e-bok


Attraktionslagen – Hur kan man motstå ett sådant pangerbjudande!

Hallå alla Härliga! Vilken fantastisk dag det är idag, eller hur? En vanlig utmaning som mina deltagare har fått på de onlinekurser som jag kört på Facebook är att under en hel vecka varken gnälla eller klaga. De flesta tycker det är svårt men samtidigt så är det en riktig väckarklocka för de som tycker att de inte gnäller. Vi är så vana vid att gnälla så vi märker inte ens att vi gör det för det sker av gammal vana. Hur är det med dig? Gnäller och klagar du mycket på en dag? Utforska det gärna och se vad du kommer fram till.

Igår fick  jag ett PM från en kvinna på Facebook och hon skrev följande: ”Hur kan man motstå ett sådant pangerbjudande!”. Jag blev självklart jätteglad för det kändes riktigt bra att hon tyckte att jag hade kommit med ett pangerbjudande. Igår släppte jag en ny E-bok som jag kallar Attraktionslagen, 4 i 1 och den består av 4 onlinekurser i en. Jag har som du kanske vet haft ett gäng oninekurser på Facebook som hette: Attraktionslagen, Attraktionslagen & Vibrationer, Attraktionslagen & Pengar och Attraktionslagen & Kärlek. Det blev ett gäng övningar och utmaningar som jag har samlat i en Pdf som du kan köpa i min webshop. Klicka på bilden nedan så kan du läsa mer om mitt pangerbjudande.


Nu ska hela rasket rivas, nu ska hela rasket bort 8 kommentarer

Hallå alla Härliga!

Det slog mig precis att det är söndag och inte lördag så jag får önska er en härlig söndag istället för en härlig lördag. 🙂 Som titeln visar så är det något som ska rivas men det är inte så allvarligt som det låter. Jag ska plocka isär min vävstol och flytta den till varmare breddgrader. Just nu har jag vävstolen 2015-11-08 11.26.11på vinden och det är så kallt där på vintern så nu har jag gjort i ordning ett rum på bottenvåningen som ska bli vävstolens nya hem och mitt eget kreativa krypin. Jag ser verkligen fram emot den här flytten och det ska bli så kul att ha ett helt rum för vävningen. 🙂

buildings-15956_1920

Då vet ni vad jag kommer vara totalt upptagen med hela dagen så idag blir det inget långt inlägg här utan jag tänker bara tipsa om att jag har gratisgrejor även i webshopen. Den mest populära gratisgrejen är att du kan provläsa den hyllade e-boken: Bli en stjärna på att tänka! Så skapar du tankar som gynnar dig och du hittar boken i webshopen men om du inte orkar klicka dig dit så kan du ladda ner boken nedan. När du klickat nedan så laddas boken ner automatiskt och vips så är du igång och kan läsa boken.

Klicka för att ladda ner

Vill också tipsa om att jag nu har relationstema på bloggen och som relationscoach så svarar jag på läsarnas relationsfrågor och har du en relataionsfråga så kan du läsa mer HÄR. Och i morgon presenteras ”Veckans Storlänkare” som du kan läsa mer om HÄR.

You Rock!!!


Omöjligt att hålla koll på 60 000 tankar 4 kommentarer

Hallå alla Härliga!

board-752051_1280Jag hoppas ni har en underbar och härlig dag där ute. Ni som läst min blogg ett tag förstår ju att jag har en bra dag eftersom mitt dagliga mål är att vara glad. Och jag måste säga att det är väldigt få dagar som jag inte uppnår mitt mål för med det målet så söker jag mig hela tiden till saker som gör mig glad. Det låter kanske väldigt enkelt och det är det faktiskt också. 🙂 Men allt handlar ju om mina tankar och beslutsamhet. Jag har helt enkelt bestämt mig för att se de små sakerna i min vardag som gör mig glad och kan jag för tillfället inte se något så ser jag till att göra något som gör mig glad. Det kan vara att lyssna på musik, tänka på något härligt, titta på ett roligt YouTube-klipp eller kela med katten.

Jag gör helt enkelt medvetna val för vad jag fokuserar på. Visst, jag kan fokusera på att det är riktigt tråkigt väder ute, att det är kyligt, att jag fryser, att jag har mindre pengar än jag vill ha, att jag har ont i huvudet, att allt inte går som jag vill etc. Det finns massor med saker jag kan fokusera på som gör mig på riktigt dåligt humör, men vad tjänar det till? Jag väljer att fokusera på lösningen istället för på problemet, jag väljer att fokusera på det resultat jag önskar istället för det jag inte vill ha. (mer …)


Underbart med Projekt och Barbies! 4 kommentarer

Hallå alla Härliga RockBabes!

