Tips nr 13 och vi Rockar vidare. 6 kommentarer


Rosa bukettIdag har vi haft en fantastisk dag då vår lilla underbara dotter fyllde 11 år. 🙂 I morse kom hennes storasyster och hennes fästman och kidnappade lilltjejen som inte hade en aning om vad som skulle ske. Det var bara för henne att sätta sig i bilen och följa med. De åkte till ett äventyrsbad och var borta hela dagen och hon hade så himla kul och tyckte att det var den absolut bästa presenten. 🙂 Sen på eftermiddagen hade vi kalas för släkten och nu så här på kvällskvisten så är jag ganska trött. 🙂 Blir en tidig kväll för mig för i morgon ska jag börja på mitt nya jobb. Jag har skaffat ett extrajobb för att ha en säker inkomst varje månad. Det släpper stressen lite grand vilket blir skönt för stress över ekonomi sliter väldigt mycket och drar enormt med energi.

Planeringen av öppna föreläsningar under våren pågår och vill du se när jag kommer till din stad och föreläser så hittar du det HÄR. Om din stad inte finns med i listan så är det bara att du kontaktar mig så fixar vi en föreläsning där. 🙂

Du behöver inte göra extremt dramatiska saker för att ha ett mer intressant och spännande liv. Små och enkla förändringar i tänkande och i dina vardag kan räcka för att skaka om din värld tillräckligt för att göra det roligare mer fascinerande och äventyrligt och helt på dina egna villkor.

Du kan enkelt ta dig ur vardagens hjulspår och sätta lite Rockstjärnestatus i ditt liv med kreativt tänkande och planering.

Här får du tips nr 13 för hur du enkelt kan bjuda in lite mer spänning i ditt liv.

13. Gör en helgutflykt. Planera en rolig helgutflykt där du får komma bort från vardagen. Boka gärna in en hel helg med övernattning någonstans så du slipper städning och matlagning.

Inlägg 15 i #blogg100

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “Tips nr 13 och vi Rockar vidare.

 • wiper

  Grattis till dottern i efterskott. Förstår att hon uppskattade denna present

  Tack för dina fantastiska tips som jag tar till mig. Sen jag blev utbränd så betyder naturen och utflykter ännu mer för mig för man får kraft och känner ro inombords. Jag har fortsatt nu att läsa din bok som är fantastisk och hjälper mig mycket och får tankarna att gå runt och det behövs.

  Ha nu en fin början på en ny oskriven vecka

  kram
  Malin

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, naturen har en fantastisk förmåga att läka och ge energi och jag tycker den är väldigt underskattad. Vad roligt att du gillar boken, det gläder mig att höra. 🙂

   Kram!

   You Rock!!!