Hjälp!!! Han älskar mig inte längre! 1 kommentar


Många som kommer till mig och vill ha relationscoachning har just den känslan, att deras partner inte älskar dom längre. Ofta visar det sig vara ett resultat av bristande kommunikation. Alla tycker att dom är väldigt tydliga i sitt sätt att kommunicera men när jag frågar exakt hur dom har uttryckt sig så visar det sig att det alltid har funnits massor med utrymme till olika tolkningar av det som sagts.

Du & Jag = Sant!

Jag har skrivit en E-bok om relationer som heter ”Du & Jag = Sant!” där jag bland annat tar upp hur man kan bli ännu tydligare i sin kommunikation och jag visar också på olika exempel på hur missförstånd uppstår fast man tycker att man är tydlig.

I boken tipsar jag om hur du ökar din självkänsla, hanterar din svartsjuka, lyssnar aktivt på din partner och hur ni får tillbaka gnistan igen.

Boken är skriven för dig som vill förändra, förbättra eller rädda en relation och nu kan den bli din. Du köper den HÄR.

 

Har du några frågor så får du gärna maila mig HÄR!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Hjälp!!! Han älskar mig inte längre!

  • ✫ Fru Eriksson

    Mmmm…Kan tänka mig att många önskar just relationscoachning …
    Härligt att du är klar med din E-Bok 😀 /Kram