Idag har jag skrivit på mitt bokprojekt som handlar om positiva tankar. Just det här projektet kommer bestå av frågor som jag får från folk som följer mig på Sociala Medier. dessa frågor kommer jag i boken ge väldigt långa och uttömmande svar med syfte att ge mer kunskap om vad positivt tänkande är och vad det inte är. Jag vill ta hål på myterna som jag ser kring positivt tänkande. Har ni några frågor kring positivt tänkande så får ni gärna ställa de i kommentarerna nedan och alla som har varit med och bidragit med frågor kommer få boken som gåva när den är klar.

Barbie

Förutom skrivandet så har jag idag njutit av att lyssna till min 10-åriga dotter och hennes två kompisar när de har lekt med Barbie hela eftermiddagen. När de kom hem med skolbussen idag så trodde jag att de skulle sitta vid dator, surfplatta och TV-spel men istället så blev det Barbie vilket jag tycker är väldigt kul. 🙂 Och en annan rolig sak som hände idag var att jag fick en så fin kommentar med härlig feedback både kring bloggen och kring min senaste bok om självkänsla. Klicka på bilden nedan för att läsa mer om boken som hon hyllar.

Härlig kommentar

 

Och här kommer några tips från mig:

Vill du ha en gratis E-kurs av mig? Den handlar om Positiva tankar och du får lära dig att hantera de topp tre negativa tankemönstren och så får du verktyg för att tänka mer positivt. Du hittar E-kursen HÄR.

Den 8 mars kan du se mig föreläsa i Ronneby och du kan läsa mer om föreläsningen HÄR.

Önskar er en suverän fredagskväll så syns vi i morgon och då kommer ett inlägg där jag tydligt beskriver Positiva Tankar.

You Rock!!!


Glad att få vara glad! 5 kommentarer

Sköna söndag med ännu en sovmorgon är här och jag njuter av dagen, mig själv, livet, min familj, mina vänner och allt jag har omkring mig. Och en sak som gör den här dagen ännu roligare är att min stora dotter kommer hit med mina små ljuvliga och underbara barnbarn och hälsar på så det blir härligt babymys idag vilket jag älskar.

Rader från en läsare som läst E-boken: ”Bli en stjärna på att tänka – Så skapar du tankar som gynnar dig!”

rp_Thinkstar1-150x150.jpg”Hejsan….ville bara skriva och tala om att jag använde mig av ditt ”pennknep” på min klass igår. Dom är visserligen bara 6-7 år men de flesta såg framför sig att de log när de stoppade en penna i munnen. Anledningen var att två tjejer surade ihop för att de inte fick gå först med mig frånluciauppträdandet. Det fanns andra elever att ”styra” upp. När jag berättade att jag läst ur en bok som en tjej jag känner har skrivit så ändrades deras ansiktsuttryck omgående….” VA? Känner du någon som skrivit en bok?” Sen var sura minerna som bortblåsta….bra va
Jag har läst delar ur den och den är BRA, precis så försöker jag tänka i det mesta….
Så härligt när jag ÄNTLIGEN får vara den glada XXX igen.”

Jag är just nu en av fem bloggar som kan bli framröstad som ”Veckans Blogg”, tack alla ni som röstar och rösta gärna igen. En röst var 24:e timme. Så rösta så många gånger ni kan och hinner! 🙂
Klicka här för att komma till Besökstoppen och för att kunna rösta!!


Jag är bäst i hela världen och satsar mer på bloggen! 14 kommentarer

Med Jante på axeln kan man tycka att rubriken är kaxig men eftersom jag har vräkt Jante så känns rubriken helt normal för jag, precis som alla andra är bäst i hela världen vilket jag återkommer till strax.

