Det blir som det blir och då blir det kul. 6 kommentarer


Vaknade rätt så sent idag men det var skönt att sova ut, jag älskar sovmorgnar. Och medan jag vek lite tvätt så lagade min man frukost åt mig. Det blev ägg och Bacon vilket är en perfekt frukost till mig eftersom jag äter Lchf för min Diabetes skull. Jag hade tänkt göra en dörrkrans idag av granriset som jag plockade igår men jag ser att tiden går så fort så jag får vänta med det till i morgon för snart ska jag duscha för att sen ge mig iväg in till stan för att köpa bokkuvert. Sedan jag startade julrean i min webshop (kika gärna in) så har jag haft fullt med alla beställningar och det är inte bara e-kurserna och e-böckerna som sålt Covernewbra utan även min pappersbok. Det är många som köper den i julklapp och ber att få den signerad av mig vilket är jättekul så nu ska jag köpa kuvert så att jag kan skicka en hel drös med böcker så de kommer fram innan jul.

Men nu är det dags för dusch och sen ska jag och min yngsta dotter åka till min äldsta dotter för att vara barnvakt åt min små guldklimpar. Det är så härligt att vara mormor men gud vd tiden går fort. Tycker de föddes i går men de är 7 månader om 4 dagar.

Pojkarna

Loke & Lukas

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “Det blir som det blir och då blir det kul.

 • Znogge

  Åh, vilka sötnosar! Men tiden, den går så fort så fort.

  Jag åt LCHF under en period men till slut så toklängtade jag efter kolhydrater i form av bröd och pasta så nu är det nya tider här.

  Önskar dig en fin adventssöndag!

 • Fenixmona

  Vilken härlig frukost! Här blir det strax havregrynsgröt, ägg och makrill…inte heller så illa.
  Visst går tiden fort, rasande fort och de små växer upp o blir stora, så det är viktigt att njuta medans en kan! Kramiz

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, det var en helt suverän dag! Att få sitta med en liten guldklimp i famnen och se hur han somnar och ligger och snusar. Det är guld värt!

   Tack detsamma!

   You Rock!!!