Bajsmannen, del 7! Min konversation med Alex. 5 kommentarer


Har du missat de trakasserier som pågår så kan du läsa det här:

Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5, Del 6

I morse meddelade Alex som vanligt att nästa bild var klar på en av mina vänner och det här var den första riktigt ”snälla” bilden han gjort vilket fick mig att tro att han kanske börjar ge upp. Men så började kommentarerna komma igen och det verkar som om det inte finns något slut.

Jag slängde ut en grammatisk fråga  på min wall och då kom denna kommentar:

Sedan skrev han en elak kommentar om en vän som jag raderade och då kom det här:

Facebook döljer alltid hans kommentarer som skräppost men det tror han inte på:

Som jag berättade häromdagen så har jag ”pratat” med Bajsmannen/Alex Othmani via meddelande på Facebook och jag tänkte här dela med mig av den konversationen. Jag kontaktade Alex för jag tyckte att det räcker nu och är dags för honom att sluta och nedan ser ni vad han svarade:

 

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Bajsmannen, del 7! Min konversation med Alex.