Ny start den 27 mars. 1 kommentar


Går ditt liv på autopilot? Vantrivs du i ditt liv? Känns det mesta trist och tråkigt? Saknar du livsglädje? Vantrivs du på jobbet? Känns det som om livet jävlas med dig? Då är det dags att skapa tankar som gynnar dig.

De flesta människor är missnöjda med ett eller fler områden i sina liv och önskar nya resultat. De vill ha en förändring och försöker på alla sätt de kan. Vi den närmare granskning så visar de sig att de för det mesta försöker skapa en förändring genom att göra på samma sätt om och om igen. Och när man gör på samma sätt så får man också samma resultat, även om man önskar ett annat resultat.

För att nå andra resultat så behöver man ändra sitt beteende. Och för att kunna ändra sitt beteende så behöver man bli medveten om den händelsekedja som skapar beteendet. Den händelsekedjan startar med våra tankar och våra tankar styr vi själva. Våra tankar i sin tur skapar våra känslor och våra känslor styr vårt beteende. Så för att förändra beteende tar man kontroll över sina tankar och byter ut de tankemönster som sätter krokben för dig för att istället skapa tankemönster som gynnar dig och som ger dig ett annat resultat i ditt liv.

I det här YouTube klippet samtalar jag med Linda Meyerhöffer från den Bipolära resan om du våra tankemönster kan förstöra relationer. Se klippet HÄR.

Den 27 mars startar min E-kurs: ”Skapa tankar som gynnar dig”. Kursen består av 7 delar som skickas ut via mail en gång i veckan. Eftersom det är en E-kurs så gör du övningarna i din egen takt vid tidpunkt som passar dig. Du får och support av mig under 7 veckor genom en grupp på Facebook. Har du inte Facebook så kan du få support via mail.

I Facebookguppen kan du:

* Få svar på dina frågor från mig under 7 veckor.
* Bolla idéer med de andra i gruppen.
* Få svar på dina frågor.
* Hylla dina framsteg.
* Få feedback på dina tankar.
* Få peppning av alla i gruppen.
* Få en rejäl boost de mindre bra dagarna.

Så i E-kursen ”Skapa tankar som gynnar dig” så får du:

* 7 övningar för att nå nya resultat i ditt liv. Övningarna gör du i din egen takt på tidpunkter som passar dig.
* En Facebookgrupp där du får pepping, feedback, svar på frågor, coachning och inspiration. Jag kommer under 7 veckor vara gruppens coach.

Klicka på bilden här under för att betala kursen och få tillgång till Facebookgruppen. Priset för E-kursen inkl. 7 veckors coachning är 799:-.

3D omslag-support

Jag vet att det ibland kan kännas svårt att motivera att lägga ner så mycket pengar på sina tankar, känslor och sitt beteende. Men för att få nya resultat i ditt liv så är det just dina tankar som måste förändras.

Om man kollar runt lite på nätet så ser man till exempel att det kostar mellan 600-1500:-/timme att gå till en coach för att få hjälp med dessa saker.

E-kursen ”Skapa tankar som gynnar dig” kostar bara 799:- för 7 veckors träning inkl coachning. Så jämfört med att gå till en coach så är det ett väldigt lågt pris.

E-kursen är för dig som:

* är redo, villig och öppen för att förändra ditt liv.
* vill nå nya resultat i ditt liv
* vill nå balans i livet och öka livsglädjen
* vill förändra ett eller fler områden i ditt liv
* vill bli medveten om dina negativa tankemönster och förändra dem till positiva
* vill bli mer tillfredsställd med ditt liv
* ofta känner att livet är tomt, tråkigt, deppigt och/eller glädjelöst

Känns ändå 799:- som lite för mycket så kan du gå E-kursen för 399:- men då går du miste om coachningen och Facebookgruppen. Du hittar E-kursen för 399:- HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Ny start den 27 mars.