Bajsmannen, Del 18! Hur vet ni om det är Jag som skriver? 1 kommentar


Har du missat de trakasserier som pågår så kan du läsa det här: Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7Del 8Del 9Del 10Del 11Del 12Del 13Del 14, Del 15Del 16, Del 17

Jag får många meddelanden från vänner på Facebook som är oroliga, osäkra och rädda. En vanlig oro är att dom inte vet om det är jag eller bajsmannen som skriver på min profil, vilket är en oro som jag förstår. Han har gjort ett antal falska profiler i mitt namn och jag vet att han har fler på lager. Så hur vet ni om det är jag eller en falsk profil?

1. Han kan inte göra inlägg på min tidslinje eftersom jag inte är vän med dom falska profilerna av mig. Så alla inlägg på min tidslinje som är gjorda av mig är skrivna av mitt riktiga jag.
2. Däremot så kan han kommentera som en falsk Cecilia och blir du osäker om en kommentar är skriven av mig eller ett falskt jag så håller du muspekaren över mitt namn och då ser du om vi är vänner eller inte. Är vi vänner så är det jag, är vi inte vänner så är det en falsk profil. Om vi inte är vänner och du håller muspekaren över mitt namn så ser du att jag har över sju hundra följare, är det en falsk Cecilia så har den profilen inga följare.

Nedan ser ni några kommentarer som Bajsmannen har gjort med falska profiler av mig. Ni förstår att det tar tid för mig att hålla koll och rensa bort sådant här. Jag kan ju inte låta honom hållas när han skriver i mitt namn.

Näthat

Näthat

Näthat

Näthat

Näthat

Näthat

Näthat

Näthat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En annan sak som jag vill säga är att det pågår ett arbete bakom kulisserna med att få tag på den här personen. Jag kan som ni förstår inte gå in på några detaljer kring det här men det finns en plan och det är en av anledningarna till att jag ibland kommenterar det som Alex skriver. Jag finner inget nöje i att kommentera det han gör men som sagt det ligger en plan bakom det.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Bajsmannen, Del 18! Hur vet ni om det är Jag som skriver?