att ta emot det du önskar.

Steg 2: Universum svarar. Det här är inte din uppgift och det här steget sker  automatiskt och du kan inte styra över det.

Steg 3: Ta emot. Det här är det steg som de flesta upplever problem med att genomföra och jag tänkte därför ge mig på uppgiften att förklara mer ingående hur det fungerar.

Det som universum svarar på är inte vår tanke eller våra ord utan det är de känslomässiga vibrationer som vi sänder ut. Lika attraherar lika så vi får de manifestationer som vibrerar lika som de vibrationer vi sänder ut.

Innan det vi önskar manifesteras fysiskt så kommer manifestationer i form av tankar, idéer och känslor. Ofta tror vi att en manifestation är bilen vi önskar, huset, pengarna, partnern, det nya jobbet osv men det börjar redan inom oss alltså. Så när du märker att du får nya idéer och tankar så ska du hylla dessa som de första manifestationerna för dina idéer och tankar visar dig vilken väg du ska gå. Känslorna är också manifestationer plus att de är en väldigt bra vägvisare för de visar om du är på väg till det du önskar eller till det oönskade.

Vi tar pengar som ett exempel för det är något som de flesta vill ha. Om du tänker att du vill ha pengar men känner oro och ångest när du tänker det så skickar du inte ut en önskan om mer pengar utan du skickar ut en önskan om brist på pengar. För det är inte din tanke utan din vibration som du sänder ut och om tanken på pengar ger dig ångest och oro så är det den vibrationen som du sänder ut.

Men hur gör jag då om det jag vill ha skapar ångest inom mig?

Då gäller det att hitta tankar som skapar positiva känslor inom dig och du kanske helt måste släppa ämnet pengar och istället tänka andra tankar som fyller dig med glädje. Du kan också prova tankar som:

* Visst vore det härligt att ha mer pengar?
* Det finns andra människor som tagit sig ur samma situation som jag befinner mig i.
* Jag har förmågan att hitta ett sätt att förbättra min situation.
* Det finns massor med pengar i världen.
* Pengar byter ägare hela tiden.

Det var några exempel på hur du kan tänka kring pengar för att skapa mindre negativa känslor. Steg 3 handlar ju om att ta emot det du vill ha och för att göra det så måste du skapa en vibration som överensstämmer med din önskan. Och vi önskar oss saker för att vi tror att det ska få oss att känna mer glädje och lycka så för att dra till dig det du önskar så måste du känna glädje och lycka innan det kommer.

Så det absolut bästa för att få det du önskar är helt enkelt att vara glad och lycklig här och nu för när du är glad och lycklig så är du mottaglig för dina önskningar. Att vara glad och lycklig är som att öppna dörren när Attraktionslagen plingar på för att leverera dina önskningar. Om du däremot är på dåligt humör och har negativa tankar så är det som att slå igen dörren och låsa med dubbla lås när Attraktionslagen kommer för att leverera.

Så, om dina tankar skapar negativa känslor så släpp ämnet, fokusera på något annat, meditera eller gå och lägg dig. Det är de absolut effektivaste metoderna.

Om ni har kikat in i min webshop så vet ni att jag har ett par E-kurser där och några av de som gått mina kurser efterfrågade ett verktyg för att de inte skulle tappa bort den nya vanan att tänka positivt. För det är väldigt enkelt att falla in i gamla mönster, speciellt i början innan den nya vanan blivit normaliserad så att den sker per automatik.

Så då skapade jag ett verktyg som jag kallar för ”365 dagar PT” där du varje dag får ett mail som hjälper dig att skapa en ny vana av positivt tänkande. Mailen kan bestå av tips, övningar, citat etc och nedan ser du några rader från en användare. PT betyder förresten Positivt Tänkande och man kan använda det här verktyget även om man inte gått någon av mina kurser.

Så här skriver Britta som använt sig av verktyget i 90 dagar:

Hej Cecilia!

Först och främst vill jag tacka Dig!
Det här konceptet med 365 dagar PT är helt perfekt, underbart och lärorikt och unikt!
Jag längtar varje dag!
Jag läser ju din e-kurs om positivt tänkande samtidigt vilket är en jättebra kombo!
Det jag lärt mig och arbetar efter är just det att det som ger/gav mig negativa tankar vänder jag nu till andra, mer positiva!
Ett exempel: Kunder till mig som är inne i butiken flertal gånger/v som jag upplevt som jobbigt eftersom de tar mycket energi från mig, skärmar jag av mig lite, (missförstå mig inte nu! Jag avvisar dem inte utan tänker att de måste må dåligt själva men får inte ta min fulla energi som tidigare dränerande mig!.
Jag känner också mer självförtroende :)
De dagliga mailen mår jag så mycket bättre av!
Skulle kunna skriva mer men…
Vill tacka dig ännu en gång!
JAG ÄR PÅ G NU!

Kram, Britta

För att läsa mer om verktyget eller köpa det så klickar du HÄR. 

 

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Det är alldeles för enkelt för att vara lätt