En av mina passioner 6 kommentarer


Ja, jag erkänner att det kanske är lite nördigt men jag har en viss svaghet för statistik. Jag har alltid gillat siffror, grafer och staplar och jag tycker det är så kul att logga in på Google Analytics och kolla in hur många besökare jag har på bloggen. Det kommer ju besökare från alla möjliga ställen och det som är allra mest värdefullt tycker jag är när jag får besökare från andra bloggar. Så då fick jag en liten idé häromdagen. Jag vill gärna tacka de bloggar som jag får flest besökare ifrån och eftersom det är så värdefullt med länkar så tänkte jag varje måndag presentera den blogg som jag fått flest besökare från. Och den blogg som gett mig flest besökare får en länk här i min blogg som tack.

Så, den här veckan vill jag presentera den blogg som skickat flest besökare till min blogg och det är Stars in Life.

Starsinlife

Stars in Life är en härlig blogg där du hittar en fantastisk blandning av recept, ljuvliga bilder och annat smått och gott så jag hoppas ni besöker bloggen för en stunds härlig läsning.

Nästa måndag presenterar jag den blogg som kommande vecka har gett mig flest läsare enligt statistiken. Vill du ha din länk här? Skicka då dina läsare hit så ökar dina chanser markant till att få en länk här. Och Google gillar ju när man har många länkar ute på olika ställen på nätet. 🙂

Nu ska jag skriva nyhetsbrev och börja förbereda inför relationsgruppen som startar på onsdag. Du kan läsa mer om den gruppen HÄR.

Önskar er en suverän och Charmig måndagskväll!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “En av mina passioner

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hej Pia!

   Vad kul att du kom på besök! Vi får se vem det blir som får sin länk här nästa vecka. 🙂
   Inspiration får man aldrig nog av.

   Kram!

   You Rock!!!

 • Helena

  Tack för besöket hos mig! 🙂 Du är välkommen att vara med i utmaningen Hållbar livsstil. Varannan söndag, jämn vecka, är det fokus på temat – för ökad hälsa och minskad miljöpåverkan. Man väljer själv vad man vill skriva om. Den här omgången är öppen i ca 3 dagar till. Nästa tillfälle startar söndag den 1 november. 🙂 /Helena