Rörd till tårar! 6 kommentarer


Att få beröm och feedback för det man gör är väldigt viktigt. Även i sin yrkesroll är det väldigt viktigt. Och även för mig är det väldigt viktigt med feedback och beröm för det hjälper mig i mitt arbete att se om jag är på rätt väg eller inte. Så ni kan ju tro att jag blev glad när jag på en blogg hittade ett inlägg där jag fick den allra finaste feedbacken. Jag blev helt enkelt rörd till tårar. Jag har besökt den här kvinnans blogg tidigare och hon har besökt min så det var så jag upptäckte inlägget. Hon skriver bland annat så här:

Denna dag blir en Underbar Dag, trots värken & illamåendet.
Tacka Cecilia för det. 🙂

Du kan läsa hela inlägget som berörde mig så starkt genom att klicka HÄR.

Och så brukar jag ju komma med tips varje dag så idag tänkte jag ni skulle få något som är hämtat ur en av mina e-kurser. Det ni ser nedan är hämtat ur första delen av min e-kurs om positiva tankar och är en beskrivning av en positiv attityd och en förklaring om vad en positiv tanke är.

rp_IMG_6824.jpgVad är en positiv attityd?
Det finns många olika sätt att beskriva positivt tänkande, som
exempel: ha en positiv mental attityd, ha positiva föreställningar, ha
ett positivt fokus, ha positiva förväntningar, tänka/prata positivt om sig
själv och så vidare.
Man kan säga att alla dessa beskrivningar egentligen betyder samma
sak. Det spelar ingen roll vad du kallar det för alla former av positivt
tänkande som man pratar om har en sak gemensamt: det är ett sätt
att tänka som förbättrar ditt liv. Och resultatet är alltid detsamma: ju mer du tänker positivt, oavsett omständigheterna, desto bättre blir du
på att tänka positivt och desto bättre blir ditt liv.

Hur vet jag om en tanke är positiv?
Man kan tro att det är själva innehållet och formuleringen på en tanke
som avgör om den är positiv eller inte men det är en vanlig
missuppfattning. Huruvida en tanke är positiv eller inte är ganska
individuellt och baseras på vad du har för erfarenheter,
värderingsgrunder, attityd etc. Tack och lov så är det dock väldigt
enkelt för dig att avgöra om en tanke är positiv och det kan du avgöra i
samma stund som du tänker en tanke. Om du upplever en positiv
känsla när du tänker en tanke så är det en positiv tanke. Så enkelt är
det!

Du kan läsa mer om e-kursen och dess innehåll HÄR.

Jag vill också gratulera Johanna som vann tävlingen om min e-bok om Självkänsla. Johanna driver bloggen Jagteaafugglas och jag hoppas hon blir glad över boken. Vill du också lära dig mer om Självkänsla så kan du klicka HÄR.

Önskar er en skön kväll!

You Rock!!!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “Rörd till tårar!