Lagen om Attraktion.


Sedan den 1 november 2013 så har jag studerat Law of Attraction, vilket alltså är Lagen om Attraktion eller Attraktionslagen på svenska. Jag har läst böcker, gått med i grupper på Facebook och framförallt så har jag lyssnat på YouTube-klipp främst med Abraham av Esther Hicks. Eftersom jag är en person som har ett väldigt logiskt tänkande och gärna vill veta hur saker fungerar så är jag ganska svårflirtad. Jag tror inte på saker bara för att någon säger att det fungerar utan jag vill verkligen grotta ner mig in i minsta detalj för att förstå.

Maskros

Det som fick mig att vilja sätta mig in i Lagen om Attraktion så djupt var för att en läsare som köpte den bok jag släppte i oktober förra året sade att han fick flera lektioner i Lagen om Attraktion genom min bok. Den feedbacken gjorde mig självklart väldigt nyfiken så jag var ju tvungen att sätta mig in i vad lagen handlade om. Och nu tycker jag att jag har fått ett grepp om det och jag ser att det som är själva grunden i Attraktionslagen även är grunden i det jag gör så alla mina E-kurser och böcker är baserade på samma tankesätt som Attraktionslagen när det gäller våra tankar och känslor. Så jag kommer i fortsättningen skriva mer om Attraktionslagen här på bloggen. Du hittar böckerna och E-kurserna HÄR!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *