Jag blir så glad och vill självklart tacka. 14 kommentarer


Jag vill skicka ett stort tack till alla som köpt mina böcker och e-kurser under året som gått. Att det är så många visar att det är många som vill få in mer livsglädje och sätta Guldkant på sin vardag vilket jag tycker är väldigt kul. Jag är också väldigt glad och tacksam över all feedback som jag får och här kan ni läsa den senaste recensionen jag fick häromdagen.

”Idag svämmar bokhandlarna över av självhjälpsböcker. Jag har läst några stycken, eller rättare sagt försökt att läsa några. Jag brukar tröttna efter halva boken. Böckerna är ofta så tradiga, samma sak om och om igen. Och mig har det inte hjälp ett dugg. Men så gav jag det ett till försök, egentligen bara för att boken hade så coolt namn, inte alls som de andra tråkböckerna jag försökt läsa. Rockstjärnestatus i din vardag. Vem vill inte läsa en bok med den titeln?! Men jag blev glatt överraskad! Boken är rolig, lättläst och ger faktiskt lite positiv energi. Vanliga självhjälpsböcker går ju ofta in på djupet, och man ska analysera och känna efter och meditera, osv. Bla, bla, bla. Blir trött bara av att skriva orden. Den här boken gav istället uppradade tips om hur man kan göra för att få vardagen att bli lite roligare, och små tips om hur man ska göra för att må bra. Det finns så många AHA-moments i den!! jag är jätteglad att ha den i min ägo…” /Nadia

Du hittar mina böcker och e-kurser HÄR.

Önskar er en suverän kväll!

Du kanske också gillar:

 • Du har säkert hört det förr!Du har säkert hört det förr! (0)
  En del saker hör man om och om igen. Man läser det i olika media, hör det på radio och i […]
 • Övning ger Livsglädje!Övning ger Livsglädje! (0)
  En tanke som du tänker regelbundet blir så att säga inpräntad i din hjärna och kan till […]
 • Lagen om Attraktion.Lagen om Attraktion. (0)
  Sedan den 1 november 2013 så har jag studerat Law of Attraction, vilket alltså är Lagen […]
 • Jag är bäst i hela världen!Jag är bäst i hela världen! (0)
  Det är väldigt osvenskt av mig och väldigt antiJante-aktigt av mig att säga så och det […]
 • Ny start den 27 mars.Ny start den 27 mars. (1)
  Går ditt liv på autopilot? Vantrivs du i ditt liv? Känns det mesta trist och tråkigt? […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 tankar om “Jag blir så glad och vill självklart tacka.