Först lite bloggsnack. 🙂 Jag började blogga för några år sedan och sedan tappade jag lite för jag blev mer och mer aktiv på framförallt Facebook och jag försökte sprida bloggen där. Men jag kände att Facebook inte gav mig det jag ville så jag bestämde mig för ett tag sedan för att satsa mer på bloggen för att nå ut till fler människor. Har du tips på hur man får fler läsare så lämna gärna en kommentar. Och så hittade jag via en annan blogg något som heter Besökstoppen som verkar vara ett ställe där man kan få fler besökare till bloggen. Har ni testat Besökstoppen? Vad tycker ni om det? Du kan läsa mer om Besökstoppen genom att klicka på bilden nedan:

Besökstoppen

Och så var det det där med att vara bäst i hela världen som jag nämnde tidigare. Jag är bäst i hela världen på att vara Cecilia Kärvegård, ingen annan gör det så bra som jag. Det handlar inte om att vara bättre eller sämre än någon annan för det handlar inte om att jämföra sig med andra. Vi är alla bäst i hela världen! Och det är också titeln på en e-bok jag skrivit om självkänsla. Och det här med självkänsla känns mer aktuellt den här tiden på året då vi matas med årstidsbundna rubriker som talar till vårt samvete. Nu ska vi alla banta och träna eftersom vi har syndat så hemskt genom att äta god mat och godis under helgerna. Och så kommer den ständiga frågan: Håller du ditt nyårslöfte?

OmslagNär det gäller att träna och äta nyttigt eller åtminstone balanserat så tycker jag det är aktuellt året runt. Jag tycker också det är helt naturligt att vi äter mer och kanske onyttigare under jul och nyår eftersom vi de helgerna ofta umgås mer än vad vi gör resten av året och umgänge är förknippat med trevliga matstunder. Och helt seriöst, hur många måltider pratar vi egentligen om? Vad spelar det för roll om vi sprider ut det på ett år? Så nu ska vi träna och banta bort våra hemska synder samtidigt som vi tvingas ha dåligt samvete över nyårslöften som vi inte kommer hålla.

Hur får jag nu det här att handla om självkänsla? Jo, med en vältränad självkänsla så blir du inte påverkad av medias rubriker, det du ser på Facebook, Instagram eller läser på andra bloggar. Sluta var så hård mot dig själv, träna upp din självkänsla och älska dig själv för du är en helt amazing människa med underbara kvaliteter. Du är en unik kombination av egenskaper, kunskap och personlighet som har rätten att stråla ut din skönhet genom ditt fantastiska leende! You Really Rock!!!

Du är en stjärna!

Du är en stjärna!


Jag blir så glad och vill självklart tacka. 14 kommentarer

Jag vill skicka ett stort tack till alla som köpt mina böcker och e-kurser under året som gått. Att det är så många visar att det är många som vill få in mer livsglädje och sätta Guldkant på sin vardag vilket jag tycker är väldigt kul. Jag är också väldigt glad och tacksam över all feedback som jag får och här kan ni läsa den senaste recensionen jag fick häromdagen.

”Idag svämmar bokhandlarna över av självhjälpsböcker. Jag har läst några stycken, eller rättare sagt försökt att läsa några. Jag brukar tröttna efter halva boken. Böckerna är ofta så tradiga, samma sak om och om igen. Och mig har det inte hjälp ett dugg. Men så gav jag det ett till försök, egentligen bara för att boken hade så coolt namn, inte alls som de andra tråkböckerna jag försökt läsa. Rockstjärnestatus i din vardag. Vem vill inte läsa en bok med den titeln?! Men jag blev glatt överraskad! Boken är rolig, lättläst och ger faktiskt lite positiv energi. Vanliga självhjälpsböcker går ju ofta in på djupet, och man ska analysera och känna efter och meditera, osv. Bla, bla, bla. Blir trött bara av att skriva orden. Den här boken gav istället uppradade tips om hur man kan göra för att få vardagen att bli lite roligare, och små tips om hur man ska göra för att må bra. Det finns så många AHA-moments i den!! jag är jätteglad att ha den i min ägo…” /Nadia

Du hittar mina böcker och e-kurser HÄR.

Önskar er en suverän kväll!


Det blir som det blir och då blir det kul. 6 kommentarer

Vaknade rätt så sent idag men det var skönt att sova ut, jag älskar sovmorgnar. Och medan jag vek lite tvätt så lagade min man frukost åt mig. Det blev ägg och Bacon vilket är en perfekt frukost till mig eftersom jag äter Lchf för min Diabetes skull. Jag hade tänkt göra en dörrkrans idag av granriset som jag plockade igår men jag ser att tiden går så fort så jag får vänta med det till i morgon för snart ska jag duscha för att sen ge mig iväg in till stan för att köpa bokkuvert. Sedan jag startade julrean i min webshop (kika gärna in) så har jag haft fullt med alla beställningar och det är inte bara e-kurserna och e-böckerna som sålt Covernewbra utan även min pappersbok. Det är många som köper den i julklapp och ber att få den signerad av mig vilket är jättekul så nu ska jag köpa kuvert så att jag kan skicka en hel drös med böcker så de kommer fram innan jul.

(mer …)


Positivt tänkande är ansvarslöst. 23 kommentarer

Positivt tänkande är ett begrepp som är ganska uttjatat och i mina ögon väldigt missförstått. Jag får väldigt mycket kritik och ifrågasättande när det gäller positivt tänkande och tänkte här förklara min syn på begreppet. I min e-bok ”Bli en stjärna på att tänka! Så skapar du tankar som gynnar dig!” så tar jag upp de 4 största myterna kring positivt tänkande. En av myterna är att positivt tänkande handlar om förnekelse av verkligheten och att du måste oroa dig och verkligen tänka alla negativa tankar som finns kring en jobbig situation för annars anses du som likgiltig inför situationen och att du
är en väldigt ansvarslös person. För att visa att du verkligen bryr dig och vill lösa situationen så måste du oroa dig till max, stressa runt och tänka riktigt negativt.

depressed

Jag får ofta höra att: ”Positivt tänkande gör inte så att jobb och pengar trillar ner i knät på mig.” Då brukar jag ställa en motfråga: Leder negativt tänkande till att jobb och pengar trillar ner i knät på dig?. Den frågan är inte alltid så populär men den är viktig.

En annan invändning som också är vanlig är att: ”Det räcker inte med positivt tänkande, man måste agera också.” Den invändningen brukar också få en motfråga från mig: ”Behöver du inte agera när du tänker negativt?” Och den frågan är inte heller så populär.

Eftersom våra tankar skapar våra känslor så är det lätt att räkna ut vilken typ av tankar som skapar de känslor vi önskar. Och våra känslor styr vårt beteende som i sin tur styr hur vi blir bemötta och vilka resultat vi får.

Så egentligen kan vi lika gärna kalla positivt tänkande för positivt kännande.

Du hittar mer om tankar HÄR.

You Rock!!!


Negativa tankar? 7 steg och 3 tips. 14 kommentarer

I går var det en helt underbar dag och här sitter jag nu och har förmånen att äta frukost en Charmig måndag. Förr i tiden så var jag också en anhängare av rörelsen: ”I hate mondays” men jag kände att det inte stämde in på mig så jag skapade en motrörelse: ”Charmiga måndag”. Så för mig är måndagen en av de bästa dagarna för den erbjuder så mycket att se fram emot. Måndag inleder en ny vecka med nya möjligheter.

Inga negativa tankar här!

Inga negativa tankar här!

Men det krävdes lite ”övning” för att få in det nya tänket i min skalle för att börja se positivt på måndagar. Man måste så att säga ”trampa in nya vägar” i hjärnan för att bryta en tanke och ersätta den mot en ny.

Det absolut bästa sättet att bryta negativa tankar är att distrahera hjärnan för att sedan kunna sätta igång att tänka mer positivt. Och i går lovade jag er att ni skulle få tips så här får ni 3 tips som distraherar hjärnan.

3 tips för att bryta negativa tankar:

  • Fel hand. Om du är högerhänt så använder du vänster hand när du klipper, skruvar eller skriver. När du har saxen, skruvmejseln eller pennan i fel hand så måste hjärnan anstränga sig för att hantera den ovana situationen. Fokus hamnar på att styra musklerna i handen så att greppet blir rätt och att handen och fingrarna rör sig som de ska för att lyckas med utförandet av uppgiften.
  • Ny ordning. Att göra en så enkel sak som att göra saker i en annan ordning än vad du är van vid blir en distraktion för hjärnan. När du duschar till exempel så kan du tvätta fötterna först om du alltid gör det sist och efter duschen så torkar du kroppen i fel ordning du börjar alltså torka den kroppsdel som du normalt torkar sist.
  • Mörker. När du ändå är i duschen så kan du testa att duscha i mörker. Det blir en riktig utmaning om du har duschtvål eller schampo med skruvkork.

Här kan du se mig berätta om 7 steg till positivt tänkande.

I morse fick jag ett mail från en läsare som inledde sitt mail så här:

Hej Cecilia Rockbabe

Jag följer din blogg och allt du skriver samt de 365 pp. Har ju också köpt några av dina e-kurser. Allt är jättebra, ser verkligen fram emot kvällen då jag får ditt mail!

Vill du läsa mer om e-kurserna som hon nämner så hittar du dem HÄR.

You Rock!!!