Önskar du andra resultat i ditt liv? 1 kommentar


Finns det områden i ditt liv som du önskar var bättre? Vill du trivas bättre på jobbet? Vill du ha en bättre relation? Vill du trivas bättre med ditt liv? Då ska jag avslöja att du besitter ett verktyg som kan ge dig de resultat du vill ha i ditt liv.

Många som kontaktar mig berättar om olika saker i sitt liv som de försöker förändra men att de aldrig lyckas få de resultat som de önskar. Deras relation blir ändå inte bättre, de trivs ändå inte bättre på jobbet, de känner sig ändå inte lyckligare osv, trots att de försöker på alla sätt som de kan.

Svan

När jag sedan ställer lite frågor så märker jag att det sätt som de försökt förändra sin situation på är genom att försöka ändra på sin omgivning och på de människor som det gäller. Och då är det döfött från början för du kan aldrig ändra en annan människa. Och så försöker de om och om igen på samma sätt och undrar varför de inte får andra resultat. Jag tar ett exempel för att visa vad jag menar. Du står framför din bostad och ska låsa upp dörren. Nyckeln finns på en nyckelknippa med flera nycklar. Det börjar skymma så du ser inte nycklarna ordentligt. Du tar en nyckel men den går inte ens in i låset så då provar du ju med nästa nyckel för att se om den passar. Och så håller du på tills du hittar rätt nyckel, eller hur? Men när det kommer till livet så tenderar de flesta att prova med samma nyckel om och om igen och sen undrar de varför dörren inte öppnas.

Som jag skrev i inledningen så skulle jag avslöja vilket verktyg det är som du har och som du kan använda för att nå andra resultat i ditt liv. Ett verktyg som du kan använda för att hitta rätt nyckel som låser upp dörren till det du vill ha. Visst är det coolt?

Du & Jag = Sant!

Du & Jag = Sant!

Det verktyg som är nyckeln för att öppna dörren till det du vill ha är dina tankar. Dina tankar styr dina känslor, dina känslor styr ditt beteende och ditt beteende styr hur omgivningen bemöter dig. Dina tankar är rätt nyckel för att öppna din dörr så att du får det du vill ha i ditt liv. Och det spelar ingen roll om du vill ha en bättre kärleksrelation, trivas bättre på ditt jobb, känna mer livsglädje, ha fler vänner, vara mer nöjd med din bostad, vakna med glädje, ha bättre semestrar, ha en bättre relation med din mamma, vara mer nöjd med dig själv etc för det är dina tankar som styr hur olika områden i ditt liv ser ut och känns för dig.

Vill du också lära dig hur du kan använda dina tankar till att förbättra olika områden i ditt liv? Då rekommenderar jag min bok: ”Bli en stjärna på att tänka – Så skapar du tankar som gynnar dig” för där får du lära dig mer om hur sambandet ser ut mellan våra tankar och hur vårt liv ser ut. Du får också massor med tips och förslag på hur du kan byta ut negativa tankar mot positiva.

Vill du istället få konkreta verktyg som på djupet hjälper dig att nå andra resultat i ditt liv så rekommenderar jag min E-kurs: ”Skapa tankar som gynnar dig”. I kursen så får du övningar och verktyg för att ta fram exakt vilka tankemönster du har som sabbar för dig och hur du gör för att byta ut dessa mot nya tankemönster som istället låser upp dörren. Det kan gälla arbete, kärlek, familj, ekonomi, självkänsla eller något annat område som du inte är nöjd med. Efter kursen så kan du använda verktygen till andra områden i ditt liv så att du får det liv som du förtjänar och vill ha.

Du kanske också gillar:

 • Begränsar dina tankar dig?Begränsar dina tankar dig? (0)
  Nu har boken äntligen kommit! Jag har skrivit boken helt utan ordet "inte" vilket i […]
 • Nu är den här!Nu är den här! (1)
  Äntligen är jag klar med min E-bok om relationer! Boken heter "Du & Jag = […]
 • Är du nöjd?Är du nöjd? (0)
  Går ditt liv på autopilot? Vantrivs du i ditt liv? Känns det mesta trist och tråkigt? […]
 • Lyckoskolan, Del 11!Lyckoskolan, Del 11! (0)
  Nu får ni läsare ta del av en lyckoskola vars syfte är att ge dig tips, övningar och […]
 • En gul citron och blå bröst!En gul citron och blå bröst! (0)
   Stämmer något av följande in på dig? Vantrivs på ditt jobb Känner dig […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Önskar du andra resultat i ditt liv?