känslor


Känslor och attraktionslagen

BlomsterhjärtaHallå alla Härliga!

Här händer det saker hela tiden och det är så kul! Jag hoppas verkligen att du känner att du når den framgång du önskar med Attraktionslagen och att du har kommit på hur den fungerar så att du kan skapa på ett medvetet sätt.

Jag får många frågor kring det här med känslor och attraktionslagen och jag har också sett att en del tror att känslor inte är okej enligt attraktionslagen så idag tänkte jag reda ut lite kring det ämnet. (mer …)


Ett effektivt sätt att ”styra” Attraktionslagen 1 kommentar

Känslor och attraktionslagenHallå alla Härliga! Jag njuter av livet och bara ser hur fantastiskt allt omkring mig är. Varje dag får jag njuta av fåglarnas intensiva konsert här utanför, det är helt magiskt. Jag är så lycklig över att jag har skapat det liv som jag har idag och det fascinerande är hur lätt det var. När jag insåg att jag inte behövde kämpa så föll allt bara på plats på ett helt perfekt sätt nästan till synes helt av sig själv.

Nu har jag äntligen kommit igång med YouTube igen och igår lade jag upp ett nytt klipp om attraktionslagen som du kan se genom att klicka HÄR.

Dagens inlägg handlar om dina känslor och hur väl de fungerar som en vägledning med massor av budskap till dig. Dagens kloka ord om våra känslor och attraktionslagen är hämtade från del 7 i E-kursen om attraktionslagen.

(mer …)


Charmiga måndag strålar 32 kommentarer

Hallå alla Härliga!

Cecilia Kärvegård, 1Äntligen är Charmiga måndag här, lite kallare än beräknat men med strålande solsken. Idag fortsätter skrivandet på boken så jag hinner bli klar innan den deadline jag fått av bokförlaget. Det känns dock väldigt bra och jag fick en väldigt generös deadline tycker jag. Idag tänkte jag dela med mig lite mer av det här med våra tankar och hur de påverkar oss och våra liv och jag hoppas du finner mina ord användbara i ditt liv. Senare ikväll kommer jag presentera den blogg som jag enligt statistiken fått flest läsare ifrån. Lika spännande varje måndag! Du kan läsa vilken blogg som var ”Storlänkaren” förra veckan i det här inlägget.

Så här kommer tankar om tankar som får dig att må bättre.

(mer …)


Omöjligt att hålla koll på 60 000 tankar 4 kommentarer

Hallå alla Härliga!

board-752051_1280Jag hoppas ni har en underbar och härlig dag där ute. Ni som läst min blogg ett tag förstår ju att jag har en bra dag eftersom mitt dagliga mål är att vara glad. Och jag måste säga att det är väldigt få dagar som jag inte uppnår mitt mål för med det målet så söker jag mig hela tiden till saker som gör mig glad. Det låter kanske väldigt enkelt och det är det faktiskt också. 🙂 Men allt handlar ju om mina tankar och beslutsamhet. Jag har helt enkelt bestämt mig för att se de små sakerna i min vardag som gör mig glad och kan jag för tillfället inte se något så ser jag till att göra något som gör mig glad. Det kan vara att lyssna på musik, tänka på något härligt, titta på ett roligt YouTube-klipp eller kela med katten.

Jag gör helt enkelt medvetna val för vad jag fokuserar på. Visst, jag kan fokusera på att det är riktigt tråkigt väder ute, att det är kyligt, att jag fryser, att jag har mindre pengar än jag vill ha, att jag har ont i huvudet, att allt inte går som jag vill etc. Det finns massor med saker jag kan fokusera på som gör mig på riktigt dåligt humör, men vad tjänar det till? Jag väljer att fokusera på lösningen istället för på problemet, jag väljer att fokusera på det resultat jag önskar istället för det jag inte vill ha. (mer …)


Det nakna helvetet 4 kommentarer

rp_AngryWoman2.jpgÄnnu en del i min resa från botten till toppen där jag delar med mig av en inre resa som jag för tillfället gör. Jag måste säga att jag stundtals känner mig helt schizoid då jag ena stunden är strålande lycklig för att i nästa ögonblick sjunka ihop och omslutas av känslor av misslyckande, värdelöshet och total deppighet. Rena rama bergodalbanan där upp och ner kommer helt utan förvarning. Och eftersom det inte har hänt något traumatiskt som tippat ner mig i den här svackan så är en stor anledning att jag varit slapptänkt och för mycket ja-sägare i min önskan att vara snäll. Och så är det väl en hel del småsaker som fått bägaren att rinna över. Alldeles för många motgångar knäcker även mig till slut.

(mer …)


Fick du dubbla budskap? 15 kommentarer

cesar-daddy

Klicka på bilden för att komma till Cesars hemsida

Häromdagen så såg jag ett avsnitt av ”Mannen som talar med hundar” med Cesar Milan och det handlade om en hund som var väldigt aggressiv så kvinnan som ägde hunden var hela tiden väldigt orolig för att hunden skulle bita en annan människa eller hund. Hon vågade inte ha hunden inne utan den fick bo i en hundgård och när hon gick ut med hunden så gick hon till ställen där hon visste att hon inte skulle möta andra människor eller hundar. Hennes sambo tyckte att hunden skulle avlivas då han ansåg att den var en fara för både människor och djur. (mer …)